Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çekirdek naklinden biraz bahsedermisin.ilk defa duyuyorum bunu.yaptırmak isteyen yada bilmeyen arkadaşlarımıza yardımın olabilir..
cnm çok üzülüdüm arkadaşların dediği gibi erken değilmi doktorlar ne dio?sordunmu hiç?12.gün bidaha dene bence cnm haberini beklioruz mutlakaKızlar benim bugün transferden sonra 8. Günmde kan tahlili yaptırdım ve sonuç ne yazıkki hüsran 0.36 olsaydı 8. Günde az da olsa yukselirdi![]()
cnm şimdidden sana bol şans sana hayırlısı ile bebişlerini alda gel inşallahbiraz buruk yolculuk hazırlıkları yapıyorum. kedimi bugün geçici bir eve götürdüm.gidene kadar eşim ben ve kediciğim ağladık.yol boyunca konuştum benim bebeğim olacak senin orda arkadaşların olacak diye gittik kanepenin arkasına saklandı çkmadı aklım orda hala eve geldim hep beni kapıda karşılardı kapıya çöktüm bayağı ağladım.Allahı emeklerime boşa çıkarmasın.Allahım kimsenin kucağnı boş bırakmasın evlerimizi çocuk sesleriyle doldursun inşallah.
Sevgili arkadaslarim
bugun apar topar agri ve yuksek tansiyondan hastaneye geldik, eve birakmadilar beni kontrol altindayim. Henen bebekler icin cigerleri gelisme ignesini yaptilar, sayet erken alirlarsa... Insallah almazlar erken meleklerimi.... Dua edin bize... Doguma sayet girersem zaten dualarimda olucaksiniz
Uzun yazamiyorum telefonla yazdigim icin
Kendinize iyi bakin insallah yine yakinda iyi haberlerle yazismaya
Bebek
Waltkrayburg arkadasim hayirli yolcukular sana!!! Allah yardimcin olsun canim ara sira buzlere yazmai unutma canim
Sevgili arkadaslarim
bugun apar topar agri ve yuksek tansiyondan hastaneye geldik, eve birakmadilar beni kontrol altindayim. Henen bebekler icin cigerleri gelisme ignesini yaptilar, sayet erken alirlarsa... Insallah almazlar erken meleklerimi.... Dua edin bize... Doguma sayet girersem zaten dualarimda olucaksiniz
Bebek
Waltkrayburg arkadasim hayirli yolcukular sana!!! Allah yardimcin olsun canim ara sira buzlere yazmai unutma canim
sırada arkadaşımız delikedi var bütün enerjimizi,dualarımızı gönderelim,bebişlerini alıp gelsin.allah yardımcın olsun canım,bizi merakta bırakma......iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyenler arkadaşlar allahım gönlünüzden geçenlere tez zamanda kavuştursun.yarın inşallah opu var hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin allah.yol çok yordu birazda hava değişikliği çarptı galiba tabi 40 dereceden serin havaya gelince bünye napsın :)buldun serin yeri uyu diyo hepinize iyi geceler
bebek inşallah senin bebişler biraz daha sabrederler allaha emanet olun.
bugün hayatımın erkeğini gördüm:) kızçem yüzünü göstermedi ama4d li ultrasonla gördük bebişlerimizi.çok şirinler şimdiden yaa.hele oğluşum elini emiyordu yaa anlatamam..o an onu ordan çıkarıp öpmek istedim:) gayet sağlıklılarmış.oğluş 262 gr, kızçem 215 gr mış.oğluşum daha büyük:) haftaya çarşamba günü ayrıntılı ultrason günü için randevu verdiler. yani kızlar bugün ağzım kulaklarımda geziyorumm:) videoya çekmiştim ultrasonlarını eve geldiğimden beri kaç defa izledim sayamadım:) bizden bu kadar bugünlük.. eslemsenacım canım benim 12.gün değerinide bekleyelim,hemen salıverme kendini.seninle ise bebişlerin üzülmesinler annsii.. bilginisacım iyisindir umarım canım.yat bol bol...bebek canım çok güldürdünüz beni bugünn.42 numara haa:)) ilerde çocuklarına anlatırsın bu güzel(bi okadarda zor) anlarını
bu sabah progesterana baktık 40ın üstünde gayet iyi.
yine ultrasonla baktık idrara sıkışık değildim karından net olmayınca vajinal baktık.
doktorum 3üncü embriyonun bir süre geliştiğini tutunamayınca kendini attığını düşünüyor.
iki kese de yerinde duruyor şükür. birinin kalp atışını net aldık ikincisinin net alamadık.
tüm gün yattım yine. neyseki bu akşamdan itibaren kanamam azalıyor. mide bulantısı başladı
dualarınızın, iyi dileklerinizin gücünü hissediyorum kızlar iyi ki varsınız.
karnımı tutup diyorum ki " yavrularım şimdi yaramazlık yapmayın uslu uslu gelişin. siz doğup büyürken tüm yaramazlıklarınıza izin vericem bol bol zıplarsınız :)
biraz buruk yolculuk hazırlıkları yapıyorum. kedimi bugün geçici bir eve götürdüm.gidene kadar eşim ben ve kediciğim ağladık.yol boyunca konuştum benim bebeğim olacak senin orda arkadaşların olacak diye gittik kanepenin arkasına saklandı çkmadı aklım orda hala eve geldim hep beni kapıda karşılardı kapıya çöktüm bayağı ağladım.Allahı emeklerime boşa çıkarmasın.Allahım kimsenin kucağnı boş bırakmasın evlerimizi çocuk sesleriyle doldursun inşallah.
nasilsiniz bakalim bebekcim nasilsin bugun ? turkiyede istanbuldaki bayanlar birsey sormak istiyorum 6 haftaligina türkiyeye gidecegim ay sonunda ordan kibrisa gececegim orada ist da iyi bir dr a gidip hazirlanmak istiyorum bildiginiz bir dr yada tafsiye edebileceginiz bir hastane varmi bu konuda uzman ...sevgiyle kalin...
Sevgili arkadaslarim
Bebek