canım breeze, gözünaydın,
Dilerim Allahtan 9 ay boyunca sorunsuz bir şekilde taşıma gücü verir.Rabbim bebek-bebeklerimizi bize bağışlar,

kızlar sırada Helun olmak üzere, eylül yolcularımızın;ansu,karanfil1,krem16,waltkrayburg,veled, sonra yola çıkacak olanların;alppilknur,atessn,delikedi,dilemma,eslemsena,hazaneylül,hazanumut,hope73,kmehtapsu,larax,tutku34,mormenekşe,melissa78,lenova71,umudunsesi, ve aklıma gelemeyen bütün arkadaşlarım dilerim Allah tan sizlerinde pozitif haberlerini okuruz, güzel sonuçlarınızı takip ederiz.hepinize kucak dolusu sevgiler,

Rosedalı özet olmuş valla ellerine sağlık !!!

Herşey yolunda giderse hamilelerimiz ne zaman doğuracak acep??

İkinizde ikizlere hamileymişsiniz gibi gözüküyor. Ağustos transferleri çok verimli oldu..

İkinizide kutluyorum. Forumda bir bayram havası estirdiniz. Sürekli söylüyorum kanlı canlı yaşayan bir forum burası;))

Son düzenleme:
Slm,
İlk denemede oldu. Kafam çok rahattı. Yani tam karar verip öyle gittim.
Tandem önermiyorum başarı şansını düşürüyor.
Bizde sadece 3 embryo transfer edilebilir safhaya 5. Gün geldi. Hepsi tramsfer oldu. 3. De göründü.
Birinde kalp atışı alınamadı
Diğer 2si sağlıklı şekilde 8. Haftayı gördü. Sonra birtanesinin gelişimi durdu. Ve bu cimcime tutundu.. Tekiziz yani;))

Canım merhaba,
Ben kendi yumurtalarımada şans vermek istemiştim.Neden şansımı düşürüyor ?
Ben şu anda doğal yoldan deneyeceğim kürler vs.
Olmazsa donasyon düşünüyorum.Firdevs hanım bana daha uygun gibi geldi.
Birde HİT önceden muayene istiyor belki daha iyi olur ama gidip gelmek oldukça zahmetli bir iş.
Birde embriyo 5. gün olursa 4 adet çok değilmi? şansımız yüksek olduğu için ?

Sonucum 629 çıktı:)) geçen sene 59 ile hamile kalmıştım,bu sene daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum,inşallah allahım sonuna kadar böyle güzel devam ettirsin darısı canım arkadaşlarımın başına:))

canım hayırlı olsun. allahım sağlıkla bebeklerini kucakgına almak nasip etsin ...

canm biraz daha toparlanmam lazım hem maddi anlamda hem bedenen.adetimde testler için doktora gidecem o zaman netleşir kesin tarih.

haklısın canım. hersey tam olsun özellikle sağlıkla olan sorunlar ondan sonra git bebeklerini al gel. inşallah bu sefer olacak canım seninde. yasında çok genç. acele etme hersey tam olsun ondan sonra git. senin için dua ediyorum...

arkadaşlar merhaba... sayfalarımızı okumaya devam ediyorum 50ye geldim. ordaki listeyi incelerken "donorden yumi çıkmadı" diye yazıyordu bir arkadaşın sonuç bilgisi olarak.
bu durumda biz ödeme yapıyor muyuz sonuçta bizim hatamız değil...
para önemli mi bu kadar diye gücenmeyin bana bizim için önemli bütçe kısıtlı.. kusura bakmayın
bilgisi olan var mı

ANNELERİMİZ;
SHANTİ (51) HLL.İBR TKN (-)...DĞŞ....KIZ
ROSALYN (46) DĞŞ...OĞLAN
PAPATYA40 (45) FRDV...KIZ
BEBEK (42) FRDV...İKİZ (K.E.)
JESSAMİN (41)BRK ...İKİZ
AYSEVİ (38)HLL İBR TKN (-)...BRK ..İKİZ
BEBEKLERİM GELİN (37)FRDV... İKİZ KIZ
HASKIZ (36)HLL İBR TKN ...İKİZ
MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY...OĞLAN

ANİSHA (33) isp.drrmn....OĞLAN
NURUS (32)1.2.H.İ.T(-)

RÜZGARSELİN (31)SVŞ ÖZY (-)
ROWİNA (30)SVŞ ÖZY...İKİZ
...FRDV....KIZ
BENİMDE OLACAK ( )HLL.İBR.TKN...3.H.İ.T...OĞLAN
PARADOX ( )FRDV....İKİZ KIZ
SOMTİK ( )...OĞLAN

HAMİLELERİMİZ

BREEZE (46)BRK (-)...FRDV...HAMİLE
UUMUDUM (45) 2.DENEME...BATM HAMİLE
EFSUNE12 (44)FRDV...KIZ
FB.Lİ (43) FRDV...ERKEK
POTAKAL (37)ŞVK
MİNASERA (37) ....DÖRDÜZ
BİLGİNİSA (35) VRD (-)....VRD...HAMİLE

YUSUFDENİZ (34)BRK(-) .... HAMİLE
TRESS06 (33)BRK(-)....FRDV...İKİZ (üçüz idi)
ROSADALİ (32 )FRDVS ...HAMİLE
AYKIZIM (28) VRD .....İKİZ (K.E.)
TUNANEHİR (26)VRD .....İKİZ (K.E.)

