• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba kızlar,
internet kafe den yazdığım için güzel dileklerinizi sadece beğenmekle kalıyorum.
bazılarını okuyamıyorum.
ama hepinizi çok seviyorum.tekrar özetlemek istiyorum.
cumartesi günü kıbras a geldik, cumartesi eşimin işlemi yapıldı ve yumurta toplanmış,
pazar günü onlara göre 1. gün, beşinci gün transferim olacak yani bayramın birinci günü,
pazar akşamı yumurta bilgisi geldi 12 yumurta toplanmış ve 9 tanesi iyiymiş,
a ya da b kalite nedir durum dedim. şuanda anlaşılmaz dendi,
ben transfer günü kaça bölünmüş kaç hücreli a mı b mı kalite bilmek istiyorum dedim.
ooooo 5.gün bunlar söylenmez sayılamaz hücreler dendi. ben de yedim...
burası çok çok çok sıcak tarif edilemez. avuçlarımın içinden sular akıyor abartmıyorum.
gün sayıyoruz işte mümkün oldukça geziyoruz dün magosa ya gittik bugün lefkoşadayız.
ulaşım bir sorun taksiler adamı kazıklayacak adam arıyor,
özellikle içme suyu resmen ticarete dökmüşler,
vallahi ne yalan söyleyeyim tamam biraz cimri olabilirim ama yarım litre 2- 3 tane şişe aldım. otelde damacanaya 40 lt verdikten sonra doldur doldur iç yapıyorum,
öğle yemek sorun, otel yarım pansiyon, biz sabah sandaviç yapıp buzdolabına koyuyoruz. öğlen de bir güzel gezerken sanki ilkokul çocukları gibi oturup yiyoruz. bunları gelecek arkadaşlar için yazıyorum. benden sonrakilere fikir olsun diye, yoksa bol bol parayla gelin derim. sizi ayaklı banka olarak görüyorlar, plaja otel 11 de bırakıyor akşam 5 te alıyormuş, zaten o kadar saat orada kalan varsa bravo derim eriyip gitmiş olursunuz, minibüse binip otele gelmek 6 tl üstüne bir de yürüyorsun, dışarısı resmen fön makinesinden sıcak üflüyor, tek gezemediğimiz karpaz o da özel araba ya da taksi kiralamak mış , yani ne kadar tutar dedim.otelden aşağı yukarı 500 tl dediler ya da otelden girne,girneden- magusa 1-1,5 saat (minübüsle gidiş geliş tek kişi 12 tl) sonra taksi kiralamak 300 tl tutarmış,
neyse güzel geçiyor son 2 günümüz bol bol güneşlendim renk atmaya çalışıyorum.
herkesin bayramını şimdiden kutluyorum.
herkese kucak dolusu sevgiler, dilerim anne olmak isteyen form arkadaşlarım 2014 yılı bizim yılımız olsun. kucaklarımız 2014 de dolu dolu olsun.

Canım yazını inan yeni gördüm.bana 4 adet transfer edilmişti.3 tanesi tuttu.bayram sonrasını bekliyorum redüksiyonun için.
Belirtilere takılma canım.vücut her hamilelikte farklı tepki veriyor.biliyorsun bende bir ay boyunca hiç belirti olmamıştı.şimdilerde ise çok fazla olmasada iştahsızlık ve bulantılarım var.laraxcım bugün 9.cu günün sanırım az kalmış.Evde test yapıcakmısın.(benim gibi dayanamayıp)......

