merhaba cnm ,nasilsin tsk ederim ilgin -alakan icin ,
sen nasilsin? neler yapyiorsun?
evet yilalr önce duymustum ama hic arastirmadim.ama bir kez daha gözden gecireyim .
eger fbli ni ndedigi gibi esten kan lainip verilyior durumu varsa doktorum yapamaz -belkide yapmaz ,kendi doktorun yapsin der. burda sunu istiyorum bunu istiyorum diyemiyoruz.belki Firdevs hani m yada Sevket bey recete yollarsa evet yaparlar .onuda sanmam yollasinlar.
bana ve diger anne adaylarina kenetlendiginiz icin tsk ederim cnm.
ayni güzel duygular senin icinde ..
sevgilerimle .

canım tedavin ne aşamada söyledinmi bilmiyorum kaçırmış olabilirim inşallah canım bu sefer olur Allahın izniyle...

canım bugün 6 haftamız bitti. transfer edildiğinde 2 haftalık sayılıyor onun üstüne 4 hafta geçti .. yarın kontrolümüz var inşallah ikisininde kalp atışını duyarız .. şirinlerim iyidirler varlıklarını belli ediyorlar.

bugün tüm uyuşukluğum üzerimde kafamı kaldıramıyorum.. halsizim elim kolum bile kalkmıyor :)

senin bahsettiğin gibi sol göğüs ucunda hafiften pamucuklanma gibi sütümsü bir akıntı geldi geçen gün..
ben oldukça beyaz tenliyim göğüs ucu çevresinin rengi şimdiden değişmeye başladı bile..

Arkadaşlar bu aşıyı Ankarada ünlü bir tüp bebek merkezinde uyguluyorlar.bütün merkezlerde uygulandığını sanmıyorum.
Bu aşının transfer günü yapılması gerekiyor diye biliyorum.Bence bu konu henüz tartışmalı...bazı doktorlar başarıyı artırdığını savunurken bazılarıda başarıyı çok etkilemediğini düşünüyor.En doğrusu kıbrıstaki donasyon yapacak doktorunuzdan bu konuda fikir almak olabilir.

canım bugün 6 haftamız bitti. transfer edildiğinde 2 haftalık sayılıyor onun üstüne 4 hafta geçti .. yarın kontrolümüz var inşallah ikisininde kalp atışını duyarız .. şirinlerim iyidirler varlıklarını belli ediyorlar.

bugün tüm uyuşukluğum üzerimde kafamı kaldıramıyorum.. halsizim elim kolum bile kalkmıyor :)

senin bahsettiğin gibi sol göğüs ucunda hafiften pamucuklanma gibi sütümsü bir akıntı geldi geçen gün..
ben oldukça beyaz tenliyim göğüs ucu pçevresinin rengi şimdiden değişmeye başladı bile..

Canım demek yarın kontrolün varr.hayırlısıyla inşallahh kalplerinin pıt pıt at8şlarını duyacaksın.bilginisacımmm benimde senin gibi bütün gün tüm vücudum uyuşuk.halsizlik ve iştahsızlıkta çabası tabii bunlar güzel şikayetler.rabbim bu güzel duyguları tüm forum arkadaşlarımıza yaşatsın.güzel haberlerini bekliyoruzz canım sevgilerr

KIZLAR selam
bayadır giremedim
bebeklerden birinin boş gebelik olduğu söylendi.
diğer ikisinde de birinin kalp atışı daha iyi diğeri ses olarak anlaşılmıyodu ama ekranda kalbi atıyodu
bakalım hafyata netleşir sanırım ya tek ya ikiz olacak
allahtan hayırlısı
trescim sen naptın
arkadaşlar hepiniz iyi siniz mi?

KIZLAR selam
bayadır giremedim
bebeklerden birinin boş gebelik olduğu söylendi.
diğer ikisinde de birinin kalp atışı daha iyi diğeri ses olarak anlaşılmıyodu ama ekranda kalbi atıyodu
bakalım hafyata netleşir sanırım ya tek ya ikiz olacak
allahtan hayırlısı
trescim sen naptın
arkadaşlar hepiniz iyi siniz mi?

Canım bende seni merak etmiştim.nazlıcım aslında üç tane olmamasına sevindim.en azından redüksiyona gerek kalmamış rabbim diğer ikisini sana bağı@lasın.
Bende durumlar biz üçününde kalp atışlarını duyduk.üzülsem mi sevinsem mi bilemedim içimde Atan üç kalp.doktorum asla doğuramazsın bünyen çok zayıf diyor .bakalım ayın yirmi beşinde Tekrar kontrol var.o zaman be yapıcağımız netleşecek.yine haberleşiriz canım sevgiler

