efsunenin dediği gibi hep bir yürek kalkımı..

size gündüz yazdım çıktım yatağa gitti uymaya.. uyudum akşamüstü kalktım acıktım hemen apartmanın karşındaki bakkala ekmek almaya gittim geldim.
mutfağa girdim sıcak bir sıvı bacaklarımın arasından süzüldü.. wcye gittim ki pembe bir sıvı çamaşırımdaki günlük pedi kaplamış sildim ufak ip gibi bir şey .. hemen doktorumu aradım tekrar gelirse haberim olsun dedi.
uzandım ama gelmeye devam etti hatta kıpkırmızı halde gelmeye başladı çamaşırım kıpkırmızı olmuş değiştirip ped koydum eşiminde işi yoğundu ama çağırdım doktoru aradım apar opar kliniğe gittik.

ultrasonda baktı ikise de çok şükür yerinde duruyor sağlam bir şekilde. hani 3 embriyo verilmişti ya 3. tutunamadığı için düşmeye çalışıyor olabilir yada aldığım ilaçlardan olabilir diye düşündü. verda hanımı aradık birlikte karar verdiler.
estrofem günde 4 alıyodum yavaş yavaş azaltarak bırakcaz. coraspinin kanama yapabileceğini düşündüler . clexane iğneye geçiyoruz. ilkini göbekten vurduk.. yarın progesterana bakılcak..

doktor günlük iğnelerini eve biri gelip yapsın dedi. kolnda serum bağlıymış gibi hiç yataktan kalkmıycan diyor.

ama varya benim aklım yerinden oynadı kanama çoğalınca.. şuan hafiften geliyor uzanıyorum yine..
Şirinlerim biraz yaramaz sanırım ama annelerine sıkıca tutunmuşlar

duanızı eksik etmeyin canlarım

size gündüz yazdım çıktım yatağa gitti uymaya.. uyudum akşamüstü kalktım acıktım hemen apartmanın karşındaki bakkala ekmek almaya gittim geldim.
mutfağa girdim sıcak bir sıvı bacaklarımın arasından süzüldü.. wcye gittim ki pembe bir sıvı çamaşırımdaki günlük pedi kaplamış sildim ufak ip gibi bir şey .. hemen doktorumu aradım tekrar gelirse haberim olsun dedi.
uzandım ama gelmeye devam etti hatta kıpkırmızı halde gelmeye başladı çamaşırım kıpkırmızı olmuş değiştirip ped koydum eşiminde işi yoğundu ama çağırdım doktoru aradım apar opar kliniğe gittik.

ultrasonda baktı ikise de çok şükür yerinde duruyor sağlam bir şekilde. hani 3 embriyo verilmişti ya 3. tutunamadığı için düşmeye çalışıyor olabilir yada aldığım ilaçlardan olabilir diye düşündü. verda hanımı aradık birlikte karar verdiler.
estrofem günde 4 alıyodum yavaş yavaş azaltarak bırakcaz. coraspinin kanama yapabileceğini düşündüler . clexane iğneye geçiyoruz. ilkini göbekten vurduk.. yarın progesterana bakılcak..

doktor günlük iğnelerini eve biri gelip yapsın dedi. kolnda serum bağlıymış gibi hiç yataktan kalkmıycan diyor.

ama varya benim aklım yerinden oynadı kanama çoğalınca.. şuan hafiften geliyor uzanıyorum yine..

canım benim yazını yüreğim ağzımda okudum inan.sonuna doğru bi ohh çektimm.nolur dikkat et kendine lütfen.şirinlerimize iyi bak.doktorun dediği gibi kalkma yataktan.riskli dönemi atlatana kadar en azından. Allahım korusun sizleri canım benimmm...

Canım benim ne kadar güzel bir insansın,inşallah canım hepimiz için bu denemeler artık deneme değil çocuklu hayatımızın başlangıcı olsun,artık denemeyelim,hamileliği yaşayalım,bebeğimizi,bebeklerimizi kucaklayalım,bu mübarek aylarda inşallah allhım dualarımızı kabul etsin,emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Larax cım ben 46 yaşındayım,çok geç evlendim,iki düşük,iki tüp denemesi,bir donasyon,7 yıl sürekli hazırlıkla geçti,tabii arada aşılama var onları unuttum:) Ama bir türlü hayatın içinde olamadım,mesela yazın program yapacağız ben deneme yapacağım için erteliyorum,birşey alacağız dur diyorum,mesleki kurslara dört yıldır katılamıyorum çünkü hamile kalırsam gidemeyebilirim diye erteliyorum:)) velhasıl hayat kaçıyor,ben de vazgeç diyorum kendime eşime de söylüyorum bu son olacak diye ama içimdeki ses durma diyor ve ben sesi dinliyorum,inşallah bu ses beni yanıltmayacak,Allahıma inanıyorum bu sefer ellerimizi boş bırakmayacak,Allahım inşallah güzel Allahım bize bu mürveti göster yarabbim....

