sanırım olmadan tedavi olacaksın..
endometrium kalınlığını ölçtürdün mü?? kalınlaşmada bir sorun yok sanırım ki estrofem az kullanacaksın. ben de senin gibi az kullandım günde iki tane ile başladım. sperm verme gününden sonra günde 4 tane oldu.
ben tam olarak bilmiyorum e2 sanırım östrojen seviyeni gösteren test o kaç olmalı hamile kalmak için bilmiyorum..
tutunma içinde progesteron 10 üzeri olmalı diye biliyorum. bu da proluton depot ve fitil gibi olan ilacın dozu için gerekli sanırım.
monodoks ameliyathanede mikrop riski için sanırım onu sperm verileceği gün verirler..(senin donmuş embriyomuydu) o çözülüp 5. güne mi bekletilecek hayır o zaten 5. günde dondurulmuştur sanırım ......sen 5. gün transferi olacak yazmışsın ama anlayamadım burasını...
prednol vücüdun direncini azaltıyor ve embriyoyu vücut atamasın diye veriliyor.. buna şimdiden mi başladın ?? bana sperm verildiği gün başlatıldı 5 gün kullandım bunu sadece.
bilginisa gün aşırı oluyor proluton depot iğneyi neden öyle bilmiyorum aslında progestoron 40 larda onun ama öyle kullanıyor benim progestoron 8 yada 10 gibiydi test gününe yakın ama bana 4 günde bir tane demişlerdi o iğneyi...
neye göre oluyor inan bilmiyorum. ama bizim yaşlarda o iğne sanki gün aşırı olsa daha iyi olur gerçi efsune ve fb li de 4 günde bir kullandılar onların progestoron değerleri kaçtı bilmiyorum ama....
yolun açık olsun şansın bol olsun teslim olmaktan başka çare yok sankiii allah yardım etsin canım inşallah.
Selam cnm ,nasilsin iyimisin?
#Marttan beri adet olmadim,gecici menepoz denildi .adet olamyinca klinikte adetsizde baslayabilirsin dedi endom ince oldugu icin sorun olmadi.
#Evet kismetse yarin kalinliga bakilip allah izin veririse ay sonu Kibrista transferim yapilacak insallah.
#Kalmayacagim kibrista belki 2 gün gidip dönecegim Larnaca ya inecegim ager planim degismezse..)) aktarmasiz ucak tercihim..
#Adetsizde Anicha gibi bir durum söz konusu oldu.adet olmadadanda trasnfer yapiliyor .))
#Prednol yumurta toplandigi günden 5 gün boyunca alinan bir ilac. simdiden baslamadim cnm .
#Prulot depo ignesi evet 10 un üzeri iyi oldugunu bilyiorum 40 yas üstüde her gün 500 mg igneside cok etkili hamile kalmada diyorum.cünküüüü rahime kan gitmedigi icin bebegi beslemiyor ve kimyasal gebelik yada düsük oluyor.tandik 3 arkadasim var almanyadan dedigim igneyle 4 aylik hamileler..) darisida bize insallah ...
#benim donmusum vardi ama kullanmadim fresh yapiyorum.esim nisan ayinin sonuda sperm verdi her zaman bulamyiorum esimi ,ayarlayamyiorum diye.bende transfere gidecegim insallah.
#Atessen vallahi progestan 200 mg kapsül yeterli diyor bana hamile kalipta düsükle kaybeden biri olarak hic progestan ignesi vermemsi tuhaf ama bakacagim artik neler olacak ??? serüvenim basladi benim..dalgalarda bogulmadan halledecekmiyim orasida muamma )))
#Sagol arkadasim hepimizin yolu acik olsun ,bo lsans olsun ,caremizde yok zaten ..kacis da yok..allahim yardimcimiz olsun.
dualriniz yeterli ramazan gibi günde insallah..
O KADAR ISTERIMKI BURDAN HAMILEYIM DEMEYI
DANSÖZ OYNATMANI )
HAYALDE OLSA GÜZEL )
güzel paylasimin icin tsk ederim.
görüsmek üzere.
sevgilerimle.