Slm tress dün girmedim malum islerim vardi-rutin ev haytaima döndüm,yatmyiorum hep.. arada dinlendim hep ,
Transferim 29 temmeuz oldugu icin dün itibariye 7.gündü evde test yaptim cook belli belirsiz silik cikti) ama yinede bugün 8.gün ögle tekrarladim cok silikte olsa cizgiyi gördüm sükür) Fakat igne ve ilaclardan dolayi hamileymis gibi silik cizgi cikabilyiormus ondan biraz daha bekleyip cuma tekrarlamayi düsünüyorum.Zaten pzaratesi kan verecegim..
Eger cok silikte olsa kabul ise SÜKÜRLER diyecegim rabbime cok emek verdimmmmmmmmm))) her anne gibi?
Zaten halimden anliyorum ama yinede hamileyim diyemiyorum hayat süprizlerle dolu ..kesin olsun kan testimle size mutlaka yazacagim allah izin verirse..
Dayanamadigim icin degilde Tress kendimi tanyiorum hazirladim her seye olumlu-olumsuz hazirim -- kötü durumuada hazirladim gerceklerden kacmam ona göre hazirlamistim.
her sey gönlümüzce olsun .
tekrar görüsmek üzere
sevgilerimle

Bebek: Cnm sabırla bu süreci atlatacağını diliyorum. Maşallah çocukların iyiymiş bak. Biraz daha sabır. 2 saatliğinede olsa bebeklerinin yanında olması ne güzel şimdilik kokularını duyuyor olman. Bebeklerinle sevgiyle kal.

Rosedali: Cnm otelin arka bölümünde havuz manzaralı odalar var. Boş yer varsa oraya geçebilirsin. Otel malesef orta sınıf. Bizde paket program olduğu için katlanmıştık. Seni çok iyi anlıyorum. Suyu ben 1,5 litrelik dışarıdan getiriyorduk. Yemekler aparatiflerle doymaya çalışıyorduk. Kahvaltı yetersiz. öğle yemekleri dışarıdan yada atıştırma.. Bu saatlerde embryoların hakkında bilgi verirler sanırım. Transfere kadar girnede gez derim. Lefkoşe mınubüsleri otelin önünden geçiyor girneye gidişte ve dönüşte kullanabilirsin. 1.5 tl idi.

Breze35: Cnm sen bugün gidiyorsun sanırım. Hayırlı yolculuk. Inşallah güzel haberlerle yumişlerle döneceksin. Allahım bu mübarek ayda dualarımızı kabul eyle. Isteyen tüm kadınlar anne olsun.

Larax: Mrb cnm. Az kaldı sonucunu almaya. Bende 9. Gün öğrenmştim. 12 yi bekleyemedim. Sevgiyle kal .

Umudum: Belirti arama derim. Allah’ım ol derse oluyor. Arefe günü sonuç alacaksın. Ne güzel; bayrama çifte mutlulukla gireceksin inşallah cnm. Yeni hamişlerimize dansözler oynatırız inşallah burada :))))))))

Sevgili Minasare,
beni unutmamaissin tsk ederim cnm.evet az kalddi sonucuma Pazartesi kan verecegim dualriniz ieksik etemyin lütfen.
evde dün 7.gün bugün 8.gün test yaptim cook silik cikti.kaldikca hafif koyulasti ama belli belirsiz ..insallah vardir diyorum.dua ediyorum.
sen nasilsin? bebsielrin nasil? hamilelik nasil gidiyor? darisi bize cnm
sevgiyle kal ,görüsmek üzere

Slm tress dün girmedim malum islerim vardi-rutin ev haytaima döndüm,yatmyiorum hep.. arada dinlendim hep ,
Transferim 29 temmeuz oldugu icin dün itibariye 7.gündü evde test yaptim cook belli belirsiz silik cikti) ama yinede bugün 8.gün ögle tekrarladim cok silikte olsa cizgiyi gördüm sükür) Fakat igne ve ilaclardan dolayi hamileymis gibi silik cizgi cikabilyiormus ondan biraz daha bekleyip cuma tekrarlamayi düsünüyorum.Zaten pzaratesi kan verecegim..
Eger cok silikte olsa kabul ise SÜKÜRLER diyecegim rabbime cok emek verdimmmmmmmmm))) her anne gibi?
Zaten halimden anliyorum ama yinede hamileyim diyemiyorum hayat süprizlerle dolu ..kesin olsun kan testimle size mutlaka yazacagim allah izin verirse..
Dayanamadigim icin degilde Tress kendimi tanyiorum hazirladim her seye olumlu-olumsuz hazirim -- kötü durumuada hazirladim gerceklerden kacmam ona göre hazirlamistim.
her sey gönlümüzce olsun .
tekrar görüsmek üzere
sevgilerimle

