nasılsın canım var mı bu gün sıkıntın.kanaman oldu mu?cleaxane mı kullanıyorsun?estrofemi de azaltarak bırakıcaz dedin estrofemin kanamayla ilgisi oluyormuymuş?kendine ve bebişlerine iyi bak canım,inşallah sağlıcakla bebişleri kucağına alacaksın

üzüldüm canım yaaaa.test günün de tekrar yaptır bakalım benim değerler de düşüktü ya o zaman Firdevs hanım test gününde 20 gelip sağlıklı ilerleyen hastam var demişti,moralini hemen bozma.çıkmadık candan ümit kesilmezmiş.

bugün hayatımın erkeğini gördüm:) kızçem yüzünü göstermedi ama:( 4d li ultrasonla gördük bebişlerimizi.çok şirinler şimdiden yaa.hele oğluşum elini emiyordu yaa anlatamam..o an onu ordan çıkarıp öpmek istedim:) gayet sağlıklılarmış.oğluş 262 gr, kızçem 215 gr mış.oğluşum daha büyük:) haftaya çarşamba günü ayrıntılı ultrason günü için randevu verdiler. yani kızlar bugün ağzım kulaklarımda geziyorumm:) videoya çekmiştim ultrasonlarını eve geldiğimden beri kaç defa izledim sayamadım:) bizden bu kadar bugünlük.. eslemsenacım canım benim 12.gün değerinide bekleyelim,hemen salıverme kendini.seninle ise bebişlerin üzülmesinler annsii.. bilginisacım iyisindir umarım canım.yat bol bol...bebek canım çok güldürdünüz beni bugünn.42 numara haa:)) ilerde çocuklarına anlatırsın bu güzel(bi okadarda zor) anlarını

bugün hayatımın erkeğini gördüm:) kızçem yüzünü göstermedi ama:( 4d li ultrasonla gördük bebişlerimizi.çok şirinler şimdiden yaa.hele oğluşum elini emiyordu yaa anlatamam..o an onu ordan çıkarıp öpmek istedim:) gayet sağlıklılarmış.oğluş 262 gr, kızçem 215 gr mış.oğluşum daha büyük:) haftaya çarşamba günü ayrıntılı ultrason günü için randevu verdiler. yani kızlar bugün ağzım kulaklarımda geziyorumm:) videoya çekmiştim ultrasonlarını eve geldiğimden beri kaç defa izledim sayamadım:) bizden bu kadar bugünlük.. eslemsenacım canım benim 12.gün değerinide bekleyelim,hemen salıverme kendini.seninle ise bebişlerin üzülmesinler annsii.. bilginisacım iyisindir umarım canım.yat bol bol...bebek canım çok güldürdünüz beni bugünn.42 numara haa:)) ilerde çocuklarına anlatırsın bu güzel(bi okadarda zor) anlarını
ne güzel anlatmışsın canım yaaaa,Allah ım sağ salim kucağına da almanı nasip etsin.çok güzel duygulardır eminim Rabbim hepimize nasip etsin....

bu sabah progesterana baktık 40ın üstünde gayet iyi.
yine ultrasonla baktık idrara sıkışık değildim karından net olmayınca vajinal baktık.
doktorum 3üncü embriyonun bir süre geliştiğini tutunamayınca kendini attığını düşünüyor.
iki kese de yerinde duruyor şükür. birinin kalp atışını net aldık ikincisinin net alamadık.
tüm gün yattım yine. neyseki bu akşamdan itibaren kanamam azalıyor. mide bulantısı başladı

dualarınızın, iyi dileklerinizin gücünü hissediyorum kızlar iyi ki varsınız.

karnımı tutup diyorum ki " yavrularım şimdi yaramazlık yapmayın uslu uslu gelişin. siz doğup büyürken tüm yaramazlıklarınıza izin vericem bol bol zıplarsınız :)

