- 1 Mayıs 2013
- 347
- 925
- 303
Canımıniçi,senin sürecini biliyorum,eğer donas.un (bu kelimeyi çok kullanmayacağız ya kafaya göre kısaltma yaptım:)) duyulmasını normal dr unun bilmesini istemiyorsan kanser tedavisine başlamadan önce yumurtalarını dondurttuğunu yada embrüyo olarak dondurttuğunu şimdi ise başlamaya karar verdiğini söylersin,hatta kıbrısta dondurttum bile diyebilirsin çünkjü türkiye de her merkezde yapılmıyor yada istanbul de at gitsin açıklama yapmak zorunda değilsin,ben de tedaviye firdv.de başladım,onlara durumumla ilgili ayrıntılı mail attım tabii önce iremle telefonla konuştum ve mail atıp geçmişimi anlatacağımı söyledim,onlar zaten neyle başlayacağını nasıl bir yol çizeceğini söylüyorlar,buradaki dr lar ise sadece endometriumumuzun kalınlığını falan ölçüyorlar,yada bir tüp bebek merkezi ile bağlantıya geçebilirsin zaten onlar bizim süreci tamamıyle biliyor,beni onlar bu yola teşvik etti bir çok arkadaşımda tüp bebek dr larımız sayesinde bu süreçten haberdar,onlara açık açık söyleyebilirsin,ben bu sefer normal bir dr ile takibime devam ediceğim ve ona donsy. durumunu söyleyeceğim ve çok küçük bir yerde yaşıyorum ama tedavimi riske atmak istemiyorum,dr larda hipokrat yemini yapmış insanlar tabak tabak dağıtacak halleri yok:)dediğim gibi önce irem hanımlara tüm sürecini anlatan mail at sonrada o yolu takip et,yolun açık olsun arkadaşım herşey güzel olacak:)
canım tedavin hayırlı olsun cevap verdiğin için allah razı olsun hadi inşallah güzel haberle gel