arkadaşım savaş bey'e sen gitmiştin sanırım.bana savaş bey ve kliniği hakkında neler söyleyebilirsin?

cnm bende öle düşünüorum bakalım umarım hayırlısı olur ne dicek verda hanım çok heycanlıyımmmmm

biraz önce bir cesaret ilk adımımı attım irem hn a mail attım . .mayıs ın ikinci haftası için donasyon düşündüğümü, eşimin ona göre izin alacağını ,2. denemem olacağı için indirim istediğimi , geçen seferlerde 3. gün embriyosu konulduğunu mümkünse 5.gün istediğimi yazdım. 2 dakika sonra telefonum çaldı .irem hnm karşımdaydı. konuştuk işte. endo kistlerimden dolayı iki kere ameliyat geçirdiğimi tüplerimin ikisinin de ikişer sene arayla alındığını,12 senedir uğraştığımı, 42 yaşımda olduğumu, 40 yaşında menepoza girdiğimi hep söyledim.
güleryüzlü birşekilde dinledi erken menepoz olduğumu ilaç la adet görmeye devam edip etmediğimi sordu.dr lar öyle bir öneride bulunmadılar dedim. devam etmelisiniz dedi.hemen başlayalım dedi .gününü mail atacak.
5.gün blast asının tutunmasının iyi olacağının sadece bir şehir efsanesi olduğunu söyledi .dr ona rahim kalınlığına göre karar veriyor dedi. çoğu zaman 5 gün blastası tutunmuyor çok riskli dedi 3 gün blastası daha iyi falan dedi. ama ben gene de dr la görüşünce ısrar edeceğim. hiç denemedik çünkü.
benim elimdeki testleri göndereceğim. ekstradan isterseniz yazarsınız dedim. anlaştık. şimdi mail bekliyorum. bakalım yeni bir süreç.alıştık artık bu 3.deneme demek istemiyorum .inşallah bu sefer bebişime kavuşurum.Lütfen ALLAHIM bize ve arkadaşlarıma yardım et,dualarımızı kabul et,emeklerimizi ziyan etme.amin.

alpilknur bunlar çok basit kan testleri.. bu nasıl doktor böyle tiroide bile bakmamış. hormon düzeylerine de kesinlikle bakılmalı.
evet paylaştığında gerekli bakılmalı ama diğer tahlillerde çok önemli.
trambofili panelinde mtshr gibi birşeyler yazar. protoin s protoin c gibi faktör5 vs .birşeyler var hem hemen çıkmaz sonucu.

bir kaç sayfa geride ben bildiğim tahlilleri listeledim onlara bir bak derim

bugun aldigim suana kadar yaptirdigim test sonuclarini aldim bugun ERY 4.5 HB 12.3 LAPTT 35.5 LUKO 15.6 LHKR 37.6 LINR 0.9 LMCH 30.4 LMCHC 32.7 LMCV 92.8 LOU 117 LRDW 14.3 LTHRO 282 TSH 3.33 valla pek anladigim söylenemez ama tek bildigim dr ilaca basladigimda TSH nin 2.25 oldugunu ama hizla normale dondugunu söyledi ...

biraz önce bir cesaret ilk adımımı attım irem hn a mail attım . .mayıs ın ikinci haftası için donasyon düşündüğümü, eşimin ona göre izin alacağını ,2. denemem olacağı için indirim istediğimi , geçen seferlerde 3. gün embriyosu konulduğunu mümkünse 5.gün istediğimi yazdım. 2 dakika sonra telefonum çaldı .irem hnm karşımdaydı. konuştuk işte. endo kistlerimden dolayı iki kere ameliyat geçirdiğimi tüplerimin ikisinin de ikişer sene arayla alındığını,12 senedir uğraştığımı, 42 yaşımda olduğumu, 40 yaşında menepoza girdiğimi hep söyledim.
güleryüzlü birşekilde dinledi erken menepoz olduğumu ilaç la adet görmeye devam edip etmediğimi sordu.dr lar öyle bir öneride bulunmadılar dedim. devam etmelisiniz dedi.hemen başlayalım dedi .gününü mail atacak.
5.gün blast asının tutunmasının iyi olacağının sadece bir şehir efsanesi olduğunu söyledi .dr ona rahim kalınlığına göre karar veriyor dedi. çoğu zaman 5 gün blastası tutunmuyor çok riskli dedi 3 gün blastası daha iyi falan dedi. ama ben gene de dr la görüşünce ısrar edeceğim. hiç denemedik çünkü.
benim elimdeki testleri göndereceğim. ekstradan isterseniz yazarsınız dedim. anlaştık. şimdi mail bekliyorum. bakalım yeni bir süreç.alıştık artık bu 3.deneme demek istemiyorum .inşallah bu sefer bebişime kavuşurum.Lütfen ALLAHIM bize ve arkadaşlarıma yardım et,dualarımızı kabul et,emeklerimizi ziyan etme.amin.

slm ilk denemende firdevs hnm damiydi ? ilkinde neden olmamisti bir sebep gosterdilermi canim ? insallah bu sefer olur ...

