• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm arkadaşlar..39 yaşındayım amh 0.01
4 tüp bebek denedik olmadı..artık donasyona doğru incelemelere başlamıştım. 5. Tüp bebek Denememizde transferi beklerken normal hamile kaldım.. hiç ama hiç umudunuzu kaybetmeğin.. Allah isteyen her kadına bebeğini kucaklamayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah..
VEREN ALLAHA KURBAN OLUM BİZEDE VERSİN

Dere otu kurunu okudum biraz once fakat prolaktini yukseltiyormus yumurta donasyonuna etkisi olur mu bilemedim sanki bana olmaz gibi geliyor. Sizin bilgileriniz ve gorusleriniz nedir bu konuda?

Bir de hamile kalan arkadaslar gebe kalmadan once neler yaptiniz hangi vitaminleri aldiniz? Biz de TSH dusurdukten sonra denemek istiyoruz. Allah herkese yardim etsin.

Dere otu kurunu okudum biraz once fakat prolaktini yukseltiyormus yumurta donasyonuna etkisi olur mu bilemedim sanki bana olmaz gibi geliyor. Sizin bilgileriniz ve gorusleriniz nedir bu konuda?

cnm bende hasimato hastasıyım
benmde anti TPO yüksek yani antikorlarım benimde yüksek..
endokrine sürekli gidiyorum kontrol altındayım zaten..
iy bir endokrine git antikorların yüksek olmasının bir önemi yok.
TSH T3 ve T4 değerlerin önemli gebelik de
zaten ilaç kullanıcaksın ömür boyu.
bol şans

Firdevs hocanin sayfasina yazdim ama buraya da yaziyim :) Kızlar bugün transferimin 8. Günüydü, kan verdim ve sonuç 201 çıktı.. Mutluluktan birkac saat kendime gelemedim. O kelimeyi sonunda yaziyorum HAMILEYIM :)) Rabbim insallah devamını da getirir. Dualarınızı esirgemeyin. Dilerim bu duyguyu hepiniz yasarsiniz kaderdaşlarım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı da nasip etsin...yumurta mı sperm miydi sizinki?

NC 1907 ilac olarak senin endokrinoloji dr ne vermisti? Birkac yil once bana Eutirox tablet vermisti dusuk doz fakat ben bir sure ictikten sonra biraktim. Tekrar baslamam gerekecek sanirim.
Myav-su nasil yapiyorsun zencefil ve gasp diyetini ilk kez duyuyorum da.
Bir de aspirin embriyonun tutulmasini kotu yondemi etkiliyor emin degilim ama sanki bir yerlerde okudum
Tesekkurler cevablar icin ne de olsa ayni yolun yolcusuyuz degil mi

NC 1907 ilac olarak senin endokrinoloji dr ne vermisti? Birkac yil once bana Eutirox tablet vermisti dusuk doz fakat ben bir sure ictikten sonra biraktim. Tekrar baslamam gerekecek sanirim.
Myav-su nasil yapiyorsun zencefil ve gasp diyetini ilk kez duyuyorum da.
Bir de aspirin embriyonun tutulmasini kotu yondemi etkiliyor emin degilim ama sanki bir yerlerde okudum
Tesekkurler cevablar icin ne de olsa ayni yolun yolcusuyuz degil mi
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/tiroid-tsh-hasimato-nodul-hakkinda-her-sey.899292/

Gene ne güzel haberler var .bu gün cokk duygusallım sona yaklaştıkça ne zorlu yıllar ne acı günler gecirmisim galiba hepsi bitti inşallah. O kadar büyük bir mücadele sonu güzel olsun .yıllardır girdiğim forumlari okudum ağladım okudum Allahım kazandimmi dedim sukrediyorum cunku bu gunleri gormeyi hic ummuyordum.prensesime kavuşmak için artık 2 li sayılara dusdum.buradaki bütün arkadaşlarım bizler koca yürekli anneleriz unutmayın biz herkesden çok anneliği hak ediyoruz.ugrasan herkesin birgün çocuğu oluyor bunu unutmayın.pozitif alan bütün arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum.bu yolda olan hepinizede tüm kalbimle dua ediyorum.Insallah pamuk kızımı koklayacagim günde göreceğim.sevgiler kizlar

Bir de hamile kalan arkadaslar gebe kalmadan once neler yaptiniz hangi vitaminleri aldiniz? Biz de TSH dusurdukten sonra denemek istiyoruz. Allah herkese yardim etsin.
ARKADAŞIM TSH HORMONUNA GÖRE ENDOKRİNOLOGA GİT İLAÇLA DÜŞÜR VE AYDA BİR DEĞERLERİNE BAKTIRARAK İLACININ DOZUNU AYARLA
BİRDE UNUTMA ÖNEMLİ OLAN ŞEY SAĞLIKLI BESİN KİLO KONTROLU UYKU DÜZENLİYİ
DAHA ÇOK PROTEYİN BESİNİ
ÖSTROJEN DÜŞÜKSE ADAÇAYI İÇ
KETEN TOHUMU YOĞURTA KAT AKŞAMLAR YE
ÇÖREK OTU SABAH AÇ TATLI KAŞIĞI İÇ
BALIK YAĞI İÇ
SABAH İLK UYANINCA BOL SU İÇ

ARKADAŞIM TSH HORMONUNA GÖRE ENDOKRİNOLOGA GİT İLAÇLA DÜŞÜR VE AYDA BİR DEĞERLERİNE BAKTIRARAK İLACININ DOZUNU AYARLA
BİRDE UNUTMA ÖNEMLİ OLAN ŞEY SAĞLIKLI BESİN KİLO KONTROLU UYKU DÜZENLİYİ
DAHA ÇOK PROTEYİN BESİNİ
ÖSTROJEN DÜŞÜKSE ADAÇAYI İÇ
KETEN TOHUMU YOĞURTA KAT AKŞAMLAR YE
ÇÖREK OTU SABAH AÇ TATLI KAŞIĞI İÇ
BALIK YAĞI İÇ
SABAH İLK UYANINCA BOL SU İÇ
Tesekkurler zaza74 balik yagi hapi almaya gidecegim bugun onun uterusun kanlanmasina da etkisi varmis fakat agir metal icermeyeni almak lazim

Ben insülin direncimi öyle düşürdüm zaten kilolu olduğum için hamile kalma demişti doktor -37 kg verdim keşke kilolu hamile kalsaymışım diyorum
Baya bir kilo vermissiniz tebrikler daha dusuk kiloyla hamile kalmak daha saglikli olur bence. Instagram kullanmiyorum kadinlar kulubunden takip ederim mantik sekeri ve undan uzak durmak degilmi?

Back
X