Canım benimde 7.ci gün çok silik çıkmıştı.bence kesinlikle hamilesin.ayyy çok mutlu oldum.laraxcım kullandığımız ilaçlar testi pozitif yapsaydı herkezde pozitif çıkardı.üstelik iki kez yapmışsın testi bence hamilesin canım.inşallah kan değerinde güzel çıkar.

Benden bahsedeyim.bugün kontrolüm vardı.Benim üçüzler duruyormuş.üstelik doktor kıpır kıpırlar dedi.bizim için bayramdan sonraya redüksiyon randevusu aldı.tek dileğim sağlıklı bir şekilde bu durumu atlatmak şimdilik böyle benden haberler canım

Canım benim bugün doktor kontrolüm vardı.eşimle bebeğin dawnsedromlu olma konusundaki durumu doktorumuzla konuştuk.Efsuneciğim sende mutlaka duymuşsundur ama Ben yinede diğer arkadaşlarında bilgisi olsun diye yazmak istedim.dawnsedromunun tespiti için amniyosentez yerine,Anne adyından kan alınıp Amerikaya gö deriliyormuş.dawnsedromu bu şekildede 100/98 tespit ediliyormuş.üstelik amniyosentezdeki gibi anne ve bebek için rixleride yokmuş.ama birazcıkk pahalı..

transferin 10 günündeyim. aslında bayramın 1. gün test günüm ama ben yarın yaptıracağım. inşallah güzel haberler vereceğim bayram için :) bana dua edin...

Buradaki herkesin yazdıklarını okuyorum ama daha önce bir arkadaş içinde aynısını hissetmiştim birde sana.
İçimden herşey yolunda olacak diyor.O arkadaşta hamile şimdi.:)))))))

Ne sevindim anlatamam!!!! Bence elbette hamilesin!!!
Hcg ignesi falan vurunmamistin dimi?

Hastanedeyim bende kizim gogsumde yatiyor oglum yanimda yatakda. Sizlere bir selam vereyim dedim

Hastanedeyim bende kizim gogsumde yatiyor oglum yanimda yatakda. Sizlere bir selam vereyim dedim

Ayy canım benim demek kızın göğsünde yatıyor.herşey yoluna gidiyor canım.nasıl bir duygudur yaaa..bebekcim minik mwleklerrini bizim yerimizede kokla canım.banada dua et bayramdan sonra redüksiyon olucam

Ne güzel bebeklerinle berabersin ,harika ))) öpersin süt kokulu bebislerini
HCG ignesi hangisi canim? özel bir igne yapilamdim ama kullandigimiz ilaclarda hamileymis gibi hormonlar veriyor ..
Insallah hamileyimdir ) takdir Yüce rabbimin ) BYONUM KILDAN INCE
Bekliyorum o güzel cevabi vermeyi.
Tekrar görüsmek üzere .kendine iyi bak cici taze annemiz..sevgilerimle.

Canım benimde 7.ci gün çok silik çıkmıştı.bence kesinlikle hamilesin.ayyy çok mutlu oldum.laraxcım kullandığımız ilaçlar testi pozitif yapsaydı herkezde pozitif çıkardı.üstelik iki kez yapmışsın testi bence hamilesin canım.inşallah kan değerinde güzel çıkar.

