Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekocum hadi hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim..Çizgi bayağı koyu çıkmış, 9. gündü dimi, bence değerinde yüksek çıkabilir....Kızlarrr ağlıyorum durduramıyorum kendimi
Sağolun canlarım inşallah çok heyecanlıyım inanamıyorum ki halaEkocum hadi hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim..Çizgi bayağı koyu çıkmış, 9. gündü dimi, bence değerinde yüksek çıkabilir....![]()
Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin.Gòzün aydın : )Kızlarrr ağlıyorum durduramıyorum kendimi
İnş canım inşallah umarım güzel sonuçlar devam ederRabbim sağlıcakla tamamına erdirsin.Gòzün aydın : )
İnş canım benim sağol :)
Gözun aydin canim,saglikka kucagina al bebegini.İdrarda ciktigina gore kanda kesin cikar.Esine soylemeden kan tahlilini yaptir ve sonucu eline ver buyuk supriz yapmis olursun.Ya da elindeki testi atma onunla supriz yap: ) ) darisi diger arkadaslara insallahSağolun kızlar inanamıyorum hala kan veriyim mi ben napım şimdi
Kan vereim canım sonıc bekliyorum kimseue söylemedim zaten sürpriz yapacağım inşallah allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallahGözun aydin canim,saglikka kucagina al bebegini.İdrarda ciktigina gore kanda kesin cikar.Esine soylemeden kan tahlilini yaptir ve sonucu eline ver buyuk supriz yapmis olursun.Ya da elindeki testi atma onunla supriz yap: ) ) darisi diger arkadaslara insallah
canım şimdi açtım bilgisayarı işte göz yaşlarımı tutamadımKızlarrr ağlıyorum durduramıyorum kendimi
Sağol zazacım allah razı olsun heyecanla kan sonucunu bekliyorum inş allahım hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursuncanım şimdi açtım bilgisayarı işte göz yaşlarımı tutamadım
çok şükür
rabbim tamamına erdirsin
amiiin kuzumSağol zazacım allah razı olsun heyecanla kan sonucunu bekliyorum inş allahım hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun
Tebrikler canım Afedersiniz öncesini bilmiyorum ama hangi doktora gittiniz acaba ve ilaçlarınız nedir hazırlanma şekliniz nedir acabaKızlarrr ağlıyorum durduramıyorum kendimi
Hayirli olsun cok sevindimKızlarrr ağlıyorum durduramıyorum kendimi
Hayırlı olsun canım.. çok sevindim.. Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah :)Kızlarrr ağlıyorum durduramıyorum kendimi