Nehircim ya ne güzel anlatmışın maşşalah allah nazardan saklasın ne çabuk büyüyolar dmi.
allah bize de böyle karnımda büyüdüklerini görmeyi nasip etsin .. sevindim canım

eslemsena.. bence tahlili erken yaptınız 12. günü bekle bakalım . bir günde dünya değişiyor ki neler olmaz dimi
hayrına gelişecek snuç olsun isterim canım dualrım seninle

cok sevindim canim benim ya....demek hayatinin erkegini gördün :)) yesinler onlari ya...............düsün ya 300 gr bile degiller - Allahin nimetlerine bak dimi.............ama ne güzel videoya cektirmislerki evde bakiyosun, hatira da kalir bebislerine. bize cektirmediler hic videoyaya doktorda ;(
sen 42 numarama gül bakiim :)) ama gercekten gülünecek gibi, ve gercekten 42 beden oluyor yoksa olmuyor napiyim terliksizde dolasamadigima göre katlaniyoz artik :)

Kızlar merhaba..biri bana umut olsun noolur...ikinci tüp bebek operasyonum da transfer bile olmadan son buldu :( yumurtalarım döllenmiyor, herşey yolunda gidiyor, doktorlar çok umutlu konuşuyor ama döllenme olmuyor, benim gibi olan var mı, biri bişey söylesin lütfen...:(((

Kızlar merhaba..biri bana umut olsun noolur...ikinci tüp bebek operasyonum da transfer bile olmadan son buldu :( yumurtalarım döllenmiyor, herşey yolunda gidiyor, doktorlar çok umutlu konuşuyor ama döllenme olmuyor, benim gibi olan var mı, biri bişey söylesin lütfen...:(((

aynı senin durumundayım arkadaşım... 17 yumurta toplanıyor. doktor şansımız çok diyor ama metafaz 1 de kalıyor. M2ye geçenler de döllenmiyor. son bir kez daha tüp bebek deneyip kıbrısta çekirdek nakline gidicem. o da olmazsa yumurta donasyonu son çare... umutsuz olma... çekirdek nakli yeni ama bizim durumumuzda olanlara çare oalcak gibi duruyor...

aynı senin durumundayım arkadaşım... 17 yumurta toplanıyor. doktor şansımız çok diyor ama metafaz 1 de kalıyor. M2ye geçenler de döllenmiyor. son bir kez daha tüp bebek deneyip kıbrısta çekirdek nakline gidicem. o da olmazsa yumurta donasyonu son çare... umutsuz olma... çekirdek nakli yeni ama bizim durumumuzda olanlara çare oalcak gibi duruyor...

Canım çekirdek naklinden biraz bahsedermisin.ilk defa duyuyorum bunu.yaptırmak isteyen yada bilmeyen arkadaşlarımıza yardımın olabilir..

biraz buruk yolculuk hazırlıkları yapıyorum. kedimi bugün geçici bir eve götürdüm.gidene kadar eşim ben ve kediciğim ağladık.yol boyunca konuştum benim bebeğim olacak senin orda arkadaşların olacak diye gittik kanepenin arkasına saklandı çkmadı aklım orda hala eve geldim hep beni kapıda karşılardı kapıya çöktüm bayağı ağladım.Allahı emeklerime boşa çıkarmasın.Allahım kimsenin kucağnı boş bırakmasın evlerimizi çocuk sesleriyle doldursun inşallah.

Çekirdek naklini duymamıştım biraz bilgi verebilir misin

nasilsiniz bakalim bebekcim nasilsin bugun ? turkiyede istanbuldaki bayanlar birsey sormak istiyorum 6 haftaligina türkiyeye gidecegim ay sonunda ordan kibrisa gececegim orada ist da iyi bir dr a gidip hazirlanmak istiyorum bildiginiz bir dr yada tafsiye edebileceginiz bir hastane varmi bu konuda uzman ...sevgiyle kalin...

biraz buruk yolculuk hazırlıkları yapıyorum. kedimi bugün geçici bir eve götürdüm.gidene kadar eşim ben ve kediciğim ağladık.yol boyunca konuştum benim bebeğim olacak senin orda arkadaşların olacak diye gittik kanepenin arkasına saklandı çkmadı aklım orda hala eve geldim hep beni kapıda karşılardı kapıya çöktüm bayağı ağladım.Allahı emeklerime boşa çıkarmasın.Allahım kimsenin kucağnı boş bırakmasın evlerimizi çocuk sesleriyle doldursun inşallah.

yolun açık olsun,bebişlerini kap gel canım Rabbim evini bebişlerle doldursun.....bizi haberdar et gelişmelerden.

canım hayırlısıyla bebeklerini al gel... allah her isteyene sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....

Selam Canim,
genetiik testler yapildi mi hem sana hem de esine?

Back
X