bebek , doktorum bırakılmasını öneriyordu verda hanım bişeyler söyledi devam etmem konusunda.. clexane iğneye başlıyacağız bakalım.. yarın progesterana bakalım bide ..
ay yat yat bel ağrısı ama şikayet yok yeterki iyi olsunlar..
iyi dilekkleriniz için sağolun kızlar iyi ki varsınız..
Canim oncelikle cok gecmis olsun.seni cok iyi anlıyorum.ayni seyleri bende yasadım.uc embriyo transfer olmuştu,bunlardan ikisi tutttu. Keseler falan hersey cok güzeldi.bigun otururken aniden bacaklarından pembe sular akmaya başladı,okadar coktuki korkudan ağlamaya başlamıştım.hemen aradık doktorumu çağırdı.sukurler olsunki hersey yolundaydi fakat sebepsiz bir kanama iste.iki uc gun hastanede yattım,kanamam bitinceye kadar. Sonraki haftalarda da bebeğimin ikizi kendi kendine pes etti.tek gebeliğe düştüm. Ama o günden beri hep kanamam var. Doktorum artik senin icin normal bazı hamilelerde böyle olabilir diyor.ama cok sıkı kontrol altındayım.simdi 27 haftamdayim. On gun once yine aynı sekilde kanamam oldu. Ben yine cok umarsamadim.ama bu kez karnımda farklı bişeyler daha oluyordu.sik sik sanki karnım şişiyor nefesim kesiliyordu.hemen çağırdı doktorum,erken dogum sancılarım başlamıştı ve uc Dakika'ya kadar inmişti bile. Yani benim aynı diye gördüğüm kanamanın sebebi bu kez cok farklıydı. Sukurler olsunki simdi dogumu durdurdular. O yüzden sakin ola ki gecermi,biterimİ diye beklememek lazım.farkli olan hersey bir olayın belirtisi olabilir.kendine iyi bak canim. Allah emeklerimizi bosa çıkarmasın insallah.