kızlar selam. E Eko78 canım inşallah güzel sonuçları haber edersin bize.

benimde çarşamba günü transferim olacak. ama bir şey merak ediyorum. yumurta donasyonu yaptırıpta ovitrelle iğne kullanan var mı? merkez bana 1 tane aldırdı onu kullanmam gerekecekmiş. mantığı çok çözemedim :)

benimde çarşamba günü transferim olacak. ama bir şey merak ediyorum. yumurta donasyonu yaptırıpta ovitrelle iğne kullanan var mı? merkez bana 1 tane aldırdı onu kullanmam gerekecekmiş. mantığı çok çözemedim :)
Evet ben de tek doz kullandım canım

Sağol canım seninde hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsunlar

inşallah transferin hayırlı olsun canım
ovitrel transfer sırası ve transfer sonrası bazı merkezler kullanıyor içindeki made(horiogonik gonadotropin)progesteron salınımına yardımcı oluyor progesteronunda nakadar değerli bir hormon olduğunu gebelikte bence her kes biliyor
bazen adına tıpta rahimi rahat beşik haline getiren hormon derler

inşallah transferin hayırlı olsun canım
ovitrel transfer sırası ve transfer sonrası bazı merkezler kullanıyor içindeki made(horiogonik gonadotropin)progesteron salınımına yardımcı oluyor progesteronunda nakadar değerli bir hormon olduğunu gebelikte bence her kes biliyor
bazen adına tıpta rahimi rahat beşik haline getiren hormon derler

Bana 1 adet aldırdı ne zaman kullanırım bilmiyorum ama şaşırdım sadece yumurta çatlatma iğnesi ya hani o yüzden.

ovitral kullanmıyan kızlar kafanızı yormayın sadece güvendiyiniz doktorun dediyini yapın
doktorlar sizin yaşınıza hormon değerlerinize bakıp tedavi uygularlar
vede her bir doktorun kendi tecrübesi var

tamam tatlım germe gendini yarın yaparsın sonrada kan verirsin
zaten yarın artık kan verme zamanın

Kızlarrr ağlıyorum durduramıyorum kendimi

Eklentiler

• ADC08036-B5EA-499D-95A8-00EA2797A1D9.webp
    ADC08036-B5EA-499D-95A8-00EA2797A1D9.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 99
Back
X