trscim sen de stres yapma bu işi zaman kısmet belirliyor
2 gün evvel bi dr gittim iyice baktı üçünün de kalbi atıyo dedi
ama birisinden şüpheliydi boş gebelik denene iice baktı bak onun da kalbi atıyo dedi
yani üç tane ...bazen duruş ve mesanenin dolu olması etkiliyo dedi
sonra dün başka dr a gittim o biri boş gebeliğe benziyo dedi
diğer ikisinde kalp atıyodu
ama onlardan da biri ii atıyodu diğeri daha ii duyulmuyodu
aslında 8 haftadan sonra daha netleşio
benim canım patates haşlaması çekti deli gibi hemen koydum şimdi yicemmm
amannn canınız çekmesin hamişlerrr

bebekcigime kisa bilgi ,
herkes bilgili ,belkide benden cok bilgisi vardir ama yazayim arkadasima ,konu gelmisken okuyan anne adaylarimizda vardir.
Sütün hemen gelmez,dogum yaptigin an ,yada sezeryan oldugun zaman,rabbimin hikmetiyle süt kanalalrin öyle bir acilyiorki ,hemen akyior geliyor ve bebeklerini insallah emzireceksin.Önceden az bir pamuklanma beyaz bir akinti oluyor bazialrinda o süt degil ama süt olacagi iicn kücücük damarciklar süt yolunun hareketlenmesidir.
hastenede sütlac verecekler yedigin an dolgunluk hissettip allahin izniyle emzireceksin.
#meme ucumuz koyulasiyor oda hormonlara bagli ,hamilelige bagli olsun sorun etme ,bendede hafif oldu sonrasi geciyor..
allah sag slaim hayirli evlatlar versin cnm.
sevgilerimle

Sevgili Larax, iyi konuya degindin....zaten en cok korkum sütüm gelicekmi, yeticekmi, emzirebilcemmi....sezeryanla bebekler alinacagi icin korkularim var iste...nihayet bir ebede buldum, insallah o zman sizler olsun, ebe olsun yardimci olursunuz...o dedigin beyaz akinti falan da daha hic olmadi...

bakalim artik öyle bir merak ediyorumki ve Allahin izniyle cok ama cok emzirmek istiyorum. youtube da öyle videolara baktikca icim gidiyo :)) harika bir duygudur bir anne icin diye düsünüyorum :))

bu ara canim, o kadar isin gücün arasinda, o kadar yogunlugunun arasinda, burda bizlere sende destek oldugun icin tesekkür ederim...Allah insallah bu defa senin de yüzünü tam güldürücek...sende az tasli yollardan gitmemissin...sevgiler...

selamarkadaşlarım. yarın büyük gün.bebişlerimi görmeye gidiyoruz yine:) ayy her defasında ne heyecan ne heyecan.kendim taşıyabilseydim nasıl hissederdim acaba.kalbim dururdu kesin:) herkes iyidir umarım. bebekçimmm canım az kaldı doğuma.herşeyin hazırmı doğum çantan falan:) beni bilgilendir neler koydun bebişler için çantaya?

canım nasıl gidiyor hamilelik? isim bulabildinizmi?ne zormuş isim konusu yaa:) kızımın adı zeynep olucak kesin ama oğluşa karar veremedik.yağız nasıl sence?

waltkrayburg için hepimiz önerilerde bulunalım ve dua edelim mi arkadaşlar??
zira son zamanlarda üçüncü kez deneyecek olan kimse yok sanırım.
hepimiz ona yapması ve yapmaması gerekenleri bir kez daha tekrarlayalım tabi ki o isterse unuttuğu ihmal ettiği bişey kalmasın bu defa..... ve bebeklerini alıp gelsin ....
ben başlayayım...
düşüncelerini bu defa hamile olacağına artık zamanı geldiğine inanarak yönet...
efsune nin söylediği hareketleri şimdiden yapmaya başla...(kegel pelvik egzersiz yazınca youtobe da bi sürü video var)
troidi sürekli ölçtür ve kontrol altında tut....

atessncin süpersin:) benimde ikinci denemem olacak,hemen kağıdı kalemi alıp not almaya başladım,inşallah hepimiz bu sefer pozitifle döneceğiz,zaten son zamanlarda sürekli çalışırken,masamda otururken,evde yatarken kalkarken hamileymişim hayali kuruyorum,resmen kendimi hamile olarak görmeye başladım:) Almanyadan gelen bir hastam var psikolog,o sürekli kendini öyle hisset,göbeğinin yavaş yavaş büyüdüğünü,anneliğe yavaş yavaş yaklaştığını hisset demişti,çok da güzel bir his:) hatta sabah dişlerimi fırçalarken yanımda iki ufaklık canlandı birden allahım çokkkk güzel oluyor:)) kafayımı yedim bilmiyorum ama:)) gerçekten hamilelik hayali kurmaya başlayalım ki vücudumuz hazırlansın

selamarkadaşlarım. yarın büyük gün.bebişlerimi görmeye gidiyoruz yine:) ayy her defasında ne heyecan ne heyecan.kendim taşıyabilseydim nasıl hissederdim acaba.kalbim dururdu kesin:) herkes iyidir umarım. bebekçimmm canım az kaldı doğuma.herşeyin hazırmı doğum çantan falan:) beni bilgilendir neler koydun bebişler için çantaya?

