Evet canım. Mehmet Kaptan'a kendim sormuştum hocam hsg yada histereskopi istemediniz diye gerek yok demişti.

Bende ilk deneme olduğu için çok hakim değilim tamam dedim meğer polip varmış işte.
çok yalnış yapmışlar
bazen böyle şeyler görünce ve malesev bende çok şey yaşadım,bu donasyon merkezlerindeki doktorların hiçte umurunda değiliz gözü kapalı işleme alıyorlar negativ olunca kısmet deyip geçiyorlar
arkadaşlar malımıza canımıza yazık iyi doktorla hem kendimizi hemde eşlerimizi hazırlayalım
hata donasyon öncesi biz jinekoloğa eşimiz uroloğa gidelim

Busefer akıllı olduk kardeşim artık kendimi hazırlayıp kıbrısa gidiyoruz
Murat beyden istediyim uyumlu donor bulması tedavisinde dikatli olması sağlıklı yumurta toplaması emriyologlarla kaliteli embriyo oluşturması geriside bana kalsın
Zazaca’m sen neler yaptırıcaksın peki şimdi bize de yol göster.ikisini de yaptırayım mı sence.

kizlar cok sukur kizlarima kavustum durumlar iyi ama zormus ikiz annesi olmak birini doyuruyom altini aciyom otekisi basliyo insallah herkezin guzel haberlerini duyarim ozellikle zazacigim senin hak ediyorsun anne olmayi
Canımbenim bu yolda aynı anda hamile kaldık doğurduk..allah anneli babalı büyütsün inşallah..benim de dünyalar tatlısı bir kızım oldu:) burdaki herkes bu dıyguları yaşamalı.annelik herkesin hakkı..öpüyorum seni ve bebeklerini

Canımbenim bu yolda aynı anda hamile kaldık doğurduk..allah anneli babalı büyütsün inşallah..benim de dünyalar tatlısı bir kızım oldu:) burdaki herkes bu dıyguları yaşamalı.annelik herkesin hakkı..öpüyorum seni ve bebeklerini
:)) sağlıkla büyüsünler şanslısınız kızlar.Bizde kucağımıza alırız inşallah

Zazaca’m sen neler yaptırıcaksın peki şimdi bize de yol göster.ikisini de yaptırayım mı sence.
bak kuzum benim sorun vardı rahim içi yapışıklıklar belki 7 histeroskopi yedim bu son 1 senede
estrofem tedavisinde rahim içinde sıvı birikiyor
şimdide onu çözüyor doktorum
9 şubat adet oldum ve 10 şubat estrofeme başladım cumartesi ultrasonda bakıcaz sıvı birikmesi vermı
eşimdede 5-10 milyon sperm sayısı ve morfolojı 0 ve ya 1 oluyor sigarayıda burakamıyor
ama tüp bebek uzmaları ve embriyologlar spermin yeterili olduğunu söylüyor
rahim içi sıvıda murat bey dedi sorun deyil o olsa bile transfer öncesi aspirasyon yapıcaz diyor
histeroskopi sonucumada baktılar rahim iç duvarları gayet iyi diyorlar

kızlar ispanyada İVİ centre denilen bir merkez var giden hamile kalıyor 99% neden hiç düşündünüzmü
çünkü işlerini çok profesyonel yapıyorlar
bir kadında gebeliyi yakalamak içim unutmayın 80-90% EMBRİYO KALİTELİ OLMALI
Öylemi ne güzel ya...
Bizim burda da maddi amaçlı değilde ,bu şekilde yardımcı olma amaçlı yapılsa keşke herşey

