bu arada bende kendimden bahsedeyim:doktorum histeroskopi ve eşimden karyotip analizi istedi bakalım ne zaman yaptırırım.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.ne zaman giderim bilmiyorum.rahim filminde görünmeyen histeroskopide daha mı net görünür?offff korkuyorum histereskopiden,uzun bir uğraş beni bekliyor arkadaşlarım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.sevgiyle kalın:16:

46 yaşındaki Sibel Turnagöl hamile
Geçtiğimiz yaz 62 yaşındaki işadamı Mehmet Çelik ile evlenen Sibel Turnagöl, 2 aylık hamile.
29.07.2013 - 08:59

1 yıl önce sessiz sedasız nikah masasına oturtarak herkese sürpriz yapan Sibel Turnagöl ile Mehmet Çelik, şaşırtmaya devam ediyor. Evlilikleriyle ikinci baharlarını yaşayan çiftten, bebek haberi geldi. Dedikodulara göre, 46 yaşındaki Sibel Turnagöl, önceki hafta yaklaşık 2 aylık hamile olduğunu öğrendi.
GİZLEMEK İÇİN TATİL YOK

Bu haber karşısında güzel oyuncu ile 62 yaşındaki işadamı eşi, sevince boğuldu. Şimdilik bebek beklediklerini en yakınlarından bile saklayan Sibel Turnagöl, bu nedenle bu yaz Bodrum'da tatil yapmama kararı aldı. Bu arada güzel Turnagöl'ün kendisi gibi oyuncu olan Kerem Alışık ile evliliğinden 20 yaşında Sadri Alışık isminde 1 oğlu bulunuyor. Mehmet Çelik'in de eski eşi Arte Tahir'den üniversitede okuyan 2 çocuğu var.

Takvim

arkadaşlar ben bugün aksam üstü eve geldim. 5.gün transferi yapıldı. 2 tane yaptılar. tutma olasılığı yüksek diye. şimdi beklemedeyim. inşallah bebeklerim bana tutunurlar. dualarınız için hepinize teşekkür ederim. inanın sizden güç aldı. tlf internete bağlanmaya cslıştım sizlerin yazılarını okumak için. desteklerinizi görmek güzeldi. şimdi sonucu bekliyorum.

Canım evinize hoşgeldiniz, İnşallah hayırlısıyla senin mutluluğunu okuyacağız bu satırlarda bugünden sonra.

Tabletim kapanmadan,net gitmeden acaleden sadece kisaca yazayim arkadaslarim,
Yazacagim demistim söz verdim .
Tek tek yazamiyorum ama eve gecince yarin dönüyorum tek tek yazacagim .
Simdiden beni soran ve dilekleriyle dualriyla beni ugurlayanlara cooook tsk ediyorum ,allahim sizede böyle güzel anlar yasatsin diyorum.
Allah her seyinizi gönlünüze göre versin diyorum.
Rahat bir sürec oldu ..trasnferimde gayet iyidi ,cok su ictim ama yinede cok dolu dgeil dedi ama sorun teskil etmedi ..
ilaclarimi aldim-ignelerimi oldum sükür..
Otel odama gectim dinleneyim sonra rutin hayatima döenrim zaten.
yarinda eve dönüs var .
Geri sayim ve 12 gün sonraki kocaman bir cevapla yine burada olurum ve güzel haberi vermek isterim.
Simdiden cook tsk ederim paylastiginiz icin görüsmek üzere.
sevgilerimle.

