transferle bugün 4.gün bekliyorum ama bu sefer biraz farklı çok rahatım tevekkül içerisindeyim şükür.arada yatıp dinleniyorum normal işlerimi ağır olmayanları yapıyorum. hatta dün eşimin köyüne gittim orda kaldım eşim il dışına çıkmıştı yalnız kalmamak için orda çok yatamadım. yani olacağı varsa olur diyorum ben elimden geleni yaptım gerisini Allahıma bıraktım.sadece midem ve bağırsaklarım hiç iyi değil çok şiş karnım bebeğe yer yapıyorum diyorum inşallah bebeğim sımsıkı tutunur annesine ömür boyuda hiç ayrılmaz dualarınıza çok ihtiyacım var ben hepimiz için dualar ettim Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
umudum gitmişsindir okuyamadım forumu inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. bol şanslar :)
bir ara rahat girebildiğimde merkezle ilgilili bilgi verecem

hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah ım bu kez yüzünü güldürsün canım....

transferle bugün 4.gün bekliyorum ama bu sefer biraz farklı çok rahatım tevekkül içerisindeyim şükür.arada yatıp dinleniyorum normal işlerimi ağır olmayanları yapıyorum. hatta dün eşimin köyüne gittim orda kaldım eşim il dışına çıkmıştı yalnız kalmamak için orda çok yatamadım. yani olacağı varsa olur diyorum ben elimden geleni yaptım gerisini Allahıma bıraktım.sadece midem ve bağırsaklarım hiç iyi değil çok şiş karnım bebeğe yer yapıyorum diyorum inşallah bebeğim sımsıkı tutunur annesine ömür boyuda hiç ayrılmaz dualarınıza çok ihtiyacım var ben hepimiz için dualar ettim Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
umudum gitmişsindir okuyamadım forumu inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. bol şanslar :)

Transferin hayırlı olsun.dört günün geçmiş bile ne güzel.sen yinede ilk günler kendini çok yorma elinden geldiğince yat dinlen.Ne derler tedbir senden takdir Allahtan...kendine iyi bak tüm kalbimizle senide burada kutlamayı diliyoruzz.

Arkadaşlar bence bu kadar da tedirgin olmayalım,eğer bu kadar yasak ise ve bizi bir şekilde yakalamak istiyorlarsa zaten kbrs merkezleine girip bütün Türk vatandaşlarını toplarlar olur biter,buradan IP mizi bulmak için zaman harcamazlar,çok zor birşey değil,ayrıca bu yasak sadece Türkiye de varmış ve bu insan haklarına aykırı bir uygulama,yani velevki böyle bir uygulamayla karşılaştık insan hakları mahkemesinden hakkımızı arayabiliriz,hepimiz insanız ve annelik hakkımız var ve bu uğurda da ben engel tanımıyorum

maalesef sana katilamayacagim. ben Almanya'da yasiyorum ve burada da yumurta ve embriyo donas. yasak. sadece sperm donas serbest.

Bu arada malum kelimenin kullanilmamasi tavsiye edilmis. belki dogrudur belki degildir ama unutmayin ki topigin ismi zaten öyle. istediginiz kadar donas. kelimesini kullanmayin zaten topigin isminin icinde geciyor. ayrica devlet gercekten donas. yaptiranlarin pesine düsüyor olsaydi bir arkadasin dedigi gibi Kibrista merkezlere gidenleri gözetlerdi. bence yasak ama devlet göz yumuyor. genede tabi dikkatli olmakta fayda var.

Arkadaslarim tamam kednimi fazla uzmemeye bakicam... Destek yaziariniz icin ssgolun.... Efsine canim hayir dort dortlik beklemedim gebeligimi, sadece 34. hafta olsa cok raziydim canim ama yine buna da sukur biliyorum

Breezen senin Yazdigin kelimeyide hep dusunuyorum: ultrasonda degil kuvezde gorucem bebekleri. Baska carem yok.

Bugun oglen gibi yine kan sonuclarim cikicak. Ne yala soLeyim Allahdan bir mucize bekliyiorim olmazsasada bugun pazartesi sali gibi icin ameliAt karari vericekler.

