krem16 canım hayırlısı olsun. sakin olursan daha iyi olur. iyi seyler düşün iyi olsun.
inşallah hayırlı olur canım.senide tebrik ederim bizede güzel haberi vermek nasip olur inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
krem16 canım hayırlısı olsun. sakin olursan daha iyi olur. iyi seyler düşün iyi olsun.
inşallah hayırlı olur canım.senide tebrik ederim bizede güzel haberi vermek nasip olur inşallah.
inşallah arkadaşım inşallah tutunurlar.33 yaşındayım erken menepozdayım ben bu yaşta bu illet hastalığa yakalandım.bu bebek hasreti üzerimizde bu toplum baskısı derken burda buldum işte kendimi araştıra araştıra.25 gitcem bebeklerimi almaya ama çok korkuyorum.bir daha deniyemem oyüzden çok korkuyorm olmuycak diye.tavsiyeni dinliycem elbise alcam yanıma.başka tavsiyeleriniz olrursa yazın bana.
melissa78 canım daha sonucu almadan karar verme. belki iyi sonuç çıkacak. ne olursa olsun hayırlısı olsun diyelim.
Herkese gunaydin biraz once dr gidip kan verdim sonucu yarin alacagim,haken kahverengi akinti karin agrisi bek agrisi devam ediyor,dr yuksek ihtimal adet olacaksin dedi,nasip degilmis insallah 4-5ay icinde para biriktirebilirsek sene sonu sene badi gibi donmuslari deneyecegiz.
kızlar bende 25 gibi gitcem ilk denemem olcak o kadar kaliteli yumurtalık hatta 4 tane transfer ona rağmen niye tutunmuyor bunlar.negatif neden oluyor.allahım ne olur tutunsunlar.çok korkuyorum.
canım ben de giderken hem korku hem heyecan vardı ama önce olumlu düşünerek git ki olumlu olsun,
inşallah bu sefer son olur da bir daha denemezsin ben de 32 yaşındayım bak yaşıt sayılırız, onun için ikimizin önünde uzun zaman olacak niye son olsun ki? maddi açıdan diyorsan kuru ekmek yenir yine biriktirilir o bebeklerimizi alana kadar yola devam,
tabi ki zorlu bir süreç para önemli bir faktör ama bizim hedefimiz var, ve o hedefimiz dünyalar bedel, bak önceki sayfaları oku,
daha önceki giden ve olumlu olan şuan hamile olan arkadaşlarımızın süreçlerini takip et, inan aynı süreçlerden geçmişler, aynı korkular, aynı heyecanlar, onlar sana ve bize bir umut olsun, bol dinlen şimdi, düşünme bunları sen tatile gidiyorsun, biz öyle yaptık, gezdik durduk, orası çok sıcak, sanki yerden sıcak üflüyor tabiat, bol rahat kıyafetler götür, iç çamaşırı bol bol yanına al, ben çok terlemiştim orada, transferden sonra bol bol su tüketmen lazım, kızlar günde 2 tane tam haşlama yumurta demişler geçmişten, çiğ et ve salam sosis bazı peynir çeşitlerini bile yemeyin demişler özellikle formda nisan sonu mayıs başı yazılanları oku derim,
melisa henüz sonucunu almadan bu kadar karamsarlık neden? oluşturduğun kaygı sana negatiifliği getirir. doktor öyle söylemiş olsa da sen kendini toparla ve tüm gücünle umut et. sen karamsar düşündüğün sürece eğer karnında gelişmeye çalışan embriyo varsa o bu durumdan etkilenir kendini bloke eder. evet çok zor bir durum ama. umuda devam.. hayırlısı olsun hakkında
krem arkadaşım ukalalık gibi algılama ama transfere giderken tüm kuruntulardan ve endişelerden kurtulman şart. evet işlem sonucunda iki seçenek var ya tutacak ya tutmayacak fakat sen kendini tutma ihtimaline endekslersen daha iyi sonuç alırsın. biliyorum bu aşamalar kolay değil bende iki kez yaşadım ama aklıma bir kere bile ya tutmazsa diye bir düşünce getirmedim. burda her olumlu gelişmeye seviniyor her olumsuzluğa birikte üzülüyoruz.
şimdiden hayal etmeye başla sürecin iyi şekilde ilerleyeceğini rahminin içinde oluşacak canları. Allahın izniyle hayırlı sonuç alacağım de bence.
Evrenin bizim pozitif düşünmemize ihtiyacı var.
sevgiyle sağlıcakla kalın..
Uzun zamandir yazamadim cunku tatildeyim ve internet yok oldugum yerde bir sure kafami toparlamak istedim kibris oncesi bebek ikizlerin nasil canim ? Larax ablam cok uzuldum ama sen tanidigim en guclu kadinsin ve insallah birdahaki denemende olacak.sayfa cok ilerlemis rosedali ve breeze sonuc aldinizmi? Negatif alan tum arkadaslara gecmis olsun pozitif alan arkadaslarim gozunuz aydin.bizler anne olmak icin savas veren insanlariz pes etmek yok bebegimizi kucagimiza alana kadar yola devam sevgiyle kalin
bana kalsa devam ederim canım eşimin birdaha deniyceğini sanmıyorm o yüzden bu son şansım tuttu tuttu tutmadı boşanmayı düşünüyorum.bulsun kendine bebek doğuran kadın bu bebek baskısı hayatımı çekilmez hale getirdi.karamsar konuşuyorum ama gerçekler bunlar.burdaki tekrar tekrar deneyen arkadaşlar var onlara hayranlıkla takip ediyorm mücadeleciler.burda eşlerde çok önemli benimkisi bu konuda hep susuyor bu şekilde destek veriyor:)buda destekse tabi.
Bugün redüksiyon işlemim gerçekleşti.arkadaslar ne olur bu gece dualarınıza benide katın....
Bugün redüksiyon işlemim gerçekleşti.arkadaslar ne olur bu gece dualarınıza benide katın....[/QUO
hayırlısı olsun tress inş iyi geçmiştir işlemin.
Bugün redüksiyon işlemim gerçekleşti.arkadaslar ne olur bu gece dualarınıza benide katın....
kızlar bana ovıtrelle iğnesi vermiş doktor bu çatlama iğnesi değilmi ben erken menepozum zaten donöremi kullancak bunu sizdende istendimi.fiyatı 80 miş.
kızlar bana ovıtrelle iğnesi vermiş doktor bu çatlama iğnesi değilmi ben erken menepozum zaten donöremi kullancak bunu sizdende istendimi.fiyatı 80 miş.