Canım merhaba; ben aslında eski üyeyim. Sanırım bir yıldan fazla oldu. Geçen sene ilk işlemim (Firdevs) negatif olunca biraz kendime küstüm, birazda işlerimin yoğunluğundan uzun bir süre foruma giremedim. Bu sene kendimi tamir ederek toparlanarak yeniden başladım. Hit te oldu işlemim. 26 sı test günüm. Ama bu gün 9. gün değerim 56 çıktı. İnşallah katlanarak devam edecektir. Ben 46 yaşındayım. Kendi yumurtamla 4 birde, işlemim var. inşallah bu son olcak.
Canım seni takip ediyorum. Neler yaşadığını, duygularını, hislerini tahmin edebiliyorum. Bu çok zorlu bir süreç. Bizde zaman zaman tökezlesekte, hdeflerimiz doğrultusunda hep ayağa kalkmayı biliyoruz. İnşallah canım sende bütün gücünle bu sefer başarıya ulaşacaksın canım. Bol sans ve sağlık diliyorum.
Güzel dileklerin icin sgaol cnm ,
Bende yaklasik 2009 dan beri burdayim niklerim dgeisti her seferinde sorun cikmisti..
Firdevs hanimda cok nadiren negatif olur demekki zamani dgeilmis cnm.Gecen yil benimkide olumsuz oldu ,halbuki cok iyi garanti veriyorum demisti ..zamani degil demekki kader kismet isi bunlar.
Bende Hit ile hic anlasamadim- frekansimiz uyusmadi kesinlikle.. bir kac defa fakli konusmalarinda tutarsizlik ve ses tonu -azarlamasi ve yalan olunca sogudum baslamadim. gitmeden önce kesinlikle doktor beyle görüsemezsin dedi-randevu bile veremem baslarsan buyur gel dedi. neyse uzatmayayim arz-talep meslesi tabiki..sikayet amacim degildir kesinlikle.. kendi düsüncem ..
Gidenlerin coguda hamile kaldi memnun olanlar cok ,klinige gittim temiz güzel -ve cok müsterisi var.
Degerin cok güzel ikyie katlayacaktir insallah sag salim kucagina alacaksindir.
Yormuyorsam birkac sorum olacak ..
#Kac embriyo verildi ?
#Dxxx bilgilerinden memnun kaldinmi?
#Yeterli hasta doktor iliskisi dialog kurabildinmi?
#Hastaya hangi ilac protokolü uygulaniyor ?
#rahim filmi yada herhangi bir kan testi sizden istedimi ?
#Yasiniz 46 yas faktörü olarak ayri bir islem ypaildimi cnm?
Cok sordum ama inanki cok kisi kafasindaki soruyu gidecerecektir. sagol cnm .
Biraz bahsedersen cnm fikrimiz olur klinige gidecek olanlarda bilgili -donanimli giderler. simdiden sagol cnm.
Benim durumunda ,
Bende yeni olumsuz mikrodan ciktim ..Sevket beye gidiyorum ,toparladim hatta olumsuz oldugunu 8.gündne sonra anladim hissettim ..ne olduysa o günlerde oldu anlamadim bende..test cubugunda önce cikti-daha sonra cikmayinca dedim negatif ona göre hazirladim kendimi..
Kendimi hazir hissedersem kismetse yilbasina denk gelmezse uygun ruh halimde olursam insallah tekrar denyiecegim.6. olacak ))
yoruldum aslinda ..daha baslamadan strese giriyorum ucak-otel -ev plani -mikro konusu -ilac konusu -izinler-isler-ev ortamini ayarlama-esimin sperm verme durumu -ev-is durumu derken vallahi bazen bayginlik geliyor..rabbim güc kuvvet versin insallah..
ayrica cook mikro konusunada girmiyorum uzak kalip baska islerle ilgilenmek beyin icin iyi ..kendimi isime verdim...tekrar calsiyorum...hatta stresten uzak en iyisi bilginize..
Transferle yatip -transferle kalkinca ister istemez olumsuz oluyor bilginize--sizin ne stres yapiyorsa uzak durun ..tavsiye ederim..
bu tedavimi öyle yapacagim kismetse.. stresten uzak- konusu olmayan- sessizce tamamlyiacagim bakalim nasil olacak..
tekrar tebrik ediyorum.allahim sag slaim kucagina almak nasip eder insallah.
darisida bize diyorum ,sirasi gelmis annelere insallah.
tekrar görüsmek üzere sevgilerimle.
Güzel paylasimlar dilerim cnm