BAHARIM1980 ( ) ....İKİZ

BİZİMKULUP ( ) ......KIZ
NAZLIM78..... ( ) HAMİLE

SONUÇ BEKLEYENLER
HELUN ( )FRDVS (-)...H.İ.T.pozitif gelecekkk

EYLÜL2013 YOLCULARI

VELED (46)H.İ.T yolculuk başladı

LALİTA (42) FRDV yolculuk başladı
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)...FRDV(-)...FRDVyolculuk başladı
KARANFİL (34) FRDV yolculuk başladı
KREM16 (33)FRDV yolculuk başladı

ANSU (31) FRDV e yolculuk başladı

EKİM 2013 YOLCULARI

HAZANEYLÜL (46)Atina (-)...Atina (-)
ATESSN (45) FRDVS (-)
TUTKU34 (44 ) FRDVS düşünüyor

KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
ALPİLKNUR (42)ŞVKT (-)...SVŞ (-)...FRDV e gidecek
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)..4.ATN (-) .5.ŞEVKT (-)

DİLEMMA (31) SVŞ (-)...FRDV e gidecek
DELİKEDİ (28)1.2.ŞVKT (-)..3.BATM (-)

MORMENEKŞE (27)ekim ayı yolcusu
ESLEMSENA ( )FRDVS (-)
HAZANUMUT ( )
HOPE73 ( )

KARDELENNUR ( ) FRDV (-)
MELİSSA78 ( ) ....(-)

UMUDUNSESİ ( )

lütfen yaşını veya bilgisi olmayan arkadaş varsa tabloyu düzeltebilir mi.atladıklarımızda lütfen tabloyu düzeltsin.

ellerine sağlık çok güzel liste.
kendimi de gördüm çok mutlu oldum. ekim ayında görünüyorum. doğum günüm ekimde.. belki hediyelerimi alır gelirim :)))
ben bu ay tüp denedim ve yumurtalardan iş çıkmayacağı anlaşıldı. donasyon önerdi doktorum.. ekimde gidebilir miyim sizce? iki ay ara vermek yeterli midir?
benim rahim kalınlığında bir sorun yok şimdilik umarım da olmaz...

arkadaşlar merhaba... sayfalarımızı okumaya devam ediyorum 50ye geldim. ordaki listeyi incelerken "donorden yumi çıkmadı" diye yazıyordu bir arkadaşın sonuç bilgisi olarak.
bu durumda biz ödeme yapıyor muyuz sonuçta bizim hatamız değil...
para önemli mi bu kadar diye gücenmeyin bana bizim için önemli bütçe kısıtlı.. kusura bakmayın
bilgisi olan var mı

Canım hayır öyle bir durumda tedavi iptal olduğu için ödeme yapmıyorsunuz.bu konuyu bende merak etmiştim.sonuçta dönor onların sorumluluğunda bizlere tedavi başında on yumurta diye garanti veriyorlar.umarım yardımcı olmuştur.

haklısın canım. hersey tam olsun özellikle sağlıkla olan sorunlar ondan sonra git bebeklerini al gel. inşallah bu sefer olacak canım seninde. yasında çok genç. acele etme hersey tam olsun ondan sonra git. senin için dua ediyorum...

sağol canım dualara çok ihtiyacım var.yaşım genç ama olmayınca olmuyor işte biraz daha araştracam bakalım. donmuşlarla deneyecez artık olursa olur diyorum bir daha deneme için ara verecem 1 yılda 3 deneme yıpratı beni inşallah donmuşlarla kavuşurum bebişime.inşallah isteyen herkes bebeğine tez vakitte kavuşsun.

ha ha haaaa:))))) oldu canımmmm:))) güldürdün beni canım arkadaşım,ben bilgisayar özürlüyüm,bunu yaparken bile ne çekiyorum bir bilsen,her bölümde alfebetik sırayı dikkate aldım ki aradığımızı kolay bulalım ama diğer tabloları yapmaya bayağı zaman lazım ki o da çok zor:((

Slm cnm mesaj kutum doluymus alamadim mesajini bilgine.
sevgiler

deneyimli anne adaylarına bir sorum var... bu ara hep soru soruyorum zaten... öğretmen olarak sorular cevaplayan ben :)
sorum şu: merkeze başvurduktan ne kadar zaman sonra donor bulundu.. ben şimdi tüp bebek yeni denedim adet bile gelmedi daha.. bu2-3 ay dinlendirmek istiyorum vücudu.. sağlıklı yaşama başlayıp bebeğe hazırlanıcam.. bu arada da merkezle iletişime geçip hazırlıklara başlasam mı? ilaç kullanılıyordur mutlaka

canım şimdi eve geldim yemek yerken forma bakıyorum yazdıklarını okuyunca alelacele yazayım dedim,benimde 7.günde sümüksü ve kahverengi akıntı geldi,ertesi günde devam edince firdevs hanım proluton depotu hemen vurmamı istedi ve progestanıda 4 e çıkardık ve test yaptırmamı istedi zaten o zaman öğrendim ham,le olduğumu,bendede hafif ağrı vardı,bence hemen dr unu ara gerekirse prolutoun u yaptır sakın aramamazlık yapma,bence hamilesin:))

Galiba hamileyim.........

