Galiba hamileyim.........

Breeze canım, seni okuduktan sonra hemen özlem hanımı aradım ve şikayetleri bildirdim. Yarından itibaren aspirin almayı bırak ve yarın hemen kan testi yaptır bakalım, hamile olabilirsin dedi. Ağrım olduğunu ve proluton yaptırmam gerekip gerekmediğini sorduğumda da, prolutonun progesteron içerdiğini ve zaten yaptırdığım iğnede (günde iki defa proginex kullanıyorum)progesteron bulunduğunu, dolayısıyla gerek olmadığını söyledi. Bol bol dinlenmemi iki gün kalkmamamı önerdi.
Bugün kan verdim . Sonucum yeni açıklandı.

9. gün BETA HCG- 56,19 ÇIKTI. Özlem hanım tebrik etti. Henüz kimseye söyleme test gününde 26 si pazartesi günü yeniden test yaptır dedi.

Çok çok mutlu oldum. Ama temkinliyim. İnşallah değerlerimiz yükselecek ....

Canım çok sevindim.dokuzuncu gün olmasına rağmen değerin çok iyi.seninde değerin brezee arkadaşımızınkï gibi artarak katlasın inşallah.bu ay çok bereketli oldu gidenlerin hepsi pozitif aldı.darısı siradaki gidecek arkadaşlara olsun inşallahhhhh

Canim tebrikler.
Cok guzel bir haber...

Breeze canım, seni okuduktan sonra hemen özlem hanımı aradım ve şikayetleri bildirdim. Yarından itibaren aspirin almayı bırak ve yarın hemen kan testi yaptır bakalım, hamile olabilirsin dedi. Ağrım olduğunu ve proluton yaptırmam gerekip gerekmediğini sorduğumda da, prolutonun progesteron içerdiğini ve zaten yaptırdığım iğnede (günde iki defa proginex kullanıyorum)progesteron bulunduğunu, dolayısıyla gerek olmadığını söyledi. Bol bol dinlenmemi iki gün kalkmamamı önerdi.

9. gün BETA HCG- 56,19 ÇIKTI. Özlem hanım tebrik etti. Henüz kimseye söyleme test gününde 26 si pazartesi günü yeniden test yaptır dedi.

Canım merhaba; ben aslında eski üyeyim. Sanırım bir yıldan fazla oldu. Geçen sene ilk işlemim (Firdevs) negatif olunca biraz kendime küstüm, birazda işlerimin yoğunluğundan uzun bir süre foruma giremedim. Bu sene kendimi tamir ederek toparlanarak yeniden başladım. Hit te oldu işlemim. 26 sı test günüm. Ama bu gün 9. gün değerim 56 çıktı. İnşallah katlanarak devam edecektir. Ben 46 yaşındayım. Kendi yumurtamla 4 birde, işlemim var. inşallah bu son olcak.

Canım seni takip ediyorum. Neler yaşadığını, duygularını, hislerini tahmin edebiliyorum. Bu çok zorlu bir süreç. Bizde zaman zaman tökezlesekte, hdeflerimiz doğrultusunda hep ayağa kalkmayı biliyoruz. İnşallah canım sende bütün gücünle bu sefer başarıya ulaşacaksın canım. Bol sans ve sağlık diliyorum.

Güzel dileklerin icin sgaol cnm ,
Bende yaklasik 2009 dan beri burdayim niklerim dgeisti her seferinde sorun cikmisti..
Firdevs hanimda cok nadiren negatif olur demekki zamani dgeilmis cnm.Gecen yil benimkide olumsuz oldu ,halbuki cok iyi garanti veriyorum demisti ..zamani degil demekki kader kismet isi bunlar.
Bende Hit ile hic anlasamadim- frekansimiz uyusmadi kesinlikle.. bir kac defa fakli konusmalarinda tutarsizlik ve ses tonu -azarlamasi ve yalan olunca sogudum baslamadim. gitmeden önce kesinlikle doktor beyle görüsemezsin dedi-randevu bile veremem baslarsan buyur gel dedi. neyse uzatmayayim arz-talep meslesi tabiki..sikayet amacim degildir kesinlikle.. kendi düsüncem ..
Gidenlerin coguda hamile kaldi memnun olanlar cok ,klinige gittim temiz güzel -ve cok müsterisi var.

