Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese hayırlı Ramazanlar kızlar,Rabbim bu mübarek ayda günahlarımızı bağışlasın,bizleri affetsin.bu mübarek ayın hürmetine bizlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin.bu dünya da bize anneliği tattırsın,bu bizim bu dünya daki mükafatımız olsun.minasarenin de dediği gibi sınavımız bu ay da son bulsun.Allah ım yardım et bizlere....Aminnnn
Fbli - ay yapma ya......demek kaburgalar da ezilcek :))) napalim artik dayanicam mecbur......yeterki saglikli olsun gelsinler sag salim kucaklarimiza.........zaten o kucagima aldigim ani ancak hayalliyorum........bazen internetde yeni dogmus bebeklerin videolarina bakip hayal kuuyorum iste :)) insallah canim darisi hepimize......!!!
bu ara senin hamilelik nasi gidiyor??
Waltkrayburg elbette düsüncem sizleri buralari canim benim - napiyim ikinci ailem oldunuz sanki....üstelik istiyorumki herkes bu güzel seyleri yasasin..insanin iste elinden tek dua etmek geliyor ve burda olmak.......
cümlemizin ramazani serifi mübarek olsun ne güzel bir ay ama ben malesef Oruc tutamiyorum 1.sebep transferime az kaldi vucudumun Vitamin dengeleri bozulur diye korkuyorum 2.sebep ilac kullaniyorum rabbim insallah seneye tutmayi nasip eder..
canım müminlerin birbirlerine ettiği dua günahsız bir dilden edilen dua gibiymiş canım,bizlere dualarını eksik etme,canım Rabbim sana da bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin canım.hamilelik takvimine bakıyırum 31 hafta olmuş diyorum hadi bebişler biraz daha annenizle kalın diye sana dua ediyorum canım.ne güzel bir şey değil mi hiç birbirimizi tanımasakta birbirimize yürekten dua etmemiz.Allah ım bu mübarek ayda hepimizin kucağını bebişlerle doldursun.
Canim inanin hic eksik etmiyorum duami......bugün doktora gittim, kalp atislarini bebeklerin CTG de 20 dakika dinlediler ve birde dogum sancisi var mi diye ölctüler. hani agrilarim vardiye günlerdir.
inanin, o kalp atislarinin ikisini duyarken, Allahima hepiniz icin - nick adlariniz aklima geldikce hepinize - dua ettim, tüm forum arkadaslarim, tüm anne olmak isteyenlerde böyle yasasin diye........birde ramazanin ilk günü, Allah a cok yalvardim, ne var hepimizin yüzünü güldür diye......
bebeklerim iyi Allah a sükür...doktor dayan diyor biraz daha, bir kac hafta daha..evet 31. e girdim, bende sasiriyorum bazen :) Allah a cük sükür yinede. birde o agrilar normalmis, bebekler hizla büyüyorms artik, rahim büyüdükcede karin da agriyor tabii..haftaya yine gitcem doktora..bakalim hayirlisi artik.........
selam kizlar benim gidisim1 ay ertelendi irem hnm aradi eylulde Hazir olacagini söyledi ...lucrini buay degil agustosta vurdurucam va tedaviye agustos adetiyle basliycaz belki hayirlisi böyledir gec olsun güc olmasin diyorum gerci heyecanla pozitif gormek istiyordum ama bundada bir hayir vardir
Canim inanin hic eksik etmiyorum duami......bugün doktora gittim, kalp atislarini bebeklerin CTG de 20 dakika dinlediler ve birde dogum sancisi var mi diye ölctüler. hani agrilarim vardiye günlerdir.
inanin, o kalp atislarinin ikisini duyarken, Allahima hepiniz icin - nick adlariniz aklima geldikce hepinize - dua ettim, tüm forum arkadaslarim, tüm anne olmak isteyenlerde böyle yasasin diye........birde ramazanin ilk günü, Allah a cok yalvardim, ne var hepimizin yüzünü güldür diye......
bebeklerim iyi Allah a sükür...doktor dayan diyor biraz daha, bir kac hafta daha..evet 31. e girdim, bende sasiriyorum bazen :) Allah a cük sükür yinede. birde o agrilar normalmis, bebekler hizla büyüyorms artik, rahim büyüdükcede karin da agriyor tabii..haftaya yine gitcem doktora..bakalim hayirlisi artik.........
Canım niye ertelendi merak ettim,ben de biraz önce irem hanımla konuştum rahim filmi hakkında ama birşey demedi,sana ait bir erteleme mi yoksa firdevs hanımın mı bir programı var?
hep gözyasi vs nasil dogdu nasil tek basima o cocugu buyuttum hala inanamiyorum ama rabbim ol deyince oluyor kizim 1.5 Kilo dogdu kuveze bile girmedi ama yasadi simdide yasam kaynagim neyse uzattim ama ikiz hamileligi yasadim biliyorum sonunu getiremedim ama rabbime guc gelmesin ben dikkat etmedim cunku bosaniyordum istemiyordum bir cocugum olsun ama oldu iyikide olmus
canim bana ait bir erteleme bana isi var falan demedi donor Hazir degil eylulde Hazir olacak dedi hadi bakalim ben gidene Kadar senin pozitifini okuyacagim insallahhhhhhhhhh bana guc Moral olacak...[/QUOT
bence ramazan ayı ya bir tatil planı da olabilir dur bakalım belki bugün yarın beni de ararlar ama senden önce gidecek olursam söz pozitifle dönüp bayrağı dikicem ki arkamdan sen kapta gel:)))
canim bana ait bir erteleme bana isi var falan demedi donor Hazir degil eylulde Hazir olacak dedi hadi bakalim ben gidene Kadar senin pozitifini okuyacagim insallahhhhhhhhhh bana guc Moral olacak...[/QUOT
bence ramazan ayı ya bir tatil planı da olabilir dur bakalım belki bugün yarın beni de ararlar ama senden önce gidecek olursam söz pozitifle dönüp bayrağı dikicem ki arkamdan sen kapta gel:)))
insallah canim tskr edrim duana Amin cumlemize canim benim bende ay basinda turkiyeye gidiyorum orada hazirlanip kibrisa gececegim hem sanirim degisiklik iyi gelecek heleki sizlerin pozitifini okumak süper Moral olacak ..