• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar aranizda kibrisda sperm donasyonu yaptiran varmi yada hem sperm hem yumurta donasyonu? ?nerde yaptirdiniz ve nekadara mal oldu?bilgi veren olursa sevinirim

Hamile kaldinmi canim,birde ilac otel tahmini nekadar Tuttu,ben almanyadayim iki kere denedik olmadi,ilkinde 2 Embryo ikincide tek Embryo Transfer edildi,simdiden arastirmak istiyorum,maddi yönden düzelince tekrardan denemek istiyoruz

Pazartesi transferim henüz olmadı..
Çift embriyo transferi olcak 5. Gün
Valla otel işi maddi durumuna göre çok ucuz otellerde var..
Birde diğer hastanlerde daha uyguna yapanlarda var..
Ben 1 hafta gittim önce doktorlarla görüşüp öle karar verdim..

Nasıl ilerledi süreç. Benimde eşim haftaya gidecek bende öbür ay gideceğim

Yum donasyonu ozaman sizin?
Valla gittiğim yerdeki doktorumun aynı zamanda ist da muayenhanesi vardı ölçümleride hep kendisi yaptı..
Adetten 18 gün sonra herşey yolunda ise transfer oluyorsun

Yum donasyonu ozaman sizin?
Valla gittiğim yerdeki doktorumun aynı zamanda ist da muayenhanesi vardı ölçümleride hep kendisi yaptı..
Adetten 18 gün sonra herşey yolunda ise transfer oluyorsun
Umarım güzel haberler alırsın bebeğiniz sıkı sıkı tutunmustur size :)

Arkadaslar aranizda kibrisda sperm donasyonu yaptiran varmi yada hem sperm hem yumurta donasyonu? ?nerde yaptirdiniz ve nekadara mal oldu?bilgi veren olursa sevinirim
CANIM ARKADAŞIM SEN DİREK EMBRİYO TRANSFERİNE GEL KIBRISA
BOŞU BOŞUNA YUMURTALARINI HIRPALAMA

Hamile kaldinmi canim,birde ilac otel tahmini nekadar Tuttu,ben almanyadayim iki kere denedik olmadi,ilkinde 2 Embryo ikincide tek Embryo Transfer edildi,simdiden arastirmak istiyorum,maddi yönden düzelince tekrardan denemek istiyoruz
EMBRİYO TRANSFERİ SANIRIM 5000 EURO ALMANYADAN HER HALDE TÜRKİYEYE KENDİ AİLENE GELİRSİN ORDAN YOL PARASINI ÇÖZERSİN
EĞER MAGOSADA OLSAN EVOLVE OTEL UCUZ HASTANEDEN AYARLANINCA DAHA UCUZA OLUYOR
BİRDE EĞER EMBRİYO TRANSFERİ OLUCAKSAN KIBRISTA KALMANA GEREK YOK
HER ŞEY TELEFONLA HALL OLUNUYOR SADECE RAHİMİNİ HAZIRLAYIP EMBRİYO TRANSFERİNE GELİCEN ONADA 1 GÜN YETER

Back
X