Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekurler umarim bu kez kucagima alirim bebegimi.Ben son denememde tedavime mudahale ettim tabi doktoruma soylemedim bunu.bulundugum yerde hormon prf.gittim estfofeme basladiktan bir hafta sonra hormon tahlilleri yapip estrofemin dozunu ayarladi bir hafta sonra tekrar tahlil yapip dozunu tekrar ayarladi.tabi bunun yani arastirdigim bitkincayi ve benzeri seyleri tuketerek vucudumu ayarlamaya calistim yani kendimi tamamen onlara teslim etmedim. Bebegime gelince aslinda bu konudan cok soz etmek istemiyorum nasil kaptigimi bilmedigim enfeksiyon sonucu kesenin delinip suyumun birden gelmesinden dolayi kaybettim.Öncelikli olarak tebrik ederim inşallah bu seferki gebeliğin sorunsuz bir şekilde geçer ve kucağına alırsın..
Herkes bir sürü süreçlerden zorluklardan geçebiliyor hikayen üzücü ama inş sonu güzel olucak..
Doktora takılıp kalmak bencede çok mantıksız geliyor araştırmak hatta bazen doktorları yönlendirmek bile gerekiyor..
Bazı testler bazen bazı ilaçlar bile atlanabiliyor..
Mecbur kalip teslim oluyoruz..
Pes etmeden bu yolda maddi ve manevi olarak allah hepimize güç versin..
Sormak istediğim ;
Düşüğün olduğunda bir açıklama olmadı mı?
Kıbrısdaki doktorunun adı nedir?
Doktor ismi vermek istemiyorum cunku tedaviye baslaya hastalarini demore etmeyi dogru bulmuyorum.benim icin kotu olan bir baskasi icin iyi olabilir.Sadece bir merkezde ust uste negatif aliniyorsa orda israrci olmamalarini oneririmEvet hangi doktor acaba İsmini verirsen ben gibi merkez konusunda kararsız olanlara yardımcı olmuş olursun canım
tebrik ederim arkadasim cok sevindim senin ve aileNin adinaBahar bu yazdiklarim yasadiklarimin yüzeysel özeti.Kesin olan şu ki bu islemleri yapan butun merkezlerin isi tamamen ticarete cevirdikleri.Bizler onlara paradan baska hicbir sey ifade etmiyoruz.O ovulup yere goge sigdirilamayan doktorlar ya da merkezlerle ters dustugunuz zaman gercek yuzleri nasilda ortaya cikiyor.Benim hatam ust uste aldigim negatiflere ragmen ayni doktorda israrci olmam.Oysaki doktorlarin donasyon icin yaptikari ayri bir teknik yok,hepimize standart protokol uygulaniyor kisiye özgü tedavi kandirmacadan ote bir sey degil.Aldigim hicbir negatiften sonra ilac protokolumu degistirmedi Kibris daki doktorum.Ögrendigim tek sey esas ve isin onemli kismi labaratuvar ve embriyologlarin iyi olmasi.Benim hatam doktoruma cok guvenip kendisinde ısrarci olmam.