Herşey güzel olacak ve beraber gülüp oynayacağız sevinçten.sen şimdi dinlen ve hayata güzel bak.gerisi zaten gelecektir.

bu arada bende kendimden bahsedeyim:doktorum histeroskopi ve eşimden karyotip analizi istedi bakalım ne zaman yaptırırım.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.ne zaman giderim bilmiyorum.rahim filminde görünmeyen histeroskopide daha mı net görünür?offff korkuyorum histereskopiden,uzun bir uğraş beni bekliyor arkadaşlarım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.sevgiyle kalın:16:

Canım hoş geldin ailemize.eşine karyotip analizi neden istendi?

umudum transferin hayırlı olsun.inşallah senden güzel haberi duymak nasip olur.
beklemek çok sancılı bir süreçmiş ilk ikisinde kanamam erken başlamıştı bu kez test gününü görecem inşallah. ama adet belirtilerim var belirti aramak istemiyorum ama 11. gün sanki adet olacam gibi korkuyorum test yaptırmaya. yarın yaptıracam bugün idrar testi yaptım yine tek çizgi :(((( silik bile değil net tek çizgi ...

canım senden iyi haberler bekliyorum. dualrım seninle.

Umudum öncelikle şunu söyleyeyim nickin çok hoş transferin hayırlı olsun arkadaşım yaşın kaçtı 2adet embrio koydurmuşsun nerde yaptırdın canım inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur....

lalitacıgım 44 yaşındayım. batumda yaptırdım. doktorum öyle karar verdi. bende tamam dedim. inşallah bebeklerim bana tutunur.

[
Tabletim kapanmadan,net gitmeden acaleden sadece kisaca yazayim arkadaslarim,
Yazacagim demistim söz verdim .
Tek tek yazamiyorum ama eve gecince yarin dönüyorum tek tek yazacagim .
Simdiden beni soran ve dilekleriyle dualriyla beni ugurlayanlara cooook tsk ediyorum ,allahim sizede böyle güzel anlar yasatsin diyorum.
Allah her seyinizi gönlünüze göre versin diyorum.
Rahat bir sürec oldu ..trasnferimde gayet iyidi ,cok su ictim ama yinede cok dolu dgeil dedi ama sorun teskil etmedi ..
ilaclarimi aldim-ignelerimi oldum sükür..
Otel odama gectim dinleneyim sonra rutin hayatima döenrim zaten.
yarinda eve dönüs var .
Geri sayim ve 12 gün sonraki kocaman bir cevapla yine burada olurum ve güzel haberi vermek isterim.
Simdiden cook tsk ederim paylastiginiz icin görüsmek üzere.
sevgilerimle.

larax canım transferin hayırlı olsun. güzel haberlerini bekliyoruz..

arkadaşlar ben bugün aksam üstü eve geldim. 5.gün transferi yapıldı. 2 tane yaptılar. tutma olasılığı yüksek diye. şimdi beklemedeyim. inşallah bebeklerim bana tutunurlar. dualarınız için hepinize teşekkür ederim. inanın sizden güç aldı. tlf internete bağlanmaya cslıştım sizlerin yazılarını okumak için. desteklerinizi görmek güzeldi. şimdi sonucu bekliyorum.

hayırlı olsun cnm. dualarımız seninle. pozitif sonucunu burdan bekliyoruz.

bu ara bulantılardan giremiyorum. sonuç bekleyen arkadaşlar işallah pozitiflerinizi görelim. yeni gidecek arkadaşlarada şimdiden hayırlı olsun. Allah'ım bu mübarek Ramazan ayında forumdaki tüm herkesin gönlüne göre versin.Amin.

selam arkadaşlar tatilden döndük ve enerji yükledim resmen:16:sizleri de özledim ve merak ettim orda dua ettim bol bol ördüğüm kadarı ile gelişmeler şöyle

ANSU canım seni burda aktif görmek çok güzel inşallah senin de iyi haberlerini alırız

UMUDUM canım transferin hayırlı olsun inşallah güzel hanerlerini alıcaz

LARAX canım herşey güzel gönlünce olsun umarım herşey dilediğin gibi olur

BİLGİNİSA canım bebeğin biricik olmayı istemiş Allah ım tamamına erdirsin annesinin birciğini sağlıka kucağınıza alın inşallah

DELİKEDİ canım bugün güzel haberini bekliyorum inşallah sonucun pozitif olur

BEBEK canım benim bebişlerimiz gelmiş gözümüz aydın sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah en yakın zamanda kucağına alır emzirir ve annelliği doyasıya yaşarsın

en son doktor kontrolümden sonra doktorum biraz dinlenmemi söyledi çünkü çok ilaç kullandım ve foliküller toplanmadı bir iki kist görünüyor ama geçer dedi gonal f ten sonra ki adet kanamam 20 gün sürdü normal mi sizce?daha önce bu sorunu yaşayan varmı? bu durumda ancak kasım gibi gidicez acıbademe bülent beye.doktor ile ilgili yorumu olan var mı?