Degerin cok güzel ikyie katlayacaktir insallah sag salim kucagina alacaksindir.
Yormuyorsam birkac sorum olacak ..
#Kac embriyo verildi ?
#Dxxx bilgilerinden memnun kaldinmi?
#Yeterli hasta doktor iliskisi dialog kurabildinmi?
#Hastaya hangi ilac protokolü uygulaniyor ?
#rahim filmi yada herhangi bir kan testi sizden istedimi ?
#Yasiniz 46 yas faktörü olarak ayri bir islem ypaildimi cnm?
Cok sordum ama inanki cok kisi kafasindaki soruyu gidecerecektir. sagol cnm .
Biraz bahsedersen cnm fikrimiz olur klinige gidecek olanlarda bilgili -donanimli giderler. simdiden sagol cnm.
Benim durumunda ,
Bende yeni olumsuz mikrodan ciktim ..Sevket beye gidiyorum ,toparladim hatta olumsuz oldugunu 8.gündne sonra anladim hissettim ..ne olduysa o günlerde oldu anlamadim bende..test cubugunda önce cikti-daha sonra cikmayinca dedim negatif ona göre hazirladim kendimi..
Kendimi hazir hissedersem kismetse yilbasina denk gelmezse uygun ruh halimde olursam insallah tekrar denyiecegim.6. olacak ))
yoruldum aslinda ..daha baslamadan strese giriyorum ucak-otel -ev plani -mikro konusu -ilac konusu -izinler-isler-ev ortamini ayarlama-esimin sperm verme durumu -ev-is durumu derken vallahi bazen bayginlik geliyor..rabbim güc kuvvet versin insallah..
ayrica cook mikro konusunada girmiyorum uzak kalip baska islerle ilgilenmek beyin icin iyi ..kendimi isime verdim...tekrar calsiyorum...hatta stresten uzak en iyisi bilginize..
Transferle yatip -transferle kalkinca ister istemez olumsuz oluyor bilginize--sizin ne stres yapiyorsa uzak durun ..tavsiye ederim..
bu tedavimi öyle yapacagim kismetse.. stresten uzak- konusu olmayan- sessizce tamamlyiacagim bakalim nasil olacak..
tekrar tebrik ediyorum.allahim sag slaim kucagina almak nasip eder insallah.
darisida bize diyorum ,sirasi gelmis annelere insallah.
tekrar görüsmek üzere sevgilerimle.
Güzel paylasimlar dilerim cnm

Merhaba,
Epeydir üye olmadan takip ediyordum , bugün yazmak istedim.
5 aydır evliyiz, korunmadık hiç. AMH 0.94, FSH 4.68 diğerleri normal, semen de normal.
Üniversite tüp bebek merkezi başkanı derhal tüp bebek dedi, şansınız da %20 dedi. Çok moral bozucuydu.
Tüp bebek tedavileri fiziksel ve ruhsal olarak çok yıpratıcı gördüğüm kadarı ile, ekonomik maliyet te cabası. Hazır rahim müsaitken doğruca Kıbrıs deneyimine mi başlasan diyorum. Yumurta başkasınınken kendinin gibi aynı sevgiyle büyütebilecek miyim diye sorup duruyorum kendime?
Yoksa önce tüp bebek denemelerine başlamalı mıyım?
Değerli düşüncelerinizi bekliyorum.
Sevgiler...

canım Allahım yolunu açık etsin,
tek gidip bebeklerinle döneceksin, dilerim Allahtan transferin çok güzel, sorunsuz geçer,
rabbim gönlüne göre versin, kucakların bebeklerle dolsun,

Canım çok teşekkür ederim.evet ben de tek gidip 2-3 canla dönmeyi çok istiyorum.İnşallah güzel bir transfer yaşarım.

