Arkadaslar, sabah 10 gibi aldilar iceri. Felakat heyecan vardi tabii, beni hazirladilar ve narkozu verdiler. Uyandiigimda insanlara acilarimi dindirecek ilac vermeleri icin yalvardim. Sezeryan berbat biseymis bence. Oyle bi agrilar var tarif edemem. Tabii ayni gun maalesef bebeklerimi goremedim, bu cok ama cok aci bindurum. Esim resimlerini cekmisti onlara bakip bakip aglafdim. Allahim bunlar benimmi diye saskin oldum ;)
Maalesef ikiside yogun bakimda...
Gerekirse 8 hafta kalabir ..daha tam annelik hissini yasayamadim :(( ama yinede harika inanilmaz bi duygu. Sizlere de cok ama cok dua ettim.

Bebeklerden birini durumu biraz nanay kendi nefes alamiyor. Icim yaniyor
Onlari oyle gordukce :((

Canim Allah tez zamanda seni de bebeklerini de hastaneden kurtarsın.saglikla ewinize dönmeyi nasip etsin.

Arkadaslar, sabah 10 gibi aldilar iceri. Felakat heyecan vardi tabii, beni hazirladilar ve narkozu verdiler. Uyandiigimda insanlara acilarimi dindirecek ilac vermeleri icin yalvardim. Sezeryan berbat biseymis bence. Oyle bi agrilar var tarif edemem. Tabii ayni gun maalesef bebeklerimi goremedim, bu cok ama cok aci bindurum. Esim resimlerini cekmisti onlara bakip bakip aglafdim. Allahim bunlar benimmi diye saskin oldum ;)
Gerekirse 8 hafta kalabir ..daha tam annelik hissini yasayamadim :(( ama yinede harika inanilmaz bi duygu. Sizlere de cok ama cok dua ettim.

*******************************************************************************************
TAZE ANNEMIZE

Öncelikle tsk ederim o kadar yogun duygualr icinde haberdar ediyorsunya vallahi tebrikler. sagol arkadasim.
Allahim hayirli evlatalr nasip etsin diyorum cok önemli her seyin hayirlisini versin.
Evet sezeryana hazirlamak biraz tuhaf sürec bende oldugum icin iyi bilirim.
agri cok az olmali ..)) neden öyle agrin cok oldu cnm?
Tabiki erken dogumda haliyle tüm ikiz ve ücüzlerde küvez olayi olacaktir bilgilisin zaten .. bunlara hazirlikliydin saniyorum.Psikolojik olarak cöküntü yasama bebegini göreceksindir ,eger isin icinden cikamazsan destek vereceklerdir.
Ama her hastane farklidir tabiki degisiyor hastaneye göre.))
Canim her anne ayni seyleri yasadi sorun etme her gün göreceksin zaten.)) meme verecskindir yada sütünü istedilermi?
DUYGU MUHTESEM CNM.
bebeklerden birinin derken ???? kiz ve erkekmi oldular önce onU sorayim cnm?
Olsun iyi olacaklardir endise etme cook yakinen arkadasim var hepside üstesiden geldiler ve kocaman saglikli bebekleri var.
nesef alacaktir oksijen veriyorlardir endise etme cnm))
Annesin icin yanmazmi? sana dualarimizi gönderiyoruz tez zamanda bebeklerini kucagina alip koklayacaksin ..
tekrar tebrikler cnm.
Bizim en taze annemiz ,darisi basimiza??
sevgiler cnm

Bugün doktor kontrolümüz vardı.biraz tedirgin gittim.bizi be bekliyor diyeee:((( üç embriyonunda kalbi tıkır tıkır atıyor.
Doktor iki hafta sonra redüksiyon dedi.
Nasıl olucak bilmiyorum.
Tutucakmı tutmuycakmı derken kendimi daha zor bir durumun içinde buldum.bu kadar zor bir süreçten sonra Allah bana üç tane can bağışladı ve Ben bir tanesini aldırmak zorundayım.ya diğerlerinede bişey olursa diye içim içimi yiyor.
Rabbime tevekkül edip beklemeye devam edicez.şimdilik benden haberler bu kadar.
Karari sen ve doktorun verecek cnm,

Slm cnm,seni yakinen tanidigim icin yazayim dedim,
Nasilsin iyimisin? hamilleik nasil gidiyor?

Öncelikle her seyin güzel seylere vesile etmesiyle allahim en iyisini versin diyorum hakkindan hayirlisi.
yaziyorum ama tabiki bu cocugu bulamayan -anne olmak icin kendini kaybeden tüm anneleri düsündükce kalbim cook yaniyor ..
Tabiki diger bebeklere zarar vermesin diye yapilan bir islem.alalhim yardimciniz olsun cnm.
Hayirlisi bizide bilgilendir tamami cnm)
Cok kisi ikiz lere ücüzlere hamile kalinca endise sardi beni.Haliyle olayin icinde bulmak zorundayim.bende taransfere gidiyorum ksimetse 4 embrio rica ettim ikiz olyuor yada 3 kese olyuor bendede ))
allahim hayirlisini versin diyorum artik.Sordum doktoruma 12 yillik dogum doktoruma ilk ikizden beri soruyordum hep.
Ikizleri tasirmiyim diye sükürki evet ic karnim genis sgaliklisin sorun etmez diyordu ama yinede temkinli olmam gerek.
Gelismeleri bana bildirin cnm.merak ediyorum .
duam seninle insallah bunuda basaracaksin.belkide rabbim dogal bir durumla yola sokacaktir.
sevgiyle kal .cnm