RÜZGARSELİN canım siz 2. teseden önce ilaç kullandınız mı?benim eşim ginseng omega 3 selenyum ve carnitin kullanıyor bunların hepsi gıda takviyesi ama inşallah olumlu bir etkisi olur.biz doktora sorduk tedav önermiyoruz dedi ama bazı doktorlar da öneriyor insan kime neye güveneceğini şaşırıyor.siz nerde yapmıştınız ?

GÜNAYDIN HERKESE... bu aralar okadar yoğun çalışıyorum ki kaç gündür giremedim foruma.herkes iyimi canlarım? bebekçim iyisindir inşallah.bebeklerin nasıllar canım?
Transfere gideceklere bol bol dua ediyorum , veeee sonuç bekleyenler,heyecanınız üst düzeydedir şimdi.delikedi cim bugün kan tahlili sonucunu alıcaksın.inşallahhhh hamişsindir tatlım.bol şans arkadaşım.....
bizden haberler bebeklerim gayet iyiler.geçen hafta ayrıntılı ultrason çekildi.maşallaahhh hiç bi sorunumuz yok. bu cuma tekrar günü kontrol var.haftaya da şeker yükleme testi yapılacak bakalım hayırlısı...hepinizi çoook öpüyozzz:)

lalitacıgım 44 yaşındayım. batumda yaptırdım. doktorum öyle karar verdi. bende tamam dedim. inşallah bebeklerim bana tutunur.

Merhaba ,

bende 44 yaşındayım.Ankara da tüp bebek tedavisi oldum.9 tane yumurta 6 tanesi olgundu.4 tanesi döllendi.3 tanesi 1.kaliteydi.PGT yaptırdık.1 tane sağlıklı geldi onuda tarnsfer ettirdik ama dün test yaptım hamile değilim.

Ben batum ile görüşmüştüm.Donasyon için Kıbrıs mı Batum mu derken normal tüp bebekte karar kılmıştım.Batum ile ilgili detaylı bilgi verebilirmisinin lütfen ? Artık donasyon düşünüyorum.Tşk...

olmayınca olmuyor demek ki... 3 deneme 3 negatif eşim tahlili tekrarlatalım diyor Allahtan ümit kesilme z bir mucize bekliyoruz zaten o mucize için savaşıyorum dondurulmuşlar var en azından işte teselli cümlleleri ile avutuyorum kendimi birde gelişme var 1.de 8.gün kanama 2.de 10. gün 3. i de test gününe kadar sadece bir kez leke geldi eşimle dalga geçiyoruz 4.de pozitif inşallah kademe kedeme ilerliyoruz ...

batumdan söz eder misin biraz. nasıl bir hastane??? tam olarak ne kadar orada fiyat?? doktorun kim?? Türkçe biliyor mu herkes orada? konaklama ulaşım bilgi verirsen seviniriz.

çok üzüldüm:(
neden acaba???
doktorun ne diyor?? sen ne düşünüyorsun kanama erken olduğuna göre progesteron mu düşük acaba?? iğne olmadın mı sadece fitil gibi olan progestanımı kullandın?? hiç ölçtürdün mü bence ölçtür en azından sebep bu mu anlarsın çünkü progestoron ilaçları adet olmayı geciktiriyor buna rağmen olmuşsun ilginç ... hiç birimiz olmadık sonuç negatif bile olsa adet çok geç oluyor genelde transferden sonra..

Back
X