BENde beyaz tenli renkli gözlüyüm o yüzden yabancı seçtik. :) en benzeyen oydu
sizlere nasıl bir seçenek sundular size uygun olani nasıl seçtiniz bizde sadece benim özelliklerimi öğrenip ona gore bir donor buldular ben özellikle Türk olmasıni istedim ama gerçekten özelliklerimiz aynimi hiç bilmiyorum açıkçası pek güvenmiyorum

bak kuzum benim sorun vardı rahim içi yapışıklıklar belki 7 histeroskopi yedim bu son 1 senede
estrofem tedavisinde rahim içinde sıvı birikiyor
şimdide onu çözüyor doktorum
9 şubat adet oldum ve 10 şubat estrofeme başladım cumartesi ultrasonda bakıcaz sıvı birikmesi vermı
eşimdede 5-10 milyon sperm sayısı ve morfolojı 0 ve ya 1 oluyor sigarayıda burakamıyor
ama tüp bebek uzmaları ve embriyologlar spermin yeterili olduğunu söylüyor
rahim içi sıvıda murat bey dedi sorun deyil o olsa bile transfer öncesi aspirasyon yapıcaz diyor
histeroskopi sonucumada baktılar rahim iç duvarları gayet iyi diyorlar
teşekkürler zaza.murat bey benden hsg istedi bir öngörüşme yaptık.fakat benim burda devamlı gittiğim doktorumda diyor ki hsg neden istiyorlar ki zaten tüp bebek olmayacak mı hsg de tüplere bakılır tüp yapışık olsa ne olur diyor.histeroskopi yapılsa daha iyi diyor.

teşekkürler zaza.murat bey benden hsg istedi bir öngörüşme yaptık.fakat benim burda devamlı gittiğim doktorumda diyor ki hsg neden istiyorlar ki zaten tüp bebek olmayacak mı hsg de tüplere bakılır tüp yapışık olsa ne olur diyor.histeroskopi yapılsa daha iyi diyor.
murat beye bir de özellikle sordum histeroskopi mi hsg mi diye hsg dedi.

murat beye bir de özellikle sordum histeroskopi mi hsg mi diye hsg dedi.
Tüplerde bazen sıvı birikimi de oluyor..Bu sıvıda rahme sızıyor canım..Embriyonunu tutunmasını engelliyor.Hsg de tüm bunlar çıkıyor....Bence hsg tüm sorunların öncelikli tespiti, histereskopide bu sorunların lokal çözülmesi için yapılıyor..Şayet hsg çok sağlıklı gelirse histereskopi yaptırmana hiç gerek yok ki histereskopi hsg ye göre daha pahalı bir yöntem..

Tüplerde bazen sıvı birikimi de oluyor..Bu sıvıda rahme sızıyor canım..Embriyonunu tutunmasını engelliyor.Hsg de tüm bunlar çıkıyor....Bence hsg tüm sorunların öncelikli tespiti, histereskopide bu sorunların lokal çözülmesi için yapılıyor..Şayet hsg çok sağlıklı gelirse histereskopi yaptırmana hiç gerek yok ki histereskopi hsg ye göre daha pahalı bir yöntem..
teşekkürler mavisufi sen de hsg mi yaptırdın?

bir de ben de çikolata kisti var 7cm olmuş büyümüş baya.murat eye sordum laparoskopi olayım mı başlamadan önce diye gerek yok dedi.siz ne düşnüyorsunuz hiç böyle çikolata kisti olup da giden var mı...

teşekkürler mavisufi sen de hsg mi yaptırdın?
Ben önce hsg yaptırdım, hsg de küçük yapışıklıklar çıktı..O zaman mecburen histereskopi yapıldı ve o yapışıklıklar açıldı, rahim içide gözlenmiş oldu böylece canım..Eğer yapışıklık çıkmasaydı histereskopi yapılmayacaktı...

Kizlar demir eksikligine ne iyi geliyo haberiniz varmi
canım ilkbaharcığım özellikle kırmızı ve beyaz et, fasulye, mercimek,bezelye , yumurta, uskumru, ton balığı, sardalye , karpuz, çilek ,kuru kayısı, kuru incir bol bol ye ki kuzucuklarına kan olsun : ) Rabbim onları herşeyden korusun .

Back
X