BREZEE canımm çok tebrik ederim yaaa çok mutlu oldum :16:biliyordum inan hissettim sanki :16:Allah ım tamamına erdirsin bir ömür ayırmasın inşallah:49::49:

UMUDUM ikinci aşamayı da atlattın canım sağlıkkla kucağına alırsın inşallah:16:

ANSU canım yaa demek eylülde gidiyorsun şimdiden tebrik ederim sende inşallah bayram şekerini alıp gelirsin:16::16:dualarımız seninle .umarım herşey güzel gönlünce olur ve sende :49: dönersin

FB Lİ canım oğlun olacakmış ne güzel bir süre önce forumda kız haberleri yankılandı hatta tebrik ettik:::))kısmet demek erkek çok tebrik ederim canım hayırlı evlat olması dileğiyle...

Menekşem evet Eylül'de gidiyorum artık.Şekerler beni bekler değil mi?özlenen gün geldi artık

Canım dualarımız seninle .demek beklenen nihayeti gün geldi.herşey inşallah yolunda gidicek seninde pozitifinide burdan kutluycaz..

Tresscim, dualar benden sana gelsin,mutluluklar paylaşmak için vardır değil mi? benim can arkadaşlarım da burada benim haberimle mutlu olacaklar inşallah

arkadaşlar maşallah diyelim forumumuzdaki enerji ve bereket ile hemen herkes gebe şuanda bir kısmımız anne bu bile o kadar rahatlatıyor ki insanı umarım böyle gider:16:.kimler var yakın zamanda gidecek olan?ben ekim gibi gidicm ama istanbula son şansım için inşallah bende size güzel haberler verebilirim :16:çok istiyorum olmazsa ne yapıcaz o da belli değil ama mücadele edicez sonuna kadar:16:ansu eylülde gidecek hazırlık aşamasında olanlar kendinizi hatırlatın sürekli burdan size pozitif enerjimizi fışkırtalım.:1:

Menekşecim evet eylül'de Kıbrıs'tayım.sen de güzel haberler verceksin buna inanıyorum.

canım mesajını okurken birden tüylerim diken diken oldu,kendi sürecime başlarkende aynı duygu içindeydim:) Eminim bebeğinle bebeklerinle yolculuğu noktalayacaksın,dualarımız seninle güzel arkadaşım yolun açık olsun kucağın bebeklerle dolsun:)

Canım benim neler yaşadığımı az çok okumuşsundur bunları hatırlayıp duygulanman beni çok mutlu etti.Sana çok teşekkür ederim.

kızlar hepinize merhaba,
benim kocaman bir ailem olmuş,
tutku 34,,breezee35tr,mormenekşe212172,kmehatpsu,tress06,karanfil1,krem16,helun,hazaneylül,nurus7,lalita,fbli,veled,umudum,efsune12,waltkrayburg,atessn,kardelennur,ansu,
adını unuttuğum var ise kusura bakmayın,
sevinçimi yaşayan tebrik eden herkese tekrardan teşekkür ederim.

Biz kocaman bir aileyiz hem de çok kocaman

ansucuğum hayırlısıyla git bebeklerini al gel. dualarım seninle...

Umudum canım teşekkür ederim.Dualarını eksik etme beraber güzel günler yaşayacağız.

Arkadaşlar sanıyorum sıra bende. 26 sı test günüm. Çok heyecanlıyım. İnşallah size mutlu haberi vereceğim. Biraz da kaygılıyım. karnımın alt böldesin belli belirsiz çok hafif bir ağrı var. Dünde akıntıdaki sümüksü madde (çok özür dilerim) de hafif kahverengi bir şey vardı. İyimi kötü mü ? bilemedim. Transferimin 8. günündeyim. İnşallah......

Tekrar tebrik ediyorum canımcım..

Canım olacak olacak bak görürsün inşallah bir sevinç,mutluluk daha görüyorum yollarda.