Doktor ismi vermek istemiyorum cunku tedaviye baslaya hastalarini demore etmeyi dogru bulmuyorum.benim icin kotu olan bir baskasi icin iyi olabilir.Sadece bir merkezde ust uste negatif aliniyorsa orda israrci olmamalarini oneririm
Bende seni tebrik ediyorum ayni zaman larda dogum umuz kan tahlili sonucun kac cikmisti kacinci gun yaptin?Bak 7 mm ile endişeleniyordun..nasıl da tutmuş:) hayırlı olsun
Saglikli huzurlu bir gebelik ve bu gebeliginizin sonunda saglikla sihhatle bebeginizi kucaklamanizi dilerim...Allah yardimciniz olsun...gayretinizi azminizi pes etmemenizi takdir etmemek imkansiz...masallah diyorum...Merhaba arkadaslar,yaklasik dort yildir donasyonla anne olabilmeninnsavasini veriyorum.cok uzun ve bir o kadar yipratici oldu benim icin.Yumurta donasyonu hemen anne olabilecegimi düsünürken 4 yili devirmek üzreyim.ilki iki denememi Ispanyada yaptirdim vee ikiside negatifle sonuclandi,daha sonra kibrisa gitmeye karar verdik nedeni üc embriyo transfer edilincecsansimizin daha yüksek olmasini dusunmemiz ve Türkiye nin bir parcasi oldugu icin cok daha rahat ve iyi olabilcegini düsündügümüzden.Cok nam yapmis bildik doktorumuzu tercih ettik ve basladik,evet bu kez basardik hayal gibiydi benim icin bebegim tutunmustu ve hamileydim.Hamileligimin sanirim 6 haftasiydi kanamam olmustu vecsürekli acile gitdip igne oluyordum,bebegim yogun kanamalara ragmen beni birakmamisti..23+4 gunlükken suyum geldi ve erken dogum yapip bebegimi kaybettim ve kabus basladi.Biraz toparlandiktan sonra (pisikoloji olarak hala atlatmis degilim) Kibris daki doktorumu aradim ve üc ay sonra tekrar deniyebilcegimizi soyledi.Sonrasinda yaptirdigim donosyonlarin sayisini bile unuttum inanin.Uygun fiyata yapilan sozde yeni dönörler hikaye ,toplama ve donmus yumurta kullandiklarindan olsa gerek bir daha hamilelik olmadi.Benim rahim fazla kalinlasmiyordu buna ragmen transferi yapiyorlardi,tedavi iptal etmek istedigim zamanlar senin rahimin daha fazla kalinlasmaz deyip kestirp attiklari icin mecbur kalip yaptiriyordum.birde fizyo terapi denilen sacmali sirf birilerine kazanc kapisi olsun diye yaptiriyorlar.Aciklama hep ayni fizyo terapi alip rahim kalinligi 2 mm olup hamile kalan hastalarinin oldugu.Son negatifimden sonra tekrar doktorla konusmak istedigimi hemsiresini soylemistim,aradan bir gun gecti hemsiresi beni aradi ve doktor beyin bana TASIYICI ANNE önerdigini söyledi.O an bütün dünyam yikildi,benim genlerimi tasimiyan benden bir sey tasimicak cocugumun olmasini kabullenmisken simdide kanimla bile besliyemiycegim baskasinin tasiyacagi cocugu kabullenmek.Yasadigim kabusa dönen hayatimi esimin destegi sayedinde kismende olsa atlattim.En büyük destekcim esim baska bir merkezde tekrar deneriz diyip beni umutlandirdi.Bu arada ben Almanya da yasiyorum bize yakin olan Prag da da donasyon yapildigini arastirmalarim sonucu ögrendim.Merkez arastirmaya basladim ve Ocak ayi itibariyle o merkezde de iki negatifimi aldim.Bir türlü pes etmeyi anne olamamayi icime sindiremiyordum.Merkezde ücüncü ve bizim icin son sans olan ücüncü denememizi 6 mm rahim kalinligi ile 5 Haziranda yaptirdik.transferin 9 günü kan testi yaptirdim degerim 186 cikmisti,benim icin artik imkansiza dönüsen hamileligime tekrar kavustum.Iki gun sonra tekrar kan verdim degerim 486 olmustu.Belirti arayanlara benim hic belirtim olmadi ilkinde de olmamisti.Bunlari sizlerle paylasmak istedim cünkü bir seyi cok isteyince oluyor.Doktorlarin her dedigine inanmayin bizler mücadele verip anne olmaya calisan özel kadinlariz pes etmek yok.Umarim bu kez bebegimi saglikla kucagima alabilirim ve bu yolda mücadele veren bütün kadinlar anne olabilir.Bu zor sürecte psikolojik destek olan Formdaki arkadaslarim Zaza 74,Bahar44,Efenaz,papatyaela ve ismini unuttugum arkadaslara cok tesekür ediyor yakin zamanda hamilelik haberlerini almayi diliyorum.ANNE OLMAYAN KADIN KALMASIN...
