Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Canim kac günlük gidiceksiniz? Ucak Istanbul - kibris Icin mi ? Embryo donasyonu tedaviydi seninkide demi? Dr Firdevs de ?
Çok geçmiş olsun..
Doktoru değiştir hemen derhal bunu yapan daha neler yapar. parmak uzunluğu ile kondom uzunluğu aynı değil yani ultrasonu tam kapatmadığı için sana birşey bulaşmışta olabilir. ve fitilden sonra birdaha kontrole git derim. Hata hemen git belkide içinde parçası kaldı. Sonuçta parmağı eldivenden kesmişmi koparmışmıdır? Allah bilir.
Önlemini allll
Uffki ne uffff
Sagol canim benim, insallah iyilerdir... Ultrasonu 4 gozle bekliyoz, cuma gunu. Insan 2-3 hafta ultrasona girmeyince merak ediyor. Benim migde bulantilar azaldi ama hala var, istahim acilmaya basladi, surekli acikiyom ve tuhaf olan evde buzdolabinda bisey kalmiycak diye korku giriyor inan :) esime dedim lutfen hep su dolap dolu olsun)
Insallah darisi tum evlat isteyenlere!!! Hep dualarimda forumdaki arkadaslarim da var. Sen nasilsin bu ara?
aykızım şuan sende baya heyecan vardır.ben mayısta gitcem şimdiden titriyorumm:))inşallah eminim iyilerdir cnm o güzel annelerini hiç bırakmıcaklar artıkinsan sürekli acıkıo galiba hamilelikte benimde kuxenin öyleydi
ye cnm boşver yerine gelir onlar ye ki bebişlerde beslensin
amin cnm rabbim herkese bu güzel günleri göstersin..
bende gün sayıyorum cnm bakalım verda hanımdan hebr bekliorum burada kontrole gidiorum doktor rahim kalınlığına bakıo dün gittim 9 olmuş gayet iyi dedi çrş bida gidicem cumaya gidersiniz muntemelen dio bakalım
aykızım şuan sende baya heyecan vardır.ben mayısta gitcem şimdiden titriyorumm:))
inşallah gidip bebişlerini alıp gelceksin...bol sanslar ....
Kibris tecrubesi olanla arkadaslar hepinize sormak istedigim birsey var.
Kibris a gittiginizde hastanelerin ayarladigi otellerde mi kaldiniz genel olarak yoksa kendiniz mi ayarladiniz herseyi?
Biz karar veremedik de,cunku eger hastanenin teklif ettigi gibi onlarin ulasim ve konaklama paketini kullanirsak 600-700 euro gibi bir fiyat odememiz gerekiyor.Bunun icinde Kibris gidis donus bileti, otel konaklama ve otel-hastane arasi ulasim var.
Eger oteli kendimiz ayarlarsak hastane yine otel-hastane arasi ulasimi sagliyor mu? Birde hastane Lefkose de ve genelde nerelerde kaldiniz yani bolge olarak, Girne ya da Lefkose?
ilk denememiz olacak ve tecrubeli arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim
tesekkur ederim.
Arkadaşlar bu gün saat9:00 için randevumuz vardı.erkenden gittik. Fakat gittiğimizde 10dk.geciktik diye doktor çıkmış.Ben çorumdan Ankaraya geçtim.eşimle kliniğe gittik.Neyse doktor geldi.bu seferde anastesi uzmanı gelmedi.vee ben anasstezi olmadan histereskopi oldum.çok şükür bir sorun yokmuş.amaa çok korktum.şunu söyleyebilirim tanısal amaçlı histeresopi rahim filminden zor deyil.şuan biraz kanamam var bu da normal sanırım...şimdilik böyle hepinize iyi pazarlar
Geçmiş olsun tress bundan sonraki aşama donasyon hazırlığı sanırım
Arkadaşlar bu gün saat9:00 için randevumuz vardı.erkenden gittik. Fakat gittiğimizde 10dk.geciktik diye doktor çıkmış.Ben çorumdan Ankaraya geçtim.eşimle kliniğe gittik.Neyse doktor geldi.bu seferde anastesi uzmanı gelmedi.vee ben anasstezi olmadan histereskopi oldum.çok şükür bir sorun yokmuş.amaa çok korktum.şunu söyleyebilirim tanısal amaçlı histeresopi rahim filminden zor deyil.şuan biraz kanamam var bu da normal sanırım...şimdilik böyle hepinize iyi pazarlar
Canim gecmis olsun , Peki narkozsus agrimadimi???
cnm geçmiş olsun şükür atlattın bunuda inşallah darısı ve gerisi donasyona![]()