Sonucum 629 çıktı:)) geçen sene 59 ile hamile kalmıştım,bu sene daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum,inşallah allahım sonuna kadar böyle güzel devam ettirsin darısı canım arkadaşlarımın başına:))

Evet işte bu.Sanırım ikizler junior breeze'ler geliyor.Çok çok tebrik ediyorum seni

nihayet eve döndümmm...
bütün haberleri cepten okuyordum zaten ama yazamıyordum .
epinizi tek tek tebrik etmek istiyorum pes etmediğiniz cesaretle mücadele ettiğiniz bize umut verdiğiniz için sizinle gurur duyuyorum. kimden başlasam myle güzel haberler var ki.

BREEZE ...çok sevindim. çok merak ediyordum seni çünkü senin olursa..ki olacağı gerçekten içime doğmuştu. bütün yaşı 40 nüzerinde olanların olacakmış gibi bir his ,düşünce UMUT beynimin içindeydi hep. VE BAŞARDIN ÇOK MUTLUYUM ŞU AN.

UMUDUMM seni de çok tebrik ediyorum .

ROSADALİ senin de hayırlı olsun bebişin .lütfen kendinize çok dikkat edin. keyfini çıkarın. dinlenin.şarkılar söyleyin.çizgi film izleyin. bırakın evi b..k götürsün:) bundan gayrısını önemi varmı dünyada :))

ANSU ..en büyük savaşçı ..bak sonunda bu günleri gördük.bebişine kavuştuğunu da göreceğiz burdan.hep bizimle kal.
BEBEKCİM ... hergün bebişlerini eve götürmeye biraz daha yaklaşıyorsun.onları bizim için kokla ltf.
MİNASERA ...redüksiyondan sonra göremedim hiç seni.inşallah iyisindir canım.
TRESS ...herşey yolunda gidiyor bak.sürekli yazıyorsun destek oluyorsun .mutlusun.Allahım mutluluğunu hiç bozmasın.
FB Lİ ...oğluşunla maç seyredersin artık.ama keşke GS Lİ OLSAYDIN BE:))
bizim eski dönemden DURUGEN DE hamileydi sanırım büyümüştür iyice karnı.kolaylıklar diliyorum.
tedavi deki arkadaşlarımız helun,krem ..adını unuttuklarım ve
WALTKRAYBURG ...GÜZEL KALPLİ ARKADAŞIM inşallah sıra sende. sonra LARAX DA.sonra ATEŞSN de. sonra bende...

bana gelince ,eşim tek bastonla yürüyor artık.iyi. deniz manyağı olduğu için 35gündür tatildeydik.2 ay da raporu vardı zaten..

ben ekimin başı gibi kıbrısı planlamıştım ama eşim caz yaptı .ikinci hafta bayram var.tatile çıkacağız.dedi.ilk hafta gidersek 2.hafta sen tatilde nasıl dinlenceksin dedi.

tatilimizi yaparız 9 günmüş çünkü.sonra izin alırım gidermişiz bi tatilde kıbrısta yaparmış..ne kadar deniz kenarında olursa karmış onun için. o hem bebişi çok istiyor ama hep ben istedğim sürece "deneriz tekrar tekrar "modunda rahat adam vesselam.

böylece üç hafta birden ertelendi.ekimin son haftası gibi yani:)
işte böyle ...
ama daha çok var.şimdi ben forumun keyfini çıkarıyorum. olmayanların sayısı azaldı :))) farkındamısınız.
herkesin yapısı,rahmi bir değil tabi ama kalbim sevinçle dolu neden olmasın diyorum hep.
dostlarım ,beynimin içinde hep hayaller bebişlerimizle ilgili..birgün tanışıp görüşeceğimiz sarılıp ağlayacağımızla ilgili.ne güzel olurdu.

neyse yine duygusala bağladım ama napayım canlı yaşamak istiyorum :))

öptüm hepinizi..gidip çay içeyim ..okurken sizi.

