Eşim benimle çok konuştu psikolojik olarak suana kadar tereddutlerim yine vardı ama beta hcg değerim hamileliği gosterince inan aklımdan herşey uçtu gitti. Şuan düşünmüyorum bile farklı bir duyguya burunuyorsun
Grazz cim seni canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşım, ne muhteşem bir şey yapmışsın, illada kendi genetigim diye ısrar etmeden kızını düşünmüşsün..
Bir kızın varmis inşallah buda erkek olur, sağlıkla doğar canim:KK200::nazar:

Grazz cim seni canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşım, ne muhteşem bir şey yapmışsın, illada kendi genetigim diye ısrar etmeden kızını düşünmüşsün..
Bir kızın varmis inşallah buda erkek olur, sağlıkla doğar canim:KK200::nazar:
İhşallah canım..Bizler bugün var yarın yokuz ilerde birbirlerine destek olurlar... İnan o hamilelik haberini alınca herşey bitiyor başka birşey dusunemiyorsunuz

Çok şekersin canımbennim78, direk cinsiyet belli :)))
Bu son 2-3 aydır neredeyse % 90 gebelik mi oluyor kızlar, başarı oranları sanki % 90 lar gibi...(Ama tabi ikinci denemelerde var ) Bu durum bana çooook umut veriyor, bir an önce kıbrısa gitmek istiyorum :))))
sagol canim cunku hcg ye gore internette bakmistim ondan evet bence yuzde 90 basarilari var hepsinin

Z Zaza74 canın sana birşey soracağım ya clexan iğne bir gün dışarda kaldı bozulur mu buzdolabı dışında bir günde

Çok kullanan biri olarak cevap vermek istedim, 35 haftaya kadar vurdum.. Soğuk zincir ilacı olmadığı için dışarıda muhafaza edebilirsin, ben güneş görmeyen yerde kıyafet dolabımın içinde tutmuştum.. Şifa olsun inşAllah sizede<3

Kızlar transfer olduğumuz gün 1. Gün saylıyor mu?
Ay vakit geçmiyor bana birde kafamın içimde ya olmadıysa düşüncesi delircem :KK11: kendimle kavga ediyorum resmen

Ay vakit geçmiyor bana birde kafamın içimde ya olmadıysa düşüncesi delircem :KK11: kendimle kavga ediyorum resmen
Canım transfer olduğun gün sayılmıyor transferin ertesi günü 1. gün kabul ediliyor seni o kadar iyi anlıyorum ki ama kendini strese sokma ya olmadıysayı aklına getirmemeye çalış ben de zor dayandım hatta biliyorsun 9. gün test yaptım bazen korktuğum da oldu tabi ama hep hamileymişim gibi davrandım öyle düşündüm sürekli karnını okşa yavrunla konuş hiçbişey olmazsa hamilelik duygusunu yaşıyorsun biraz :) sonra zaten yavrucuğun seni bırakmak istemeyecek

Canım transfer olduğun gün sayılmıyor transferin ertesi günü 1. gün kabul ediliyor seni o kadar iyi anlıyorum ki ama kendini strese sokma ya olmadıysayı aklına getirmemeye çalış ben de zor dayandım hatta biliyorsun 9. gün test yaptım bazen korktuğum da oldu tabi ama hep hamileymişim gibi davrandım öyle düşündüm sürekli karnını okşa yavrunla konuş hiçbişey olmazsa hamilelik duygusunu yaşıyorsun biraz :) sonra zaten yavrucuğun seni bırakmak istemeyecek
Aynen canım haklısım.. seviyorum konusuyorum allahım can ver onlara diye çok dua ediyorum yatmıyorum öyle geziniyorum dikkat ederek normal hayatıma devam ediyorum. İlk güm sayılmıyorsa daha 4. Günüm :KK75: bekleyecez canım napalım inşallah olumsuz seylerim hepsi biter güxel olır herşey

Bırak kendible kavga etmeyi dağıt kafanı sadece kabız olmamaya dikkat et. Benim ilk transferim kabızlıktan olmadı

B bolvitamin senin 1. Ve 2.yaptıgın değerler neydi unuttum bak

Bırak kendible kavga etmeyi dağıt kafanı sadece kabız olmamaya dikkat et. Benim ilk transferim kabızlıktan olmadı
Kabızlık değil aksine ben ne yesem wc deyim o bile korkutuyor beni sanki her tuvalete çıktıgımda onlara birşey olacakmıs hissi yasıyorum

Aynen canım haklısım.. seviyorum konusuyorum allahım can ver onlara diye çok dua ediyorum yatmıyorum öyle geziniyorum dikkat ederek normal hayatıma devam ediyorum. İlk güm sayılmıyorsa daha 4. Günüm :KK75: bekleyecez canım napalım inşallah olumsuz seylerim hepsi biter güxel olır herşey
Belirti arama sakın her insanın bunyesi bir değil ama ben kızıma hamileyyken vajinadan bir koku geliyordu değişik. Sadece bunda da o kokuyu fark ettim.

Back
X