çok sevindim.güzel bir adım atmışsın.bir yerden sonra başlamak gerekiyor sanırım.mayısa az kaldı.

arkadaşım savaş bey'e sen gitmiştin sanırım.bana savaş bey ve kliniği hakkında neler söyleyebilirsin?

savaş beyin ismini donasyona ilk başladığımdan beri (5 sene önce)çok duymuştum herke onu tavsiye ediyordu.ben ilk denememi şevket bey de 2.ciyi savaş bey de yaptım.
savaş bey çok deneyimli en eskisi,yaşı 60 ın üzerinde belki daha fazla. çok ilgilendi .detaylı muayene yaptı eski tahlillerime baktı inceledi hatta ilk muayene de deneme yaptı transfer sırasında takacağı aleti filan denedi çok da nazik motive edici ama bende gene işe yaramadı sonuçta dr biraz şans işi hastanın yapısı daha önemli bence. ben kliniği sevmedim, eski ,biraz hemşireler ve sekreterler robot gibiler ve kargaşa var belki yaptıkları işten bıkmışlar ve ilgisizler .tek çalışan dr ve yakın ekibi gibi geldi bana.
bir de halil ibrahim tekin i duydum ama bilgim yok gidenler onu da anlatırsa çok sevinirim. sanırım ankara da savaş bey,ist da h.i.t öneriliyor .ben de hit mi firdevs hnm mı diye terettüt ettim ama 2. denemede indirim yapıyırlar diye firdevs hnm ı tercih ettim .indirimi maille sordum .daha cevap gelmedi.bakalım neler olacak.

slm ilk denemende firdevs hnm damiydi ? ilkinde neden olmamisti bir sebep gosterdilermi canim ? insallah bu sefer olur ...

ilk denemem şevket bey de ikinci savaş bey de idi. sebep söylemediler aramadılar. rahimde tutunmuyor işte belki eski kistler yapışıklıklar engellemiştir ibr de sonuçta dışardan bir müdahale bu belki vücüt kabul etmiyor bende.
çok korkuyorum inşallah bu sefer başarılı olur .
sevgiler.

cnm inşallah olur şimdiden hayırlı olsun bilmem netten araştırdığım kadarıyla öğrendiğim kadarıyla 5.günün tutma şansı yüksek tabi şansda var elbette ama umarım o şans bizden yana olur

bir doktor "neden tutunamıyor sorusunun cevabını veren doktor nobel ödülü alır dünyada "demiş

galiba bu bir bilinmez halaa.....

hadi yumurta yetmezliği sorunu olanların çoğunun yaşı hormonlar vs tutunamıyor
ama sperm sorunu olanların sağlıklı genç sperm donasyonu ile neden hala olmuyor ne diyor bu durumda doktorlar merak ediyorum bana sanki sperm sorunu daha kolay çözülebilirmiş gibi geliyor ama öyle değil galiba???

atessn malesef ben de sperm donasyonu olunca hemen tutuyor zannedip kocaman bir hayal kırıklığı yaşamıştım. savaş beyin merkezinden kimse arayıp sonucu bile sormamıştı.
firdevs hanıma anlattığımda bana, bazen herşey ama herşey kusursuz olsa da tutmayabiliyor. buna açıklama yapmak zor demişti.

galiba herşey olsa da, yaratıcı ol demeden olmuyor.

valla canım daha tedavi sürecinde olmadığımız için ne yapmak gerek hiç bilmiyorum :) ya bu arada bişey sorcam özel olcak belki ama sizin ailelerin haberi varmıydı bizimkilerin haberi yok :(( söylesek mi hiç bilmiyoruz..