Merhaba form arkadaslarim hayirli hafta sonlari ,
Banada sükür sonunda yol göründü kismetse gidiyorum ,transferim pazartesi olacak kismetse ve saati belli degil henüz ))
Dualarini eksik etmeyin size buradan bildirmeye calisacagim vaktim oldukca.
Kisa süreli gidiyorum fazla kalmiyorum gidip dönecegim.Malum evde kizim babasiyla kalacak )

herkese selam ve sevgiler gönderiyorum.
sevgilerimle.

Forma katilanlara hosgelmisler diyorum,
Yeni mikroya baslayanlari tebrik ederim.
Tedavide olanalra bol sans dilyiorum,
Yolculuk yapanlarada iyi yolculuklar dilerim.
Beklemede olanalrada tatli tealsar diliyorum.

sevgilerimle görüsmek üzere

Nasilsin cnm?
Kedini buldunuzmu eve geldimi?
Sen ansilsin beklemedeydin gelsime varmi cnm? Insallah güzel sonuclarla dönersin forma?
Biraz bize bilgi ver cnm.
Hayirli güzel sonuclarla dönmek nasip eder insallah.
uzun süredir giremedim ,geriye dönükte sadece ik isayfa okyuabildim.Eger yazdiysanda yinede yaz cnm merak ettim))
görüsmek üzere.

bebekçim güle güle büyüsünler...sağlıklı güzel günler hepinize inşallah. bir kahvaltı masasında dördnüzü hayal et. o günler de gelecek hayal et....ben de sezeryan oldum hiç öyle ağrım acım olmadı ama neden senin böyle oldu acaba??*

larax bol şanslar
nasıl hazırlandın hangi ilaçları alıyorsun şimdi Firdevs hanım mı hazırlıyor seni???
inşallah bu son kez olur alırsın bebişleri artık. dualarımız seninle..

Bebek çok geçmiş olsun canım bebeklerinde inşallah sağlıklı bi şekilde küvözden çıkıp kucağına almak nasip olur...

Larax yolun açık olsun canım bu sefer inşallar olucak. Allah yardımcın olsun...

kedim o evi sevmemiş ama o civarda görenler var ama eşimle biz bir türlü bulamadık.bugün haber bekliyoruz inşallah bulacaklar . benden haberler ise 7. gün iki defa kırmızıya yakın leke geldi pruloton depot vurdurdum. ertesi gün test yaptım tek çizgi:(((((( erken diye çok . üzülmemeye çalıştım pazartesi test yaptırcaz inşallah bu kez pozitifi görmek nasip olur.umarım seninde tedavin olumlu sonuçlanır

kedim o evi sevmemiş ama o civarda görenler var ama eşimle biz bir türlü bulamadık.bugün haber bekliyoruz inşallah bulacaklar . benden haberler ise 7. gün iki defa kırmızıya yakın leke geldi pruloton depot vurdurdum. ertesi gün test yaptım tek çizgi:(((((( erken diye çok . üzülmemeye çalıştım pazartesi test yaptırcaz inşallah bu kez pozitifi görmek nasip olur.umarım seninde tedavin olumlu sonuçlanır

inşallah bebişler sana sımsıkı tutunmuşlardır canım.bence de 7. gün çok erken ayrıca idrar testi değer biraz yüksek olursa gösteriyor canım olumsuz düşünme sakın.pazartesi kan testi mi yaptıracaksın?inşallah pozitif olur canım Rabbim yardımcın olsun.

Canim cok gecmis olsun
Insallah saglikla kucagina da alicaksin.

iyi yolculuklar sana .moralin hep iyi olsun . Allahın izniyle bu sefer bebişler sana iyice tutunsun ve bir daha hiç bırakmasın.
bizleri habersiz bırakma ltf.
sevgiyle kal.

Karari sen ve doktorun verecek cnm,

Slm cnm,seni yakinen tanidigim icin yazayim dedim,
Nasilsin iyimisin? hamilleik nasil gidiyor?

