• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar birsey sormak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.benimde transferim olucak haftaya nelere dikkat etmem gerekiyor .neler yapmaliyim .neler yapmamaliyim .ve bende diger arkadaslar gibi yurtdisinda yasiyorum ucakla yolculuk nasil yaptiniz siz
Ben henuz yapmadim aslinda ucakla yolculuk sarsmadigi icin karayolu ile yapilandan daha guvenli.

Bayanlar birsey sormak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.benimde transferim olucak haftaya nelere dikkat etmem gerekiyor .neler yapmaliyim .neler yapmamaliyim .ve bende diger arkadaslar gibi yurtdisinda yasiyorum ucakla yolculuk nasil yaptiniz siz

Cnm ben yeni transfer oldum ve bugün döndüm..
Aynı gün dönen çok varmış ama ben 2 gece kaldım
Hiç bir sorun teşkil etmiyor için rahat olsun

merhaba arkadasim bende yurtdisinda yasiyorum hic merak etme ben ayni gun ucak yolculugu yaptim sadece transferden sonra 3 saat uzandim okadar icini ferah tut bu arada ikiz lere hamisim

Canim arkadaslarim gūnler sonra tlfonu elime alabildim hersey yolunda gitti ve oğlumuza kavuştuk bugūn 22 gūnlūk oldu hala inanamiyorum biz ona o bize alişmaya calisiyor aklimda sizde neler yaptiniz akideciknane akideciknane , Zaza74 ve digerleriniz neler yaptiniz hersey yolundadir umarim 9 ay hergūn burdaydim yazdik birbirimize , çok iyi olun .. Bu arada Doktorum Halil Ïbrahim Tekin ve tūm çalisanlarina sonsuz teşekkūrler... Sevgiler
Oy oy masallahh .gozunaydin canim.ben artık 7 'nin içindeyim zorlu zamanlar başladı migde yanmasi kasik ağrıları akintilar ve uçan tekmeler ama hamdolsun az kaldi.seni ve bebisi oputorumm

Canim arkadaslarim gūnler sonra tlfonu elime alabildim hersey yolunda gitti ve oğlumuza kavuştuk bugūn 22 gūnlūk oldu hala inanamiyorum biz ona o bize alişmaya calisiyor aklimda sizde neler yaptiniz akideciknane akideciknane , Zaza74 ve digerleriniz neler yaptiniz hersey yolundadir umarim 9 ay hergūn burdaydim yazdik birbirimize , çok iyi olun .. Bu arada Doktorum Halil Ïbrahim Tekin ve tūm çalisanlarina sonsuz teşekkūrler... Sevgiler
Hayirli olsun anali babali saglikla buyusun insallah

merhaba
Çekirdek naklini inceliyorum da bunu denemiş kişiler var mı acaba aramızda ?

Back
X