Cogumuz ayni durumdayiz sakin ol bu hayatin sonu degil.Tahlillerini yenile stresli oldugun donemlerde yaptirdiysan hormonlarin degerleri olmasi gerekenden farkli cikabiliyor.Sende yumurta olusmuyormu ?
amh değerim 0.2 çıktı fsh değerimde 20 testleri başka yerde bidaha yapıcam çok panik oldum

Bende 12. Haftamdayim ve esterafemi bitak deddiler bana bir sorun olurmu acaba cok korkuyorummm bir zarari olurmu kanama falan olurmu diye arkadaslar lutfen bir bilginiz varsa cvp verirseniz cok sevinirimmm

amh değerim 0.2 çıktı fsh değerimde 20 testleri başka yerde bidaha yapıcam çok panik oldum
Amh dusuk fsh yuksek sanirim yumurta rezervin azalmis,ama bu tup bebekle hamile kalamazsin anlamina gelmiyor.Oncelikle iyi hormon testlerini yenile cunku stresli ve uzuldugun bir donemde testini yaptirdiysan farklinsonuclar almis olabilirsin.amh hormonunu yukselten bitki kurleride var.Kesinlikle moralini bozma ve doktorlarin seni karamsarligi dusurmesine izin verme.Egerki yasinda musaitse biraz zaman alabilir ama kendi yumurtalarinla anne olabilirsin.İbrahim Saracoglu nun Amh hormonunu yukseltmek icin onerdigi kurler var incele belki faydasi olur.

Ben bugun keseleri gormeye gidicem,kadir gecesi rabbim dileklerimi kabul etsin,rabbim evlat sevgisiyle ozlemiyle kimseyi sinamasin,ins bende keseleri gorurum,bugun cok korkuyorum aglamakliyim surekli,dua edin olurmu kizlar
Amin canim,bende cuma gunu keseyi gormeye gidiyorum.keseyi gorunce stresimiz biraz azalir belki : ) senin transferin ne zaman olmustu

Bende 12. Haftamdayim ve esterafemi bitak deddiler bana bir sorun olurmu acaba cok korkuyorummm bir zarari olurmu kanama falan olurmu diye arkadaslar lutfen bir bilginiz varsa cvp verirseniz cok sevinirimmm
Rahat ol sorun yaratsaydi biraktirmazlardi.Belirli haftada vucudun o hormonlari kendiliginden salgilayacagi icin disardan almana gerek kalmiyor.Benim doktorumda 13 haftaya kadar icmemi soyledi.

Evet ya azalir biraz,valla bugun cok sitresliyim.haziranin 3 unde oldu tansferim bugun tam 5 haftalik,rabbime sigindim
Stres yapma diycem mam elinde degil insanin biliyorum.Blast embriyoysa 5+2 gunluksun,benim 5 hazirandi transferim bugun tam 5 haflalik oluyor.Belki kalp atisinida duyarsin.bize yazarsin kontrolun nasil gectigini

Benim bildiğim yavaş yavaş azaltarak bırakmanız..yani mesela diyelim estrofem 4 alıyosunuz haftaya 3 sonra 2 falan diye kesmelisiniz..

Back
X