Öncelikle her seyin güzel seylere vesile etmesiyle allahim en iyisini versin diyorum hakkindan hayirlisi.
yaziyorum ama tabiki bu cocugu bulamayan -anne olmak icin kendini kaybeden tüm anneleri düsündükce kalbim cook yaniyor ..
Tabiki diger bebeklere zarar vermesin diye yapilan bir islem.alalhim yardimciniz olsun cnm.
Hayirlisi bizide bilgilendir tamami cnm)
Cok kisi ikiz lere ücüzlere hamile kalinca endise sardi beni.Haliyle olayin icinde bulmak zorundayim.bende taransfere gidiyorum ksimetse 4 embrio rica ettim ikiz olyuor yada 3 kese olyuor bendede ))
allahim hayirlisini versin diyorum artik.Sordum doktoruma 12 yillik dogum doktoruma ilk ikizden beri soruyordum hep.
Ikizleri tasirmiyim diye sükürki evet ic karnim genis sgaliklisin sorun etmez diyordu ama yinede temkinli olmam gerek.
Gelismeleri bana bildirin cnm.merak ediyorum .
duam seninle insallah bunuda basaracaksin.belkide rabbim dogal bir durumla yola sokacaktir.
sevgiyle kal .cnm

Canım temennilerin için çok teşekkür ederim.sen transfere yalnız mı gidiceksin.bende yalnız gitmiştim.rahim kalınlığın kaç oldu canım.transferden sonra yada sonra doktoruna daha önceki düşüklerini mutlaka hatırlat.progestan fitil dışında extra iğne istediğinide söyle.bilginisa arkadaşımız iğne kullanıyor.en az bir gece kalmaya çalış.larax ım hayırlı transferler diliyorum bizleri habersiz bırakma sevgiler canım

Canım hayırlı olsun,çok yakında kucağında olacaklar emin ol.sen bu günlerin mutluluğunu yaşa.yaşa ki yaşatasın.öpüyorum yeni annemizi

Merhaba form arkadaslarim hayirli hafta sonlari ,
Banada sükür sonunda yol göründü kismetse gidiyorum ,transferim pazartesi olacak kismetse ve saati belli degil henüz ))
Dualarini eksik etmeyin size buradan bildirmeye calisacagim vaktim oldukca.
Kisa süreli gidiyorum fazla kalmiyorum gidip dönecegim.Malum evde kizim babasiyla kalacak )

herkese selam ve sevgiler gönderiyorum.
sevgilerimle.

Canım yolun açık olacak İnşallah.Allah yardımcın olsun mutlu git mutlu dön

işlerin rast gitsin canım Rabbim emeklerine acısın hayırlısıyla bebişler sana sımsıkı tutunsun,hiç bırakmasınlar seni,kendine iyibak canım bizleri habersiz bırakma.diğer denemelerinden eksra farklı ilaç kullanıyormusun,hangi testleri yaptırdın hazırlık aşamasında?

sen eskiden başka isimle giren biri misin??? ben seni tanıyamadım hoop diye geldin ve çok samimisin?? ama sen kimsin ??? ben mi kaçırdım ne listede varsın ne de önceki sayfalarda?? kendini tanıtır mısın birazcık??? kime gittin ilk seferde hamile kaldın mı kaç yaşındasın sorun neydi ??? eski arkadaşlar yeni isimlerle yeniden geliyorlar bunun sebebi ne merak ediyorum şu korktuğumuz başımıza bişey gelir meselesi ise inanın bulacaklarsa isterlerse ne yapar eder hepimizi bulurlar isim değiştirmek çözüm değil kesinlikle..

sen eskiden başka isimle giren biri misin??? ben seni tanıyamadım hoop diye geldin ve çok samimisin?? ama sen kimsin ??? ben mi kaçırdım ne listede varsın ne de önceki sayfalarda?? kendini tanıtır mısın birazcık??? kime gittin ilk seferde hamile kaldın mı kaç yaşındasın sorun neydi ??? eski arkadaşlar yeni isimlerle yeniden geliyorlar bunun sebebi ne merak ediyorum şu korktuğumuz başımıza bişey gelir meselesi ise inanın bulacaklarsa isterlerse ne yapar eder hepimizi bulurlar isim değiştirmek çözüm değil kesinlikle..

Yok atessn....ben burda yeniyim.sadece burdaki arkadaşların cogu önceki başka bir formdan bildigim.aslinda yıllardır bu konuda formlardayim. Herseyi bu formlar sayesinde öğrendim. Sadece cok zor bir hamilelik geçiriyorum.hamileligimin ilk 20 haftası nerdeyse bayGin yattım,formları takip etme şansım olmadı.simdi biraz gözüm açıldı da sahalara yeniden dondüm :)) ben hit hastasiyim. Uc kere onunla ymrt. Dns. Denedik. Denerken de cok şey öğrendik. Cok acı çektim, cok üzüldüm diyebilirim. Sonunda Allah karşıma bir melek çıkardı,burdaki doktorum. Onun sayesinde ucuncu de hamile kaldım. Oglusumu heyecanla bekliyorum simdi. İkinci denememde yaşadıklarımdan sonra ant ictim resmen. Yaşadığım ve deneyimledigim herseyi paylaşmaya. Simdi artik herseyin bitmesine rağmen hala buradayım. Cunku benim yaşadıklarımı baskaları da yasasın istemiyorum. Paylaşmak isteyen herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Samimi olmam ise sadece az da olsa moral olabilirsem insanlara ne mutlu. Cunku bu iste rahat olmak cok onemli.
Düşündüğün gibi değil canimcim.cunku kimseden korkum yok. Kim ne isterse,nerde isterse beni bulabilir. Sadece bizim vebalimizi almış olurlar o kadar.cunku boyle olmasi bizim sucumuz değil..

Back
X