insallah cnm, tsk ederim iyi dileklerin icin,evet cok güzel özetlemissin. hayatim mikroya endeksli yasadim hep.is toplantimi -evi -tatili-gelecekleri ,misafirleri . vs. hep bebege göre ayarladim..elde var sifir..
hayirlisi diyorum elden bir sey gelmez artik..rabbim ol derse ,yeri zamani gelmisse insallah olacak..yoksa ne fayda..
insallah toplu dualarinizi bekliyoru cnm.bu mübarek günde dualarimiz kabul olsun insallah ..
sevgilerimle.

Okuyunca korktum birden cnm,allahim korusun ...yinede sükürler olsun diyorum.gercekten bu islerde yatmak hic kalkmamak cok önem tasiyor.yavas adimlarla evde dolasman yeterli ..
ooo ekmek almaya gitmis gelmis..dinlen cnm.sükürki bebislerin seninle.
duamiz seninle.
sevgilerimle..

canım geçmiş olsun... aman dikkat et. bebeklerin için yat...dualarımız seninle...

Canım benim,hayırlısı olsun inşallah,dualarımız seninle canım,Allahım yolunu açık etsin,inşallah hamileyim haberini alacağız:)

breezeciğim çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz burda hamileliğimizin nasıl geçtiğini anlatırız. sonrada bebeklerimizi. bende sizlere dua ediyorum. birbirimizden gelen dualarla olacak. bu mübarek günlerde...

Ay canim, yüregim agzima geldi okurken!!! iyiki bebeklerine bisey olmamis.........!! Allah korusun canim ya...

bir sey kafama takildi...clexane ye devam dedin dimi? böyle durumlarda aslinda clexane olsun, coraspin olsun - sayet pihtilasma rahatsizligi yoksa - biraktiriyorlarki kan fazla sulanmasin diye. ama tabii doktorun verda hanimla görüsmüs ama iste biraz sasirmistim.

canim, Allah bebeklerini korusun koruycakda insallah. dualarimiz seninle. icini ferah tut. onlar sana dedigin gibi ne güzel yapismis daha birakmazlar seni :emir_bebek::emir_bebek:

bebek , doktorum bırakılmasını öneriyordu verda hanım bişeyler söyledi devam etmem konusunda.. clexane iğneye başlıyacağız bakalım.. yarın progesterana bakalım bide ..
ay yat yat bel ağrısı ama şikayet yok yeterki iyi olsunlar..

iyi dilekkleriniz için sağolun kızlar iyi ki varsınız..

Canım çok geçmiş olsun,şimdi okudum inan benimde yüreğim ağzıma geldi ama bence de onlar sımsıkı tutundular hiç korkma...işte annelik başladıııı:) hop oturup hop kalkıcan artık:)
canım benim çok yakın arkadaşım 3-4 gün şakır şakır kanamayla hastanede yattı şimdi çok şükür hamileliğinin 7. ayna girdi ve hiç bir riskde görünmüyor gayet sağlıklı devam ediyor,hamilelikde böyle şeyler olabiliyor yüreğini ferah tut,güzel annelerine şaka yapıyorlar:)

bebek , doktorum bırakılmasını öneriyordu verda hanım bişeyler söyledi devam etmem konusunda.. clexane iğneye başlıyacağız bakalım.. yarın progesterana bakalım bide ..
ay yat yat bel ağrısı ama şikayet yok yeterki iyi olsunlar..

iyi dilekkleriniz için sağolun kızlar iyi ki varsınız..

anliyorum canim......yani senin pihtilasma (faktor 5) hastaligi yok öylemi? ozaman tekrar burdaki doktorunla konus derim bi..aynisi bendede olmustu erken hamilelikte..kanamam baslamisti, burdaki doktorum dediki, hem coraspin hemde clexane aliyorsun, bu kani cok sulandiriyor, birde kanama oldugunda kanamanin devam etme riski var dedi, aslinda clexane gerek yok dedi, öylelikle ben clexane yi birakmistim canim. ama tabii herkesin durumu farkli. sadece yinede gözü önünde bulundur derim. nitekim sanirim burdaki doktor seni ve degerlerini daha uzun zaman taniyodur diye düsnüyorum.