Tress canim dun surekli yazmak istedim ama yazdiklarim baglanti yuzunden gitmdi

Duanizi eksik etmeyin... Sagolin

canım merhaba,
desem ki üzülme üzülmemek elde değil,
keşke seninle daha fazla kalabilselerdi ama senin elinde olan bişey değil,
breezen çok güzel söylemiş düşünsene kuvez de görmek ne güzel bişey, şuan tıp çok ilerlemiş durumda inşallah sağlıklarında bir problem yoktur.Elleri ayakları tam herşeyi ile mükkemmel evlatların olur, sağlıklı sıhattli mutlu bir şekilde büyütmek nasip olsun.
dualarımız seninle lütfen kendine ve bebişlerine çok dikkat et,
hayırlı güzel haberlerini eksik etme bizden,

canım Allah yardımcın olsun.ne güzel 4 günü arkada bırakmışsın,
inşallah,bebeklerin sana sımsıkı tutunsunlar bırakmasınlar seni,
kendine dikkat et, dinlenebildiğin kadar dinlen,

bugün forum pek sessiz.
kendimden havadis vereyim, bugün kontrolumüz vardı ultrasonda bebeğimin büyük olanının gayet iyi gördük.
küçük olanı gelişememiş 6. hafta seviyesinde kalmış kalbide atmıyordu. daha altı gün önce iyidi kalbi atıyordu oysa.
napalım kısmet hayırlısını istedik hep..
ilk gördüğümüz tekiz iyi ya çok şükür .. Allah tamamlamayı nasip etsin

o bebek o eve girecek...::))))))cok guzel yazmısın.işallah cnm guzel haberlerını beklıyoruz. herşey gönlunce olsun..

Bebeklerim daha bende!!! Her bende kalan gun altin gibidir diyorum :)
Kan degerlerim ayni kalmis, o yuzden iki gun bisey yapilmadj
Test bugun tekrarlandi, sonucu artik aksama cikicak ve ona gore karar verilcek

Sizlero cok merak ediyorim umarim hepniz iyisinizdir
Cepden Yazmak bir hayl su halimde zor geliyor

canım sevindim.Rabbim bebişlerinle birlikte hastaneden hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde çıkmanızı nasip etsin.her geçen gün gelişimlerini tamamlıyorlar tabi ne kadar uzun kalırlarsa o kadar iyi ama hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun.kendine çok iyi bak moralini yüksek tut bak bebişlerinde üzülür sonra annesi:))))bize doğuma girereken dua etmeyi unutma.

bugün forum pek sessiz.
kendimden havadis vereyim, bugün kontrolumüz vardı ultrasonda bebeğimin büyük olanının gayet iyi gördük.
küçük olanı gelişememiş 6. hafta seviyesinde kalmış kalbide atmıyordu. daha altı gün önce iyidi kalbi atıyordu oysa.
napalım kısmet hayırlısını istedik hep..
ilk gördüğümüz tekiz iyi ya çok şükür .. Allah tamamlamayı nasip etsin

olsun canım tek de olur Rabbim yeterki sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin.annesinin biriciğimi olmayı seçmiş.ne güzel demişsin, hayırlısını istemişsin hep bu da güzel bir şey.diğerinin gelişme şansı nedir acaba?neden diğeri gelişirken öbürü gelişmez?kendine ve bebişine iyi bak canım,hayırlısı olsun.

bebekçim inşallah sağlıkla sıhhatle ve zamanında doğuracaksın canım. seninleler hala çok güzel..bol bol yat canım.burada bi arkadaşım var.ikiz 37. haftada doğum yapmış ve bebekleri neredeyse tekiz bebek kilosuna yakın doğmuş.Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim...
Bilginisacım benim hakkında hayırlısı buymuş demekki canım. mutlu bi gebelik geçirirsin inşallah. tekiz olmayı seçmiş senin şirin. sırada şirin mi yoksa şirine mi olacak onu öğrenmek var.hadi hayırlısı olsun tatlım..

Canım valla doğum yaptım diyceksin diye korktum.inşallah biraz daha kalırlar.

Bilginisacım sağlıklı olan bebişin seninle.güzel güzel gelişecek büyüycek annesii.
Bana gelince yarın kontrolüm var.Ben biraz tedirginim.benim bulantılar ,halsizlik göğüslerdeki dolgunluk birden geçti.Buda Beni korkutuyor.yani 10.cu haftada böyle olması normal midir.hamile olanlar biraz bilgi verin kızlarr yahuu yoksa çatlıycam...........

Canım valla doğum yaptım diyceksin diye korktum.inşallah biraz daha kalırlar.