Aslinda yazimda dedigim doktorun kim oldugu belli cunku fizya terapi denilen sacmaligi yaptiran tek doktor kendisi tesadufe bakinki fizyo terapiyi yapanda kardesi.Cnm çoğu kişi zaten doktoruna karar vermiş durumunda
Etki etmiş olmandan ziyade tedavide olanların daha temkinli davranmalArını sağlarsın onun için adını sordum..
Tabiki sölememek senin tercihin..
Doktora sormadan ilaç kullanımı hiç yapmadım doğruda bulmuyorum açıkcası ama herşey nasip kısmet işi belkide bu dönem senin ayın yılın olucak
Geçmişe mazi :)
Bol şans diliyorum
Amin insallah bu kez saglikla alirim kucagima.Sizlerde en kisa zamanda pozitifi alirsiniz insallahSaglikli huzurlu bir gebelik ve bu gebeliginizin sonunda saglikla sihhatle bebeginizi kucaklamanizi dilerim...Allah yardimciniz olsun...gayretinizi azminizi pes etmemenizi takdir etmemek imkansiz...masallah diyorum...
Bebislerimizi kucagimiza aldigimiz gun yasadigimiz o zor sureci unutacagimiza kahkahalar atacagimiza eminim.Seninde saglikla bebegini kucagina alman dilegiyle bende opuyorumU umut14 gūzel arkadaşim yazini okudum gözyaslarimi tutamadim hormonlarim da tavan zaten herşeye ağliyorum ama senin hikayen beni gerçekten ūzdū denediğim ve negatifle sonuçlanan tūp bebek denemelerim aklima geldi , bende yurtdisindayim tr her umutla gidişim ve yanliz dönūşlerim eşime sarilip ağladiğim gūnler , ama şimdi hersey degisti senin adinada cok mutlu oldum eskileri dūşūnme şimdiye bebeğine odaklan , biz burda yanliz degiliz bir sūrū arkadaşimiz oldu paylaşiyoruz ve paylaştikça rahatliyoruz kendine ve bebeğine iyi bak öpūyorum
Bende seni tebrik ediyorum saglikli bir dokuz ay gecirirsin insallah.senin transferin ne zaman oldutebrik ederim arkadasim cok sevindim senin ve aileNin adina
Koca yürekli arkadaşım cokk tebrik ediyorum cokk ve agliyorumMerhaba arkadaslar,yaklasik dort yildir donasyonla anne olabilmeninnsavasini veriyorum.cok uzun ve bir o kadar yipratici oldu benim icin.Yumurta donasyonu hemen anne olabilecegimi düsünürken 4 yili devirmek üzreyim.ilki iki denememi Ispanyada yaptirdim vee ikiside negatifle sonuclandi,daha sonra kibrisa gitmeye karar verdik nedeni üc embriyo transfer edilincecsansimizin daha yüksek olmasini dusunmemiz ve Türkiye nin bir parcasi oldugu icin cok daha rahat ve iyi olabilcegini düsündügümüzden.Cok nam yapmis bildik doktorumuzu tercih ettik ve basladik,evet bu kez basardik hayal gibiydi benim icin bebegim tutunmustu ve hamileydim.Hamileligimin sanirim 6 haftasiydi kanamam olmustu vecsürekli acile gitdip igne oluyordum,bebegim yogun kanamalara ragmen beni birakmamisti..23+4 gunlükken suyum geldi ve erken dogum yapip bebegimi kaybettim ve kabus basladi.Biraz toparlandiktan sonra (pisikoloji olarak hala atlatmis degilim) Kibris daki doktorumu aradim ve üc ay sonra tekrar deniyebilcegimizi soyledi.Sonrasinda yaptirdigim donosyonlarin sayisini bile unuttum inanin.Uygun fiyata yapilan sozde yeni dönörler hikaye ,toplama ve donmus yumurta kullandiklarindan olsa gerek bir daha hamilelik olmadi.Benim rahim fazla