Çok teşekkür ederim canım.savaşmayana ekmek yani bebek yok.sen de bekletme bizi kısa zamanda aksiyon bekliyoruz senden

Merhaba,
Epeydir üye olmadan takip ediyordum , bugün yazmak istedim.
5 aydır evliyiz, korunmadık hiç. AMH 0.94, FSH 4.68 diğerleri normal, semen de normal.
Üniversite tüp bebek merkezi başkanı derhal tüp bebek dedi, şansınız da %20 dedi. Çok moral bozucuydu.
Tüp bebek tedavileri fiziksel ve ruhsal olarak çok yıpratıcı gördüğüm kadarı ile, ekonomik maliyet te cabası. Hazır rahim müsaitken doğruca Kıbrıs deneyimine mi başlasan diyorum. Yumurta başkasınınken kendinin gibi aynı sevgiyle büyütebilecek miyim diye sorup duruyorum kendime?
Yoksa önce tüp bebek denemelerine başlamalı mıyım?
Değerli düşüncelerinizi bekliyorum.
Sevgiler...

Çok acele edecek bir durumun olmadığını düşünüyorum ben şahsen.Belki de yaptığın stres senin hamile kalmanı bile etkiliyordur.Biraz kendinize zaman verin.

Helun çok iyi bir değer 9.gün için. Hadi hayırlısı çok sevindim.üstelik hitte olup pozitif olmasıda bir farklılık çok seslilik;)

Bebek istiyoruzbiz!
Kendi yumurtanla denemelisin. Yaş faktörü olunca merkezi dikkatli seçmelisin.bir. Arkadaşım 40da semra kahraman memorial da denedi ikzlere hamile!!
Bol yoga organik beslenme. Kilon varsa kurtul kendine3 ay ayır iyice hazırlan sonra dene.

Merhaba canım
Allah tamamına erdirsin,değerin çok güzel , belki 26 sında 600 lüleri görürsün, çoğul gebelik de olabilir bu,
gözün aydın,Allahım bundan sonra sorunsuz bir hamilelik ve vucüduna 9 ay taşıma gücü versin,,

Merhaba canım, Çok tebrik ederim çok sevindim. Darısı isteyen herkese inşallah.....26 Ağustostaki değerini de yaz tamam mı canım. Kendini yorma dinlenmeye bak....

Canım benim sabah sabah nasıl sevindim anlatamam,Allahım çok şükür seninde emeklerini boşa çıkarmadı yüzünü güldürdü,inşallah güzel arkadaşım böyle devam edeceğiz ve 9 ay 10 gün sonra bebeklerimizin doğum haberini aynı coşkuyla aynı mutlulukla vereceğiz:))) ayyyyy harikasın tekrar tekrar tebrikler,ne yazacağımı bilemedim gerçekten çok çok sevindim canım arkadaşım:)

Evet işte bu.Sanırım ikizler junior breeze'ler geliyor.Çok çok tebrik ediyorum seni

Çooookk teşekkür ediyorum:) inşallah junior breezelerimi dört gözle bekliyorum:) Junior Ansular da seni bekliyor alda gel artık annesi:)
inşallah en kısa zamanda senin müjdeni alacağız Ansucum,bunu hissediyorum bak göreceksin:)

cnm tebrikler değer çok güzel hadi bakalım inş. pazartesi katlanmış şekilde sonucu alırsın cnm güzel haberleriin beklioruz cnm:D:D:

Selam Canım,
Bana cevap yazmadın ama:)))))

Tutku sorunu hatırlamıyorum. Özelden mi atmıştın??

Bu arada eğer deneme dönemiyle/ fiyat/embryo sayısı/ gidiş geliş/ doktor ile ilgiliyse soruların hepsinin cevabını 15 nisandan 29 nisana kadar olan forum yazışmalarında bulabilirsin!!!

Hatta o dönem fblı da gitti onunda detaylı cevapları mevcut bilgine!!

Sizleri merak ediyorum.özellikle minasare işlemin vardï o yüzden seni çok merak ediyorum.umarım dinlendiğin için giremiyorsundur.
Bilginisacımmm sende hiç yazmıyorsun bu sealer.umarım herşey yolundadïr.bizleri habersiz bırakmayın canlarrr

Back
X