selam canim benim, demek yarin bebislerine bakmaya gidiyon :) ne güzel canim, tadini cikar her aninin saniyenin :) kedin tasiyamiyorum diye üzülmemeye bak canim benim, bak ne güzel senin yumurtan senin genlerin - bu konudada bazen iste ben diyorum, keske benim yumurtam olsaydi diye. ne kadar da yavrularima sevinsem bile aklimdan gecmiyor degil..ilerisi icin de cok korkularim var ortaya cikar diye, mahvolurum o zaman.
hastane cantami hazirladim canim, ama bebekler icin daha hic bisey koymadik. onlara sunu koymayi düsünüyrum:

bu hastanelik takimlar varya canim, onlardan kayinvalidem almisti iki tane, onlarin hepsini yanima alicam, birde maxicosi alicagiz cikaren yatirmak icin. pampers/bezlerini alicagiz, sanirim bu kadar...vallahi benim de okadar tecrübem olmadigi icin daha eksik varmi bilmem artik...su bezler varya, sayet kusarsa falan, onlardanda alirim yanima. baskada aklima bisey gelmiyor. senin aklina gelirse sende bana yaz canim benim.

bebekçim benim aklıma gelen kendine bolca gecelik pijama al. süt akıyor birde pansuman falan değişmek gerekiyor sık sık. birde göğüs pedleri var onlardan al. doğal balmumu gibi kremler var göğüs ucu kremleri onlardan al. biberon ve sterilize aleti mutlaka al ikizler çünkü sterilize aleti sana çok lazım olacak. ince battaniye gibi şeyler al kucağına alırken gerekecek. önlük yada küçük bir sürü bezler al emzirirken boynuna doğru akacak ilk günlerde. birde bebek için de çok zıbın gibi giysiler al. bazen doğunca sırtına kadar sıçıyor:9: bebekler ilk günlerde..ve süt pompası da muhtemelen gerekecektir. artık unutttukların için babası koşacak sürekli:52:

o kadar iş güç sıkıntınız arasında doğumgünüm olduğunu okuyup aklında tuttuğunuza inanamadım sizler ve burdaki diğer kızlar gerçek dostlarsınız. inşallah hepimizin dileği gerçekleşir o güzel günleri ben de mutlu mesut yaşarım.

seninde az kalmış hakkında hayırlısı olsun.ben çok heyecanlıyım klinik şimdilik iyi umarım herşey yolunda gider.embriyologla da gçörüştüm sormak istediklerimim sordum .içim rahat şuan umarım konaklama ve yolculukta sorun çıkmaz.

canım seninde hakkında hayırlı olsun. inşallah bebeklerine kavuşursun.. evet çok az kaldı...bende çok heyecanlıyım. doğru dürüst uyku bile uyuyamıyorum...

kontrolden geldim..
allahıma çok şükürler olsun ikisinin de kalbi atıyordu ekranda pıt pıt.. sesleri güm güm..
ayy o an dünyalar benim oldu.. hamdolsun allahıma ikisi de canlanmış.. küçük olan da büyüğe yetişmiş.
nasıl mutlu olduk eşimle havalara uçtuk.
Burda transfere gidecek tüm arkaaşlarımın bu kalp seslerini duymasını ve anlatması en büyük temenim.

Şirinlerim benim yaa sevinç yumaklarım. sizinle çok güzel hayatımız olacak:)

merhaba cnm,
temellini atiyoruz tüm emeklerimizin sanada hayirli olsun diyorum,
sayili günler cabuk geciyor..
insallah elelrin dolu döneceksin .
sevgiler[/QUOTE

İnşallah canım ,Allahım hiç birimizin emeklerini boş çıkarmasın,hepimizin yolunu açık etsin,gerçekten bugün yarın derken zaman geliveriyor ve geçiyor,bir bakacağız ki bebeklerimizi doğurmuşuz,başka bir topikde kreş muhabbeti yapıyor olacağız inşallah:)

kontrolden geldim..
allahıma çok şükürler olsun ikisinin de kalbi atıyordu ekranda pıt pıt.. sesleri güm güm..
ayy o an dünyalar benim oldu.. hamdolsun allahıma ikisi de canlanmış.. küçük olan da büyüğe yetişmiş.
nasıl mutlu olduk eşimle havalara uçtuk.
Burda transfere gidecek tüm arkaaşlarımın bu kalp seslerini duymasını ve anlatması en büyük temenim.
Şirinlerim benim yaa sevinç yumaklarım. sizinle çok güzel hayatımız olacak:)

:)) hakikaten çok güzel olacak ya canım benim,seni hayal ediyorum fıkır fıkır enerjinle,şirinlerin biri o yana biri bu yana koşturmaca:)
çok güzel yaaaa gözümde canlanıyor kaleme dökülmüyor ama ağzım kulaklarımda harikasınız:))

Back
X