Benden bahsedeyim.bugün kontrolüm vardı.Benim üçüzler duruyormuş.üstelik doktor kıpır kıpırlar dedi.bizim için bayramdan sonraya redüksiyon randevusu aldı.tek dileğim sağlıklı bir şekilde bu durumu atlatmak şimdilik böyle benden haberler canım

Sevgili Tress06 ,
Cok isterim insallah bebek vardir -hamileyimdir ama bazen ilaclarda yapyiormus.ondan kesin diyemiyorum cnm.
Sendemi 7. 8. gün denedin? ben her zaman yaparim ))
Insallah en büyük istegimmm anne olmak tekrardan,,
Ay ne güzel ücüzler cook güzel?? karar snein asla yorum hakki bana düsmez ? sadece neden ücüzde dogurabilirsin demek geldi icimden? cokmu zayif yapilisin yada karari kim verdi?
Allah yardimcin olsun cnm ) kararda allahim sana yardimci olsun ..zor bir sürec senin icin .Emin elelrde olduktan sonra korkma cnm.rabbim kolaylik verecektir.
dualarim sanada gitsin.sevgilerimle.

Sevgili Tress06 ,
Cok isterim insallah bebek vardir -hamileyimdir ama bazen ilaclarda yapyiormus.ondan kesin diyemiyorum cnm.
Sendemi 7. 8. gün denedin? ben her zaman yaparim ))
Insallah en büyük istegimmm anne olmak tekrardan,,
Ay ne güzel ücüzler cook güzel?? karar snein asla yorum hakki bana düsmez ? sadece neden ücüzde dogurabilirsin demek geldi icimden? cokmu zayif yapilisin yada karari kim verdi?
Allah yardimcin olsun cnm ) kararda allahim sana yardimci olsun ..zor bir sürec senin icin .Emin elelrde olduktan sonra korkma cnm.rabbim kolaylik verecektir.
dualarim sanada gitsin.sevgilerimle.

Bende üçüz olduklarını ilk öğrendiğimde havalara uçmuştum.fakat doktorum asla doğuramazsın.çok büyük bir rix almış olursun.erken doğumla hepsini kaybedebilirsin dediüç tane daha doktora gittim onlarda üçüzü onaylamadılar.Ben 1.58 boylarında 52kiloyum .ayrıca rahimin üst kısmında biraz içe çöküklük var.yani bu mecburi alınmış bir karar.bana kalsa üçünüde seve seve doğurmak isterim.

kızlarr nasılsınız..formu özlemişimm..hayırlısıyla bi toparlanayım;evime geçince bol bol okuyup,yazcam inşallah.:16::16:ben ve bebişler iyiyiz hamdolsun;3 hafta sonra ilk kez renkli ultrasona gircem..inşallah hepimizin bbebişleri sağlıklı olur;tabi öncelikle form hamiş haberleriyle dolsunda:16::16:kızlar doktora sordum,ikizlerde hiçbir tarama testi yapılmıyor ve sadece renkli ultrasona güvenebiliriz dedi.aminosenteze doktorum karşı bebkleri kaybedersin diyor ve bu down sendromu içinde bişey yapamayız dedi...bilmiyorum,zaman neyi göstercekse..hepimiz için Allahtan hayırlısı...DOSTLAR TEK TEK İSİM YAZMIYORUM;HEPİNİZİ VE FORMU ÖZLEMİŞİM BİRAZ DAHAA TOPARLANAYIM;KANAMALARIM TAM DURSUN EVİME GECİNCE BOL BOL YAZCAM İNŞALLAH SAGLIKLA KALIN...

Canım benim bugün doktor kontrolüm vardı.eşimle bebeğin dawnsedromlu olma konusundaki durumu doktorumuzla konuştuk.Efsuneciğim sende mutlaka duymuşsundur ama Ben yinede diğer arkadaşlarında bilgisi olsun diye yazmak istedim.dawnsedromunun tespiti için amniyosentez yerine,Anne adyından kan alınıp Amerikaya gö deriliyormuş.dawnsedromu bu şekildede 100/98 tespit ediliyormuş.üstelik amniyosentezdeki gibi anne ve bebek için rixleride yokmuş.ama birazcıkk pahalı..

tress canım bu down sendromu için benim doktor bu testden hiç bahsetmedi;özel msj hakkım 5 dakkada 1..bana özelden bu testin fiyatını ve nerde yaptırabileceğimi yazarmısın

Back
X