Canim transfer adetin kacinci gunune denk geliyor
Canım menopazdayım adet olmuyordum ilaç ile oldum 21 draje ilaç bitmeden erken adet oldum donörle aynı gün başlamıştık ilaca ama ben erken oldum 22 mayıs adet olcaktım 18 de oldum , kendi adetine göre hesaplama olmuyor, donör adetin 2 günü ilaca başlıyor 13. günü yumurtası toplanıyor eğer 5. Günü emriyo transfer edilicekse 13+5=18 günü sana transfer oluyor

Yok kuzum ya,sali gunu yapicam ins,guzel sonuclari yazarim size,,ay icim kipir kipir.ama 2 gundur kasiklarimda hafif sizlamalar var ins iyidir

Beklemen iyi olmus canım, boşuna kendini strese sokabilirdin! Iyi haberler olsun indallah..Benim 5 ide kendi yumurtalarımla daha donasyon denemedim..bakalim kısmet.. .

Beklemen iyi olmus canım, boşuna kendini strese sokabilirdin! Iyi haberler olsun indallah..Benim 5 ide kendi yumurtalarımla daha donasyon denemedim..bakalim kısmet.. .
Benimde kendi yumurtalarimla 2 denemem oldu,hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin.cok tuhafima gitti hamile birilerini gordugum zaman,anneme anne diye seslenirken,o bile canimi yakardi,neden derdim ben anne olamadim,anneme cok aglardim.esim uzulur diye hic ona ses etmezdim.benim hic transfer olmadi,onun eksikligini yasadim heyecanla bekleyemedim simdiki yasadigim anlari yasayamadim.ilk once rabbime sukurler olsun ki,bu gunu gordum beklemeyi gordum..bide kalp atislarini duysam pozitifi alsam...bende cocugu olan anneler gibi havali olacagim;) anne olacagim...

Arkadaşlar Merhaba
ben de salı günü iğnelere başladım tahmini 16 sı gibi Kıbrısta olucam şimdiden çok heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider dualarınızı esirgemeyin burdaki herkese hayırlısıyla annelik nasip olsun inşallah
Hayirlo olsun ,amin ins. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ins

Arkadaşlar Merhaba
ben de salı günü iğnelere başladım tahmini 16 sı gibi Kıbrısta olucam şimdiden çok heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider dualarınızı esirgemeyin burdaki herkese hayırlısıyla annelik nasip olsun inşallah
Hangi Merkez acaba?

Günaydın herkese. Minnaklarımızın kalp atışlarını duyduk bırkac gün geriden geliyorlar ama dr önemli değil dedi. Rahimde ufak bir kanama alanı olduğu için yatmaya ve iğneye devam ama inşallah bunları da atlatacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun Arkadaşlarım. Bizim için de dualarınızı esirgemeyin....

Günaydın herkese. Minnaklarımızın kalp atışlarını duyduk bırkac gün geriden geliyorlar ama dr önemli değil dedi. Rahimde ufak bir kanama alanı olduğu için yatmaya ve iğneye devam ama inşallah bunları da atlatacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun Arkadaşlarım. Bizim için de dualarınızı esirgemeyin....
Darisi bana olsun ins kalp atislarini duymaya,

Back
X