QUOTE=eslemsena;31108744]Bilginisacim msj kutun dolu o uuzden yazamadim.
Valla ben hemek falan yapiyorum canım esim oruc diye. Ev isi yapmiyorum ama beni en cok olumsuzluga iten sey geceleri cok amacok fazla gerinerek uyaniyorum ve vucudum cok gerilmis oluyor sanki yukariya uzanmaktan farki yokk gibi hissediyorum korkuyorum.[/QUOTE]

hayirli olsun canim!! o gerilmeleri cok iyi biliyorum, bende maaelsef hep öyle uyanirdim ara sira...hic korkma bisey olmaz...tabii insan gerilmese daha iyi ama fakr ettigin an birakiyosun zaten vücudunu. bilerek yapmiyosun. test günün ne zamandi canim?

Valla ben hemek falan yapiyorum canım esim oruc diye. Ev isi yapmiyorum ama beni en cok olumsuzluga iten sey geceleri cok amacok fazla gerinerek uyaniyorum ve vucudum cok gerilmis oluyor sanki yukariya uzanmaktan farki yokk gibi hissediyorum korkuyorum.

hayirli olsun canim!! o gerilmeleri cok iyi biliyorum, bende maaelsef hep öyle uyanirdim ara sira...hic korkma bisey olmaz...tabii insan gerilmese daha iyi ama fakr ettigin an birakiyosun zaten vücudunu. bilerek yapmiyosun. test günün ne zamandi canim?[/QUOTE]

Saol canım bende inşallah senin gibi hamile kalırım ama hic bi belirtim falan yok. Test günüm normalde 16 si ama nezaman yaparim hic bilmiyorum gun yaklastikca korku basliyor

canim hos geldin özledim seni nasil gecti tatilin ? esin nasil oldu bir düzelme varmi ? cok öpüyorum

güzel yürekli arkadaşım ben çok iyiyim.bugün doğumgünüm. eşim hızla düzeliyor ayağında kaval kemiğinde svei demirler takmışlardı hala çıkarmadılar azıcık basıyor artık ama 2 ay geçti 3 ay olsun bakalım belki çıkaracaklar .
bizim kıbrısa gitmemiz eylül sonu ekimbaşı.
ilk denememizde de ekimin ortasıydı gene doğuşta yapmıştı şevket bey ama başarısız olmuştu.2.csi haziran dı savaş bey de. benimde 3 .olacak inşallah bakalım .
erken menepozdan dolayı yasmine gene başaladım. 39 yaşımda girdiğimde dr lar kullanmam gerektiğini söylememişlerdi sadece donasyon denemelerde kullanmıştım. altı ay önce son iptal denemesinde irem hnm 50 yaşına kadar kullanmalısınız östropoz için demişti gerçekten de iki ay kullanmıştım o zaman bayağı farketmişti diz ağrılarım ve cinsel hayat :) renklenmişti bayağı farketmişti demek bayağı kurumuşum:))
senin yolculuğunda hayırlı olsun inşallah içimde bir his var bu sefer olacak.türkiyede uzun kalman iyi olcak bol bol dinlenirsin seninle aynı dönem gidemedğimiz için üzgünüm ama kalbim seninle biliyorsun. önce sen ve diğer fıstıklar kapıp gelin bize ilham olun inşallah.
hepinizi çok seviyorum.
öptüm
iyi günler

bence sen bu lenfosit aşısını araştırmalısın. özellikle düşükle sonuçlanan hamileliklere çok büyük oranda yardımcı oluyormuş.
üstelik almanya da ücretsizmiş.

sana tüm forum olarak kenetleneceğiz bu defa olacak o bebiş gelecek sana:47::47:

Canim hangi tarih transfer olmustu? Birde belirti hic bosuna arama bazilarjnda hic bisey belli olmuyor

Atessn'e katılıyorum , enerjimizi, gücümüzü, düşüncelerimizi Laraks ve waltkrayburg için toplayayalım.
hergün hem dua edelim hem önerilerimizi (ki kendileri de zaten bilinçliler) hemde ikisininde forumda hamillelik haberleri yazacağı sahneyi belleğimizde kurgulayalım.. bugüne dek istediklerimi olumlu düşünerek ve sahneyi kurgulayarak çağırmaya çalıştım ve Allahımdan istedim.

Ayrıca 6. tüp bebek denemesinden ikizlerine kavuşmuş bir ablam bana bir dua tavsiye etti. transferden itibaren hamileliğinin hergünüe de bu duayı karnını tutarak okumuş.