Bilginisacım sağlıklı olan bebişin seninle.güzel güzel gelişecek büyüycek annesii.
Bana gelince yarın kontrolüm var.Ben biraz tedirginim.benim bulantılar ,halsizlik göğüslerdeki dolgunluk birden geçti.Buda Beni korkutuyor.yani 10.cu haftada böyle olması normal midir.hamile olanlar biraz bilgi verin kızlarr yahuu yoksa çatlıycam...........

TRESS, dönem dönem belirtiler değişecektir diye düşünüyorum, yerini başka hissiyatlar alacaktır. hem br gün iysek ertei gün kendimizi daha farklı hissedebiliyoruz endeşe etme.. yarıhaberlerini sabırsızlıkla bekleyeceğim durumunu merak ediyorum

olsun canım tek de olur Rabbim yeterki sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin.annesinin biriciğimi olmayı seçmiş.ne güzel demişsin, hayırlısını istemişsin hep bu da güzel bir şey.diğerinin gelişme şansı nedir acaba?neden diğeri gelişirken öbürü gelişmez?kendine ve bebişine iyi bak canım,hayırlısı olsun.

Sen bizim kardelenkaranfilisin dimi .. hayırdır nickin niye değişti?

bebek dualarımız seninle.. Allahın iznile üçünüzde sağlıklı bir şekilde atlatacaksınız doğum sürecini.. sonra bize mis kokularından ve gülücüklerinden bahsedeceksin.. inşallah olabildiğince seninle kalırlar.. ki öyle olmasa bile kritik zamanı atlattılar zaten

iki üç gündür forum çok sessiz.neden kimse birşey yazmıyor.sürekli girip çıkıyorum okumak istiyorum hadi kızlar durumlarınızı güncelleyelim biraz herkes nasıl anlatsın

iki üç gündür forum çok sessiz.neden kimse birşey yazmıyor.sürekli girip çıkıyorum okumak istiyorum hadi kızlar durumlarınızı güncelleyelim biraz herkes nasıl anlatsın

merhaba canım,
folik asit ve estrofem e bugün başladım. evet 12 eklersek yaklaşık 3-7 ağustos da kısmet olursa Kıbrıs ta olacağım,
yalnız bugün irem bayram haftası olduğundan otel fiyatı farklı olabilir dedi.
benim sucum yok ki dedim sizin anlaşmalı olduğunuz oteller vardır zaten zor denkleştirdim ücreti,
biliyorum dedi ama bakalım,
beklemedeyim tam olarak ilaç listemi gönderme di,sanırım yoğunlar,
biraz heyecanlandım biraz sinirlendim, biraz üzüldüm.
100 Euro bile şuan için zor, ayın ilk haftası olduğu için giderken maaş alamayabiliriz, bu da bizim şansımız galiba,
kızlar lütfen kaldığınız oteller hakkında biraz bilgi verir misiniz?
büyük Anadolu oteli iyi miydi?
bize bilgi tam olarak ne zaman verecekler? tahminlerinizi bekliyorum.

alpilknur eee sen ne zaman gidiyorsun eşin nasıl oldu arkadaşım

Rozadalı en yakın yolcumuz sensin şimdi .. inşallah herşey rast gidecek.
şimdi özelden döneceğim sana

Canım durumunu doktorunla paylaşmak istemiyorsan eğer,firdevs hanımla konuşabilirsin.durumunu anlatırsan sana mutlaka yardımcı olur.seni bulunduğun yerde bir doktorada yönlendirebilir.hazancım bence senin durumun hassas kendi başına ilaç kullanma.firdevs hanımla mutlaka konuş durumunu ve hassasiyetini belirt canım

canım arkadaşım cevabın için çok teşekkür ederim tamam canım ben de öyle düşündüm mail attığımda anlatmıştım ama Firdevs hanımla değil irem hanımla görüşmüştüm ama daha yaptırma zamanı belli olmadığı için tam üzerine düşmedim
tress canım ya allah bebeklerini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin halen bana cevap vermen çok güzel çok sağol allahım razı olsun.

Arkadaslarim
iyi degilim maaalesef... Su bir kac gune kadar dktorlar ikizlsdimizi aliyoae benden.... Cok uzgunjm icim yaniyor neden bir kac haffa daha bende kalmiylar diye. Kisq bie haber vereyim dedim. Ameliyatla alincaklsr yavrularim benden ordan dogru kuvezin icine../ yani ne kokluycam, ne opucem ne gogsume yatircam :(( jnanin cok aci.... Elbette beterin beteri var ama yinede.....

her şey çok güzel olacak iyi düşün iyi olacak hepimizin duaları seninle

Back
X