meltemdag belki biraz geç oldu 1 haftadır foruma giremediğimden yeni cevap yazabiliyorum.
arkadaşlar aileye söylemeyin demiş. kendilerince haklılar.
biz de ilk denememizde kimseye söylemedik.
ama benim eşim konu ben olunca inanılmaz paniklediğinden ikinci denemede yanımızda birilerinin olmasını istedi.
eşimin hastane geçmişi pek iyi değil. 7 yıl kanserle mücadele eden annesi, o 17 yaşındayken vefat etti. babanın bypass ameliyatı ve sonrasında beyin kanamasından vefat edişi de 3 sene önce oldu. yani 10 yaşından beri hastaneler, klinikler ona acı verdi. öyle ki kan görünce bayılır.
ailesinden kimsesi yok. hal böyle olunca, gereksiz yere panik yapıyor.
ilk denememizde beni yumurta toplama için bayılttıklarında ya uyanamazsam diye deliye dönmüş. o yüzden yanımızda birisi olsun. ben tek başıma kaldıramıyorum dedi. biz de annemle teyzeme söyledik (tatil ekibimiz.birlikte çok eğleniriz)
o nedenle onlarla gittik.
çok da iyi yapmışız. hep beraber güle oynaya geçti her aşama. donasyonum onların dualarıyla gerçekleşti.
amaaaaa, söylemek istersen lütfen iyi düşün. moralinizi bozabilecek ya da sonradan siz istemeden size bunu hatırlatacak bireyler olmasın.
ve fikir alma. biz kararımızı verdiğimizi , onların yanımızda olmasını istediğimizi söyledik. bizi kırmadılar. yani yorum istemedik. sadece destek istedik. sağolsunlar yanımızdaydılar.
kıbrıs dönüşü annem beni bırakmadı.
diğer aile üyelerine yüzerken belimi acıttığımı söyleyerek beni evime göndermedi. yemek, iş yaptırmadı.
bu açıdan da çok iyi oldu. pozitif sonucu alınca beraber ağladık sarılarak :))
yani demek istediğim, bazen söylemek de iyi gelebilir.
düşün, senin için hangisi iyi olacaksa onu uygula derim.

dilerim yakın zamanda pozitifi görürsün ve bebeğini kucağına alırsın.

ilk denemem şevket bey de ikinci savaş bey de idi. sebep söylemediler aramadılar. rahimde tutunmuyor işte belki eski kistler yapışıklıklar engellemiştir ibr de sonuçta dışardan bir müdahale bu belki vücüt kabul etmiyor bende.
çok korkuyorum inşallah bu sefer başarılı olur .
sevgiler.

insallah canim bende ilk denemeyi sevket beyde yaptim malesef negatif oldu sebep gostermediler ama troid bezlerimde sorun varmis sonra ögrendim kismetse mayis basi firdevs hanima gidicem 2. deneme icin ALLAH hepimizin emegini bosa cikarmasin insallah bu sefer bebislerini alip gelirsin ...

1. Hafta sonu 10!yıl sonra kayınvalide evime geldi. Eşim için katlandım. Yoksa kadından hiç haz etmiyorum. Çocuk olmadığı için hep bir ayrılma olacakmış umuduyla yaşıyor. Utanmadı sıkılmadı yanımda memlektin kızlarının ne kadar güzel olduğunu ve oğlunda bir görsen dedi. Şaka gibi herşey...
2. Tiyatrocu genç akadaşım dünya tatlısı okumuşluğu ve bilgisiyle binlerce kişiye beden gçzel gözlü ve gülüşlü arkadaşım intihar etti. Kederliyim çok üzünüm. Gzatelerde ve habelerde görmişsünüzdür dün..Sisteme yenildi. Ve yıllarcada psikoterapi görmişti. Onun yangını benim için bildik onun geçtiği cehennemi tassavur edbiliyorum..ve korktum..
3. İspanyadan haber geldi bize uygun bir donör bulmuşlar nisan ayında başlayabilirmişiz. Bende email attım. Tamam dedim eşimde bu sefer olayın içinde o da istediğini söyledi..

Tüm bu gelişmeler beni çok yordu ve karıştırdı..

efsune, arkadaşına gerçekten üzüldüm. ölüm zor ama intihar kalanı gerçekten çok karıştırıyor. benim de bir arkadaşım intiharı seçmişti. daha lisedeyken. sonra en sevdiğimin, çocukluk kahramanımın, ananemin intihar seçimine şahit oldum. gerçekten tarif edilemez. ama seneler sonra farkettim ki bu onların seçimi. saygı duymak zor olsa da, kabul etmek zorunda kalıyoruz. sevenlerine kabul etme gücü diliyorum.

kayınvalidene ise güldüm :)) acıdım. yazık onaaaa :)
o kim ki!
çok da tınnnnnnnn! (o konuşurken içinden eşşek osuruyo, eşşek osuruyo, eşşek osuruyo diye tekrar etmeni öneririm. çok eğlenceli)
ispanya ile ilgili görüşümü bu mesaja yazmıyorum. bir intihar ve bir kayınvalide vakasının altına olmaz. birazdan :))

Sevgili arkadaşlar,
Sizlerle herşeyi paylaşmak yaşa
mak gibi nefes almak gibi.
Bu forumun kenetlenmiş ve aynı zamanda esnek ve yoğun enerjisi her olayda sarıp sarmalıyor bizleri.