""Hasbiyellâhü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve
Rabbül'arşıl'azîm."
MA'NASI:
Allâh bana kâfidir. Ondan başka ibâdet edilecek hiç bir ilah yoktur.
O'na güvendim,
O'na dayandım. O, arşın sahibidir.""

ve eşi hergün işaret parmağıyla karnına dokunup 99 kez EL-MÜBDİ demiş.."**

""*EL-MÜBDİ:Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratan demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
Özellikleri ve bazı faydaları:
Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa “YA MÜBDİ”yazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.""

evet hepimiz için gelsin bu dua ; Allahım bize yeter , o ne güzel vekildir.. yoktan var eder...

Öncelikle yüregin icin tsk ederim,düsünmen yazman ve yayinlaman herseye deger ,kabul ettim ve tsk ediyorum.
duan icinde cok sagol ,her dua klabuldur Meryem suresini okuyorum bende ,verdiginide okuyacagim cnm.
sende bilgili-ilimli-agirbasli -duygusal-sabirli-aynlasiyli bir annesin , öyle hissettim : ,benimsedim begendim ve dualrimiz kabul olur insallah diyorum.
bende cok istiyorum rabbim insallah elelrimizi geri cevirmez diyorum.
hamilleik nasil gidiyor?
Neler hissediyorsun?
Kac haftalik oldu?
görüsmek-paylasmak üzere
sevgilerimle.

Valla ben hemek falan yapiyorum canım esim oruc diye. Ev isi yapmiyorum ama beni en cok olumsuzluga iten sey geceleri cok amacok fazla gerinerek uyaniyorum ve vucudum cok gerilmis oluyor sanki yukariya uzanmaktan farki yokk gibi hissediyorum korkuyorum.

hayirli olsun canim!! o gerilmeleri cok iyi biliyorum, bende maaelsef hep öyle uyanirdim ara sira...hic korkma bisey olmaz...tabii insan gerilmese daha iyi ama fakr ettigin an birakiyosun zaten vücudunu. bilerek yapmiyosun. test günün ne zamandi canim?[/QUOTE]

O gerilmeler bendede var arkadaşlar.Ben gerilmeyeyim diye doğru dürüst uyku bile uyuyamıyorum.ama çoğu zaman uykulu iken geriliyorum.yani o kadarda oluyor napalım uykulu ikende kendimizi kontrol edemiyoruz.eslemsenacımm inşallah güzel haberini alıcaz sende benim gibi belirti yaşamayanlar kervanına katılacaksın.

Canim benim neler cekmisin öyle sen.........icim parclandi......Allah insallah sana öyle dert yine vermez...ama ayni zamanda ne kadar güclü bir anneymis farkindamisin..masallah sana..dedigin gibi tek basina o cocugu büyütmüsün.....hamileyken ne demek bosanma isleriyle ugrasmak......ama gecti o günler, arkada kaldi, insallah bundan sonra öyle yüzün gülsünkü hic ama hic o günlerin aklina bile gelmesin canim benim.......

benim gögüslerimde daha süt falan yok.....ama gögüslerim ucunu kap kara oldular :( sanirim buda normal.....yani resmen rengi degistiler yaa :) ach iste birde su nefes darligi olmasa, kac kez yatip kalkiyorum, resmen nefes alamiyorum, artik otururken bile zorluk cekiyorum nefes almakda.......ama olsun gecicek bunlar.........

canim senin tedavin ertelendi yazmistin, herseyde vardir bir hayir..bence hic ama hic üzülme...herseyin kismetin günü bellidir zaten.......

bebekcigime kisa bilgi ,
herkes bilgili ,belkide benden cok bilgisi vardir ama yazayim arkadasima ,konu gelmisken okuyan anne adaylarimizda vardir.
Sütün hemen gelmez,dogum yaptigin an ,yada sezeryan oldugun zaman,rabbimin hikmetiyle süt kanalalrin öyle bir acilyiorki ,hemen akyior geliyor ve bebeklerini insallah emzireceksin.Önceden az bir pamuklanma beyaz bir akinti oluyor bazialrinda o süt degil ama süt olacagi iicn kücücük damarciklar süt yolunun hareketlenmesidir.
hastenede sütlac verecekler yedigin an dolgunluk hissettip allahin izniyle emzireceksin.
#meme ucumuz koyulasiyor oda hormonlara bagli ,hamilelige bagli olsun sorun etme ,bendede hafif oldu sonrasi geciyor..
allah sag slaim hayirli evlatlar versin cnm.
sevgilerimle

canim bana ait bir erteleme bana isi var falan demedi donor Hazir degil eylulde Hazir olacak dedi hadi bakalim ben gidene Kadar senin pozitifini okuyacagim insallahhhhhhhhhh bana guc Moral olacak...[/QUOT