kalinlasmiyordu buna ragmen transferi yapiyorlardi,tedavi iptal etmek istedigim zamanlar senin rahimin daha fazla kalinlasmaz deyip kestirp attiklari icin mecbur kalip yaptiriyordum.birde fizyo terapi denilen sacmali sirf birilerine kazanc kapisi olsun diye yaptiriyorlar.Aciklama hep ayni fizyo terapi alip rahim kalinligi 2 mm olup hamile kalan hastalarinin oldugu.Son negatifimden sonra tekrar doktorla konusmak istedigimi hemsiresini soylemistim,aradan bir gun gecti hemsiresi beni aradi ve doktor beyin bana TASIYICI ANNE önerdigini söyledi.O an bütün dünyam yikildi,benim genlerimi tasimiyan benden bir sey tasimicak cocugumun olmasini kabullenmisken simdide kanimla bile besliyemiycegim baskasinin tasiyacagi cocugu kabullenmek.Yasadigim kabusa dönen hayatimi esimin destegi sayedinde kismende olsa atlattim.En büyük destekcim esim baska bir merkezde tekrar deneriz diyip beni umutlandirdi.Bu arada ben Almanya da yasiyorum bize yakin olan Prag da da donasyon yapildigini arastirmalarim sonucu ögrendim.Merkez arastirmaya basladim ve Ocak ayi itibariyle o merkezde de iki negatifimi aldim.Bir türlü pes etmeyi anne olamamayi icime sindiremiyordum.Merkezde ücüncü ve bizim icin son sans olan ücüncü denememizi 6 mm rahim kalinligi ile 5 Haziranda yaptirdik.transferin 9 günü kan testi yaptirdim degerim 186 cikmisti,benim icin artik imkansiza dönüsen hamileligime tekrar kavustum.Iki gun sonra tekrar kan verdim degerim 486 olmustu.Belirti arayanlara benim hic belirtim olmadi ilkinde de olmamisti.Bunlari sizlerle paylasmak istedim cünkü bir seyi cok isteyince oluyor.Doktorlarin her dedigine inanmayin bizler mücadele verip anne olmaya calisan özel kadinlariz pes etmek yok.Umarim bu kez bebegimi saglikla kucagima alabilirim ve bu yolda mücadele veren bütün kadinlar anne olabilir.Bu zor sürecte psikolojik destek olan Formdaki arkadaslarim Zaza 74,Bahar44,Efenaz,papatyaela ve ismini unuttugum arkadaslara cok tesekür ediyor yakin zamanda hamilelik haberlerini almayi diliyorum.ANNE OLMAYAN KADIN KALMASIN...
evet korkma normal icini ferah tut benimde ayniKızlar estrofem ya da progestandan mıdır nedir göğüslerim acayip şiş ve acıyor..siz de de böyle bi durum var mı?
Kaçar tane alıyorusun estrofem ve progestandan ..ben günde 5 tane içiorum estrofemi. Günde 15 tane progestan..şimdiden fenalık geldi..o yüzden taş gibi oldularevet korkma normal icini ferah tut benimde ayni
Cok sagol arkadasim,seninde bebisin hayirlisi olsun saglikla kucagina al.Bundan sonra sevinc gozyaslarini dokelim : )Koca yürekli arkadaşım cokk tebrik ediyorum cokk ve agliyorum
100 mg Progestan dan 15 tane yuksek degilmi.progestan dusukmu cikmisti ? Ben gunde uc defa 8 saatbarayla 200 mg aliyorum toplamda 6 tane yaniKaçar tane alıyorusun estrofem ve progestandan ..ben günde 5 tane içiorum estrofemi. Günde 15 tane progestan..şimdiden fenalık geldi..o yüzden taş gibi oldular
benim transferimin 11haziranda oldu test günüm 22 siBende seni tebrik ediyorum saglikli bir dokuz ay gecirirsin insallah.senin transferin ne zaman oldu