Rahmet arkadaşımın üzüntüsü hepimizin kalbine dokunmuş. Sizler onu tanımadan gaztede okuyup etkilenmişsiniz. Yanımda oldunuz sağolun. Onunda yanında olmak demek. Hepinize çok teşekkürler.

İspanya çok heyecen yaratıyor bende. İstiyorum ya... Evet kızlar haykırıyorum ilk defa istiyorum ben bu donasyonu... Artık lamı cimi yok.. Bahane yok tamamım ben...

Deneyenler denemeyenler hamile kalanlar kalmayanlar hepinizi takip ediyorum. Ama birisi yazacağımı yazdıysa tekrar olmasın diye yazmıyorum. Takipteyim.. Gönlümdesiniz;)))

evvvveeeeet :)) efsune istiyor.artık hazır!!!! herkes duysun! yaratıcım ol desin, evren tüm kolaylıkları önüne sersin. efsune İSTİYOR! herkes, herşey seferber olsun!!!
asıl sen bizim gönlümüzdesin. nisanda donasyonun esnasında dualar okuyacağım buradan. dualarımı bile hazırladım kafamda :))
çook heyecanlandım çoook :)

meltemdag belki biraz geç oldu 1 haftadır foruma giremediğimden yeni cevap yazabiliyorum.
arkadaşlar aileye söylemeyin demiş. kendilerince haklılar.
biz de ilk denememizde kimseye söylemedik.
ama benim eşim konu ben olunca inanılmaz paniklediğinden ikinci denemede yanımızda birilerinin olmasını istedi.
eşimin hastane geçmişi pek iyi değil. 7 yıl kanserle mücadele eden annesi, o 17 yaşındayken vefat etti. babanın bypass ameliyatı ve sonrasında beyin kanamasından vefat edişi de 3 sene önce oldu. yani 10 yaşından beri hastaneler, klinikler ona acı verdi. öyle ki kan görünce bayılır.
ailesinden kimsesi yok. hal böyle olunca, gereksiz yere panik yapıyor.
ilk denememizde beni yumurta toplama için bayılttıklarında ya uyanamazsam diye deliye dönmüş. o yüzden yanımızda birisi olsun. ben tek başıma kaldıramıyorum dedi. biz de annemle teyzeme söyledik (tatil ekibimiz.birlikte çok eğleniriz)
o nedenle onlarla gittik.
çok da iyi yapmışız. hep beraber güle oynaya geçti her aşama. donasyonum onların dualarıyla gerçekleşti.
amaaaaa, söylemek istersen lütfen iyi düşün. moralinizi bozabilecek ya da sonradan siz istemeden size bunu hatırlatacak bireyler olmasın.
ve fikir alma. biz kararımızı verdiğimizi , onların yanımızda olmasını istediğimizi söyledik. bizi kırmadılar. yani yorum istemedik. sadece destek istedik. sağolsunlar yanımızdaydılar.
kıbrıs dönüşü annem beni bırakmadı.
diğer aile üyelerine yüzerken belimi acıttığımı söyleyerek beni evime göndermedi. yemek, iş yaptırmadı.
bu açıdan da çok iyi oldu. pozitif sonucu alınca beraber ağladık sarılarak :))
yani demek istediğim, bazen söylemek de iyi gelebilir.
düşün, senin için hangisi iyi olacaksa onu uygula derim.

dilerim yakın zamanda pozitifi görürsün ve bebeğini kucağına alırsın.

canım çok teşekkür ederim cevabın için ama nedense eşim söylememizi istemiyor.aslına bakarsan bende pek istemiyorum.çünkü bu konuyu konuştuk bi iki kez ve her seferinde tepkileri kötü oldu.onlara göre yanlış bişey ama benim çaresizliğimi düşünen ve bizim psikolojimizi düşünen yok...

merhaba arkadaşlar..
ben de aranıza yeni katıldım. sayfalara şöyle bir baktım ama 1000i geçmiş hepsini okuyamadım.
genelde yumurta donasyonu ile ilgili tecrübelere rastladım.
acaba sperm donasyonu yapıranlarda var mı? kıbrıstaki bir merkezin internet adresine girdiğimde türk vatandaşlarına yapmadıklarına dair bir not düşmüşlerdi alta.
sperm nakli yaptırıp da hamile kalan var mı aranızda?

