canım sana kaç tane transfer oldu.gidince 4 tanemi diyim bende tutsun diye karar veremiyorum.
kremcim endişelerini bir yana bırak ve sürecin keyfini çıkar,ben biliyorsun haftasonu transferi yaptırdım,giderken de 3 mü 5 mi alsam diye hiç düşünmedim sadece sağlıklı evladım evlatlarım olsun allahım benim için ne yazdıysa karşıma o çıksın diye kendimi emanet ettim,3.gün mü 5. gün mü olayını da tamamen dr a bıraktık,bana 5 gün transferi yapıldı,o gün irem geldi 3 mü 4 mü istersin çok sağlıklı 4 embriyomuz var dedi,e madem sağlıklı 2 veya 3 olsun ded,m,irem hanım yaşın dolayısıyla dördünüde verelim daha garantimiz olur dedi e iyi ozaman deyip 4 aldım,yani kararı bırak onlar bu işin uzmanı sen dert etme sadece süreci yaşa ve kendini allaha emanet et:)
bu arada döndüğümden beri tam gaz işimi yapıyorum,hemen hemen hiç yatmıyorum sadece eve 7,5 gibi gelip progestan fitil sayesinde yarım saat uzanıyorum sonra gene normal hayat:) eminim allahım benim için ne doğruysa karşıma onu çıkaracak,kafaya çok takınca sonucu gördüm.relax olup deniyorum bu sefer de :)