+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
5.gün blast idi bende yaklasik 5 gün kadar sonra yapmistim.cok not düsmüstüm ama defterim büroda kaldi aklidma degil hatriladigim kadar evet 5 gün sonraydi ..eve gelince yapmistim.Istersen bekle derim zaten belirtileri göreceksindir burda paylas derim snede analrsin hamile oldugunu .örnegin koku alma duygun keskin olur..memelrinde siskinlik fazlalsir bazende ilactan oluyor.sik idrara cikma - ve kasikalrinda batmalar- belinde agrilar olur..Ev isi yapma skain -sicak dus alma- bunu ndisinda evde rutin iismi ypatim.hatta isimede geri döndüm ..malum ev hali devam ediyor..
bende burda 8 mikro özel yaptirdim Istanbulda memorilde-Medical park kliniginde- 2 ser defa kendi yumilerimle denedim. 5. defada donasyon denedim.Simdi baska bir ülkeyle görüsmelerim var kismetse baslarim.alalhim yardimcimiz olsun..Klinigin donanimli olmasi sart.Donmuslarim vardi ama iletisim dialog ve hastaalrinin doktoruna göre tavir almalari beni baska ülkeye -baska klinige yönlendirdi..
bool boll sanslar dilerim..
tesekkür ederim..sende bayagi benim gibi yol gitmissin bu konuda...bende Istanbulda 4 defa icsi yaptirdim, digerlerini almanyada, simdide iste 1 tane donasyon.
yok test yapmiycam, daha cok erken, zaten negatif cikar birde hafta sonumu zehir etmeyim..
karnimda cok agriyor, adet sancisi gibi, biliyorum hersey olabilir

ama iste insan her ufak seyi algiliyor vücudunda............ay hayirlisiyla bi gecseydi su günler..........