sikayet yok aynen dedigin gibi canim, cok iyi anliyorum seni..ama gecicek oda........bende öylelikle yaklasik 4 hafta evde yatmistim canim.

bilginisa bildiğim kadarıyla senin pıhtılaşma sorunun yoktu. claxene corasprinden daha etkili bildiğim kadarıyla. bence kanın akışkanlık derecesi için hastanelerde INR pzt testi yapılıyor onunla kanının durumuna baktır idrarda pembelik vücutta en ufak çarpmada morarma falan da oluyorsa kanın çok sulanmış demektir çünkü çok kırmızı kan akışı tehlikeli diye biliyorum dualarımız seninle çok çok dikkatli ol...

cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine valla yazının sonunu zor getirdim şükür bişi yokmuş dualarımız seninle cnm inş. bebişler bırakmıcak annelerini:D:D:D

kimbilir ne kadar güzelsindir şimdi... yani tammm hamile...
artık geriye doğru eğilip yürürsün yavaaaaşşşş yavaaaşşşş...
dudakların hatta burnun değişmiştir ....
saçların bilmiyorum boyadın mı boyamadınsa karışık renkli olmalı....
başka neler var anlatsana...
neler giyebiliyorsun...
ben hamileliğimde 36 kilo almıştım doğuma giderken son gün eşimin terliklerini giymiştim ayaklarım başka hiçbişeye sığmamıştı...

şükür ki az kaldı çok yakında ağlamaları gülmeleri yemeleri yememeleri kiloları olacak tek derdin....:)))

canım benim yaaa foruma yeni girdim yazını okuyunca çok korktum yaa,ama çok şükür ki şirinlerin seninleymiş.canım doktorunun dediklerini yap canım kalkma hiç evin için de de ufak adımlarla yürü.dikkat et tatlım yaaa şirinlerimize ve kendine çok iyi bak canım.senin için dua edicem canım bu mübarek günlerde Rabbim yardımcın olsun.

kimbilir ne kadar güzelsindir şimdi... yani tammm hamile...
artık geriye doğru eğilip yürürsün yavaaaaşşşş yavaaaşşşş...
dudakların hatta burnun değişmiştir ....
saçların bilmiyorum boyadın mı boyamadınsa karışık renkli olmalı....
başka neler var anlatsana...
neler giyebiliyorsun...
ben hamileliğimde 36 kilo almıştım doğuma giderken son gün eşimin terliklerini giymiştim ayaklarım başka hiçbişeye sığmamıştı...

şükür ki az kaldı çok yakında ağlamaları gülmeleri yemeleri yememeleri kiloları olacak tek derdin....:)))

Atessn gercekten sanki beni görüyorsunda tarif ediyorsun gibi geldi..helede su geriye dogru egilip yürüyorsundur dedinya - cok güldüm - aynen öyle canim!!! birde resmen topalliyorum, eskiden bazi hamile kadinlar görürdüm ya bunlar neden böyle yürüyor diye - simdi onlari cok iyi anliyorum.

terlik - aynen canim esimin terliginden baskasi olmuyor - nerden bildin :52:

baska canim neler olsun, inan günde bir iki kez agliyorum dogruya dogru, cünkü sinirlerim bazen bozuluyor resmen, kimildiyamadigim icin...her adim bir iskence oluyor........ama ayni zamanda bir tekmeliyorlar beni prens ve prenses hemen yüzüm gülüyor :46:

ondan sonra onlara hep konusuyorum, sakin erken geliyoruz demeyin, en az ramazan sonuna kadar daha bendesiniz diye :))

birde hic düsünemezdim insan affedersin tuvalete cikiyorya, kendini bile zor temizliyor......artik günde bir kac kez dus aliyorum daha rahat oluyor :)

uykusuzluk hala devam............sersem günü gün boyu dolasiyorum tabii gece uyumadigim icin :)

ama iste bunlar güzel sikayetler............az kaldi sabir sabir diyorum............esimle konusuyouz da, bakarsin bir kac hafta sonra gelirler birden 4 kisi oluyoruz diyoruz evde :))) su an bizim ev cok sessiz ve sakin oluyor genelde...yani coluk cocuk sesi yok, ikisi geldikten sonra Allah bilir biri aglar,biri susar, sonra digeri baslar aglamaya diyorum :52::52::52:

Alahim bunlari herkese yasatsin !!!!!

brezecim hadi bakalım sıra sende, rozedalı, delikedi var birde güzel haberlerini beklediğim.

