merhaba cnm evet ,Benimde en büyük ama en uzun süren projem ama artik yoruldum 10 yil mikro almanyada son 3 yilimda 5.donasyon kibrista vallahi bazen öyle bunalyiorumki vazgec diyorum böyle basaramayinca...her seyi tuttugunu koparan birisi icin cok aciz oldum bunda..raabbim duysun bu ramazan günde lütfennnnnnnnn versin bebek bize..
sayili günler cabuk geciyor evet ama benimle beraber evde uyum icine giriyor esim.ev hali -isim ve programli yasam alt üst oluyor yilalrdir..
insallah cnm tüm anneler elleri kucakalri dolu dönecek...
sevgiler
Canım benim ne kadar güzel bir insansın,inşallah canım hepimiz için bu denemeler artık deneme değil çocuklu hayatımızın başlangıcı olsun,artık denemeyelim,hamileliği yaşayalım,bebeğimizi,bebeklerimizi kucaklayalım,bu mübarek aylarda inşallah allhım dualarımızı kabul etsin,emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Larax cım ben 46 yaşındayım,çok geç evlendim,iki düşük,iki tüp denemesi,bir donasyon,7 yıl sürekli hazırlıkla geçti,tabii arada aşılama var onları unuttum:) Ama bir türlü hayatın içinde olamadım,mesela yazın program yapacağız ben deneme yapacağım için erteliyorum,birşey alacağız dur diyorum,mesleki kurslara dört yıldır katılamıyorum çünkü hamile kalırsam gidemeyebilirim diye erteliyorum:)) velhasıl hayat kaçıyor,ben de vazgeç diyorum kendime eşime de söylüyorum bu son olacak diye ama içimdeki ses durma diyor ve ben sesi dinliyorum,inşallah bu ses beni yanıltmayacak,Allahıma inanıyorum bu sefer ellerimizi boş bırakmayacak,Allahım inşallah güzel Allahım bize bu mürveti göster yarabbim....