Breeze canım, seni okuduktan sonra hemen özlem hanımı aradım ve şikayetleri bildirdim. Yarından itibaren aspirin almayı bırak ve yarın hemen kan testi yaptır bakalım, hamile olabilirsin dedi. Ağrım olduğunu ve proluton yaptırmam gerekip gerekmediğini sorduğumda da, prolutonun progesteron içerdiğini ve zaten yaptırdığım iğnede (günde iki defa proginex kullanıyorum)progesteron bulunduğunu, dolayısıyla gerek olmadığını söyledi. Bol bol dinlenmemi iki gün kalkmamamı önerdi.
Bugün kan verdim . Sonucum yeni açıklandı.

9. gün BETA HCG- 56,19 ÇIKTI. Özlem hanım tebrik etti. Henüz kimseye söyleme test gününde 26 si pazartesi günü yeniden test yaptır dedi.

Çok çok mutlu oldum. Ama temkinliyim. İnşallah değerlerimiz yükselecek ....

Sonucum 629 çıktı:)) geçen sene 59 ile hamile kalmıştım,bu sene daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum,inşallah allahım sonuna kadar böyle güzel devam ettirsin darısı canım arkadaşlarımın başına:))

Breeze canım, çok iyi bir değer. Allah'ım hep katlanarak devam etsin... Çok mutlu oldum canım, mutluluğunu canı gönülden paylaşıyorum.

Ben de bugün 9. gün kan testi yaptırdım. Beta hcg 56 .19 çıktı. Çok mutlu oldum. İnşallah benimde değerim katlanarak devam edecek.

Umarım, Kıbrıs yolcusu bütün arkadaşlar sonuçlarınızla bizi de mutlu edeceksiniz.

Seni yeni tanidim cnm hosgeldin formumuza.Belkide önceden vardin ben farkedemedim.
Insallah sende güzel haberler vereceksin 4 günün kalmis.
Bol dinlen -bol suyunu ic duani yap,bizde gönderiyoruz dualar..
Insallah hamileim demek nasip olacak cnm .
Görüsmek üzere sevgiler .

Canım merhaba; ben aslında eski üyeyim. Sanırım bir yıldan fazla oldu. Geçen sene ilk işlemim (Firdevs) negatif olunca biraz kendime küstüm, birazda işlerimin yoğunluğundan uzun bir süre foruma giremedim. Bu sene kendimi tamir ederek toparlanarak yeniden başladım. Hit te oldu işlemim. 26 sı test günüm. Ama bu gün 9. gün değerim 56 çıktı. İnşallah katlanarak devam edecektir. Ben 46 yaşındayım. Kendi yumurtamla 4 birde, işlemim var. inşallah bu son olcak.

Canım seni takip ediyorum. Neler yaşadığını, duygularını, hislerini tahmin edebiliyorum. Bu çok zorlu bir süreç. Bizde zaman zaman tökezlesekte, hdeflerimiz doğrultusunda hep ayağa kalkmayı biliyoruz. İnşallah canım sende bütün gücünle bu sefer başarıya ulaşacaksın canım. Bol sans ve sağlık diliyorum.

deneyimli anne adaylarına bir sorum var... bu ara hep soru soruyorum zaten... öğretmen olarak sorular cevaplayan ben :)
sorum şu: merkeze başvurduktan ne kadar zaman sonra donor bulundu.. ben şimdi tüp bebek yeni denedim adet bile gelmedi daha.. bu2-3 ay dinlendirmek istiyorum vücudu.. sağlıklı yaşama başlayıp bebeğe hazırlanıcam.. bu arada da merkezle iletişime geçip hazırlıklara başlasam mı? ilaç kullanılıyordur mutlaka

canım ben cumartesi gitcem.bana donörü 1,5 ay sonra buldular.bence hazırlıklara başla testlerini yaptır bir sorun çıkarsa tedavini olursun.bende kızlardan öğrendim hepsini.ben sonuna geldim artık .

10 yumurta garantisi hangi merkez veriyor arkadaşım ??

Ben doğuşta firdevs hanımda denedim.ilk görüşmemizde on yumurta garanti ediyoruz dedei.donördan 13 yumurta toplanmıştı.içlerinden döllenen en kaliteli dört tanesini verdiler.zaten dönorlar genç ve sağlıklı olduğu için üç aşağı beş yukarı yumurta sayısı on taneyi buluyor.

Back
X