bence ramazan ayı ya bir tatil planı da olabilir dur bakalım belki bugün yarın beni de ararlar ama senden önce gidecek olursam söz pozitifle dönüp bayrağı dikicem ki arkamdan sen kapta gel:)))

merhaba cnm,
temellini atiyoruz tüm emeklerimizin sanada hayirli olsun diyorum,
sayili günler cabuk geciyor..
insallah elelrin dolu döneceksin .
sevgiler

hayirli olsun canim!! o gerilmeleri cok iyi biliyorum, bende maaelsef hep öyle uyanirdim ara sira...hic korkma bisey olmaz...tabii insan gerilmese daha iyi ama fakr ettigin an birakiyosun zaten vücudunu. bilerek yapmiyosun. test günün ne zamandi canim?

O gerilmeler bendede var arkadaşlar.Ben gerilmeyeyim diye doğru dürüst uyku bile uyuyamıyorum.ama çoğu zaman uykulu iken geriliyorum.yani o kadarda oluyor napalım uykulu ikende kendimizi kontrol edemiyoruz.eslemsenacımm inşallah güzel haberini alıcaz sende benim gibi belirti yaşamayanlar kervanına katılacaksın.[/QUOTE]

Ben uyanikken bile kendime engel olamıyorum gerinmektn.
Ay canım insalkah bende senin gibi gebe olabilirim dau edin kizlar

arkadaşlar hayırlı ramazanlar diliyorum. 3 gündür bakamadım ama aklım hep burdaydı. burdaki yazıları okuyunca güzel haberleri görünce çok mutlu oluyorum. bende bu ayın sonunda transfer olmuş olacak. hiç oruçumu bırakmadım ama bu yıl mecburen tutamatacagım. sonra borcumu tutacağım allah affetsin. bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. ben sizin dualarınzla bu sefer olacağına inanıyorum. ne olur dualarınzı banada yapın...

bende dualarınızdan ve enerjinizden istyorum. muhtemelen pazar günü yumurta toplama olacak.yarın kontrol var herşey netleşecek.bu benim 3. denemem inşallah bebeğime kavuşurum. lütfen şu mübarek günlerde beni de dualarınıza alın

seninde az kalmış hakkında hayırlısı olsun.ben çok heyecanlıyım klinik şimdilik iyi umarım herşey yolunda gider.embriyologla da gçörüştüm sormak istediklerimim sordum .içim rahat şuan umarım konaklama ve yolculukta sorun çıkmaz.

o bebek bu defa senin karnında büyücek!!!
dularımız seninle sakin ol....mutlu ol... olamıyorsanda beynini kandır sakiniiimmm :36::16::16:mutluyummm:36::36::36: yap

Arkadaslar Pazartesi günü hastaneden çıktık , bugün hatta doktor kontrolümüz vardı oğlum 2 günde 50 gr almış. Şimdi birbirimize alışmaya çalışıyoruz kucağımda öyle güzel uyuyor ki:) onunla ilgilenmek çok büyük bir zevk ne uykusuz kalmak ne yorgunluk hiç bişey gözünde olmuyor . Uykusunda gülüyor ağlıyor konuşuyor ... Allahım herkese ama herkese isteyen herkese nasip etsin ...

bence sen bu lenfosit aşısını araştırmalısın. özellikle düşükle sonuçlanan hamileliklere çok büyük oranda yardımcı oluyormuş.
üstelik almanya da ücretsizmiş.

sana tüm forum olarak kenetleneceğiz bu defa olacak o bebiş gelecek sana:47::47:

merhaba cnm ,nasilsin tsk ederim ilgin -alakan icin ,
sen nasilsin? neler yapyiorsun?
evet yilalr önce duymustum ama hic arastirmadim.ama bir kez daha gözden gecireyim .
eger fbli ni ndedigi gibi esten kan lainip verilyior durumu varsa doktorum yapamaz -belkide yapmaz ,kendi doktorun yapsin der. burda sunu istiyorum bunu istiyorum diyemiyoruz.belki Firdevs hani m yada Sevket bey recete yollarsa evet yaparlar .onuda sanmam yollasinlar.
bana ve diger anne adaylarina kenetlendiginiz icin tsk ederim cnm.
ayni güzel duygular senin icinde ..
sevgilerimle .

uzun süre aradan sonra hosgeldin evine cnm,
sevindim adina güzel paylasimalr dilerim
esin nasil oldu? toparladimi biraz kendini? yürüyebilyiormu? hazirmisiniz eylülde trasnfere ?
görüsmek üzere
sevgilerimle

nice güzel yaslara cnm.
sevgiler

Back
X