merhaba dygym,
ben sperm donasyonu yaptırdım. ikinci denemede pozitifi aldım ve şu anda 7 aylık hamileyim.
kısmetse mayıs ayında bebeğimi kucağıma alacağım :))
türk vatandaşlarına da yapılıyor. endişen olmasın. ben her türlü sorun için buradayım.
yardımcı olabilirsem sevinirim.

bugün irem hanıma test sonuçlarımı yolladım,mayıs ortasında kıbrısta olcaz inşallah...
aklıma gelmişken aslında utanarak yazıyorum ama bilginiz olsun istedim....ben geçen kadın doğum doktoruna( bunu can bey önermişti)gitdiğimizde ultrason aletinin ucuna prezarvatif yerine eldiven parmaklarından birini takıp bakmış tabi bunu sonradan aletden çıkartırken gördüm:((
nerdeyse 2 hafta geçti bende alerji yapmış...ilk defa başıma geldi bu eldiven olayı onun şokunu atlatamadan bide alerji çıktı....düşünsenize kızlar şuan tedaviye başlamış olsaydım baştan iptal olurdu...kaşıntı ve alerji için fitil kullanmam gerekliydi...aman dikkat edin..doktorun sizi muayene ederken ne kullandığına dikkat edin...sizde böyle durumlarla karşılaşmayın...

baharım konu kapanmış ama aynı şeyi ben de ilk denememde yaşadım.
gittiğim hastane ünlü bir özel hastaneydi. şok olduğumdan ilkinde bişey demedim ama çok canım yandı. ikincide ben prezervatif istiyorum dedim. aaa kalmamış dediler!.
3. de ise kendim götürdüm. neyse ki alerji olmadı. sen yazınca ucuz atlattığımı farkettim.
çok geçmiş olsun. ve diğer arkadaşların kulağına küpe olsun.

canım çok teşekkür ederim cevabın için ama nedense eşim söylememizi istemiyor.aslına bakarsan bende pek istemiyorum.çünkü bu konuyu konuştuk bi iki kez ve her seferinde tepkileri kötü oldu.onlara göre yanlış bişey ama benim çaresizliğimi düşünen ve bizim psikolojimizi düşünen yok...

canım o zaman tabii söylemeyin. önemli olan sizsiniz ve ne hissettiğiniz.
bunu önemli görmeyenin yanınızda işi yok.
ama biz buradayız. ne zaman istersen. hep yanınızdayız.

savaş beyin ismini donasyona ilk başladığımdan beri (5 sene önce)çok duymuştum herke onu tavsiye ediyordu.ben ilk denememi şevket bey de 2.ciyi savaş bey de yaptım.
savaş bey çok deneyimli en eskisi,yaşı 60 ın üzerinde belki daha fazla. çok ilgilendi .detaylı muayene yaptı eski tahlillerime baktı inceledi hatta ilk muayene de deneme yaptı transfer sırasında takacağı aleti filan denedi çok da nazik motive edici ama bende gene işe yaramadı sonuçta dr biraz şans işi hastanın yapısı daha önemli bence. ben kliniği sevmedim, eski ,biraz hemşireler ve sekreterler robot gibiler ve kargaşa var belki yaptıkları işten bıkmışlar ve ilgisizler .tek çalışan dr ve yakın ekibi gibi geldi bana.
bir de halil ibrahim tekin i duydum ama bilgim yok gidenler onu da anlatırsa çok sevinirim. sanırım ankara da savaş bey,ist da h.i.t öneriliyor .ben de hit mi firdevs hnm mı diye terettüt ettim ama 2. denemede indirim yapıyırlar diye firdevs hnm ı tercih ettim .indirimi maille sordum .daha cevap gelmedi.bakalım neler olacak.

alpilknur kararına çok sevindim umarım senin için bundan sonra güzel sonuçlar olur.histeroskopi yaptırdın mı canım merak ettim?

herkes nisanı mayısı bekliyor. biz de :)
nisan mayıs çok heyecanlı geçecek anlaşıldı.

bu arada herkes yazmış, ben de yazayım.
ben doğuştan kızıl saçlıyım. ela gözler ve beyaz ten. biraz yanaklarda çil.
boyum 160. çok minyon tipliyim. hatta geçen gün biri, ben sizi liseye gidiyor sanıyordum nasıl olur da hamile olursunuz dedi.hamile kalmadan önce 47 kiloydum.
şimdi ortada, sizlere de inşallah nasip olacak olan koca göbüşüm var.
donörümüz sarışın ve amerikalı.

nasıl birşey çıkacak merak ediyorum :))

Back
X