Tunanehir bebişlerini git gör sonra her ayrıntıyı bize yaz.. zaman ne güzel ilerliyor bak kaç haftalık oldular bile

canım merhaba, inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi alıp gelelim.İrem i aradım donör bulunmuş testler yapılıyor muş,
1-2 güne kadar haber vereceklerini söyledi. Gerçi siteden 23 yaşında olacağını biliyorum.Hayırlısı diyorum.
Çok az kaldı pazar günü lucrin i kullanacağım,hakkımızda hayırlısı olsun.
hep aklıma şunu şartlandırıyorum tatile gideceğiz.ve hamile kalıp geleceğim.
Allahım isteyen herekese nasip etsin.Ellerimizi boş bırakmasın.Bu mübarek ramazan ayında dualarımızı kabul etsin.

Atessn gercekten sanki beni görüyorsunda tarif ediyorsun gibi geldi..helede su geriye dogru egilip yürüyorsundur dedinya - cok güldüm - aynen öyle canim!!! birde resmen topalliyorum, eskiden bazi hamile kadinlar görürdüm ya bunlar neden böyle yürüyor diye - simdi onlari cok iyi anliyorum.

terlik - aynen canim esimin terliginden baskasi olmuyor - nerden bildin :52:

baska canim neler olsun, inan günde bir iki kez agliyorum dogruya dogru, cünkü sinirlerim bazen bozuluyor resmen, kimildiyamadigim icin...her adim bir iskence oluyor........ama ayni zamanda bir tekmeliyorlar beni prens ve prenses hemen yüzüm gülüyor :46:

ondan sonra onlara hep konusuyorum, sakin erken geliyoruz demeyin, en az ramazan sonuna kadar daha bendesiniz diye :))

birde hic düsünemezdim insan affedersin tuvalete cikiyorya, kendini bile zor temizliyor......artik günde bir kac kez dus aliyorum daha rahat oluyor :)

uykusuzluk hala devam............sersem günü gün boyu dolasiyorum tabii gece uyumadigim icin :)

ama iste bunlar güzel sikayetler............az kaldi sabir sabir diyorum............esimle konusuyouz da, bakarsin bir kac hafta sonra gelirler birden 4 kisi oluyoruz diyoruz evde :))) su an bizim ev cok sessiz ve sakin oluyor genelde...yani coluk cocuk sesi yok, ikisi geldikten sonra Allah bilir biri aglar,biri susar, sonra digeri baslar aglamaya diyorum :52::52::52:

Alahim bunlari herkese yasatsin !!!!!

canım merhaba,
ne güzel anlatmışsın kendini bebeklerini,Allahım hayırlısı ile ikizlerini kucağına almayıda nasip etsin,
Allahım bu mübarek ayda çok rahat bir son ay hamileliği ve çok rahat bir doğum nasip etsin.
lütfen doğuma giderken,doğumda aklına gelirse bizlere dua et olur mu? doğumda edilen dualar kabul olur muş,

Canım benim ne kadar güzel bir insansın,inşallah canım hepimiz için bu denemeler artık deneme değil çocuklu hayatımızın başlangıcı olsun,artık denemeyelim,hamileliği yaşayalım,bebeğimizi,bebeklerimizi kucaklayalım,bu mübarek aylarda inşallah allhım dualarımızı kabul etsin,emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Larax cım ben 46 yaşındayım,çok geç evlendim,iki düşük,iki tüp denemesi,bir donasyon,7 yıl sürekli hazırlıkla geçti,tabii arada aşılama var onları unuttum:) Ama bir türlü hayatın içinde olamadım,mesela yazın program yapacağız ben deneme yapacağım için erteliyorum,birşey alacağız dur diyorum,mesleki kurslara dört yıldır katılamıyorum çünkü hamile kalırsam gidemeyebilirim diye erteliyorum:)) velhasıl hayat kaçıyor,ben de vazgeç diyorum kendime eşime de söylüyorum bu son olacak diye ama içimdeki ses durma diyor ve ben sesi dinliyorum,inşallah bu ses beni yanıltmayacak,Allahıma inanıyorum bu sefer ellerimizi boş bırakmayacak,Allahım inşallah güzel Allahım bize bu mürveti göster yarabbim....

amin arkadaşım,
inşallah pozitif haberlerini alalım.isteyen herkesin kucağına evlatlar nasip etsin.
hayatımızın bundan sonrası evlerimizde çocuk sesleri olsun. önce kendi çocuklarımız sonra onların çocuk sesleri ile doldurmayı nasip etsin.

canım merhaba,
Allahım yardımcın olsun.Umarım en kısa zamanda düzelirsin. Güzel haberlerini verirsin.
çok geçmiş olsun.

Back
X