Mavisufi donorle ayni anda mi adet oldun. Adet olunca ne ilac veriyorlar.Sakin olmaya calis. Bu anne olmadigin son ayin. Gelecek ay sen de annesin insallah

Mavisufi donorle ayni anda mi adet oldun. Adet olunca ne ilac veriyorlar.Sakin olmaya calis. Bu anne olmadigin son ayin. Gelecek ay sen de annesin insallah
Donorle senkronize değil benim canim..Donorun 21 inde toplaması olacak sonra embriyolar ayın 25 inde 5. Gun dondurulacak bir aksilik olmaz ise...Bende martin 8-9 gibi giderim diye tahmin ediyorum..Emb. ları çözüp transfer edecekler...
Adet olunca rahim hazırlık başlıyor zelitta ..12 gün kadar doktorun belirlediği miktarda estrofem veriyorlar..sonra rahim kalınlığına göre progesterona geçiyorlar.. 5 gün progesteron sonrası transfer oluyor.. Bu arada folik asit belki bebe aspirini gibi ilaçlarda ekleniyor.. Transferden sonra başka ilaçlarda ekleniyor..

Kızlar adet olduktan sonra başka bir tedavi uygulanıyor mu ? Yoksa hemen transfer mi oluyor.

Ben ilaç içiyorum işte Martın 5-10 u arası adet olacağım.

Adet olduktan sonra başka yapılacak birşey oluyor mu ?

Yoksa hemen transfer mi ?
Ilaclar değişiyor transfer olana kadar sürekli farklı ilaçlar alıyorsun genelde hafta hafta bi takım ilaç ekleniyor veya çıkarılıyor canm yani benim tedavimde öyleydi sadece 3 4 gün oncydi sanırım ben iğnelere başladım sadece o değişmiyor:)) düzenli olarak hergun kullanacaksın aylarca bırakmamak uzere:)

Ilaclar değişiyor transfer olana kadar sürekli farklı ilaçlar alıyorsun genelde hafta hafta bi takım ilaç ekleniyor veya çıkarılıyor canm yani benim tedavimde öyleydi sadece 3 4 gün oncydi sanırım ben iğnelere başladım sadece o değişmiyor:)) düzenli olarak hergun kullanacaksın aylarca bırakmamak uzere:)
Tedavide olan öndmli olan ilaçlar estrofem ve progestandı geride kalan vitamin,aspirin,klexan,prednol,antibiyotik intralipid serum sırayla tedavide ekleniyorlar

Ayy öyle deme inan artık bu işin peşini burakırım
Ben ukraynayla konuştum telefonla bana dondurulmuş yumurtanın fiyatı bu
Freşin fiyatı bu dedi
Yani dondurulmuşla freş yumurta arası nerden baksan yarıba yarı fiyat vardı
Ukrayna farklı olabilir ben Kıbrıs için öyle düşünüyorum :(

sizlere nasıl bir seçenek sundular size uygun olani nasıl seçtiniz bizde sadece benim özelliklerimi öğrenip ona gore bir donor buldular ben özellikle Türk olmasıni istedim ama gerçekten özelliklerimiz aynimi hiç bilmiyorum açıkçası pek güvenmiyorum
TAtlım bir kaç seçenek vardı en yakını bu idi

Arkadaşlar sanırım 10+6 dayım.
Dün gece sol kasıkta anlık şiddetli bir ağrı oldu. İğne için uyanmıştım iğneyi yaptım yattım oldu hemen geçti. Sanki bir şey koptu gibi. :( Ters bir hareket mi yaptım anlamadım. Şuan hiç bir sıkıntı yok ama yine de korkuyorum ne olmuş olabilir :( ay inşallah bebek iyidir :(

Ukrayna farklı olabilir ben Kıbrıs için öyle düşünüyorum :KK43:
Ukraynada fakir ülke
Cihazları eski
Onlarada bu aşıdan güvenmem
Ben britishi sevdimya
Murat beye ne zaman yazıyorum adam açık uzun cevap yazıyor
Ben böyle disiplinli doktor görmedim
Doktora bir dastan mesaj yazardım bir kelime cevap yazardı ve düşün ne anlarsın
Murat bey nütün sorularıma cevap veriyor biraz geçte olsa
Vallah olumlu olsada olumsuz olsada iyi bir davranış bence

Dün gece sol kasıkta anlık şiddetli bir ağrı oldu. İğne için uyanmıştım iğneyi yaptım yattım oldu hemen geçti. Sanki bir şey koptu gibi. :KK43: Ters bir hareket mi yaptım anlamadım. Şuan hiç bir sıkıntı yok ama yine de korkuyorum ne olmuş olabilir :KK43: ay inşallah bebek iyidir :KK43:
Korkma kuzum bebeğin sağ salim inşallah
Büyüyoruz kuzum-)

Dün gece sol kasıkta anlık şiddetli bir ağrı oldu. İğne için uyanmıştım iğneyi yaptım yattım oldu hemen geçti. Sanki bir şey koptu gibi. :KK43: Ters bir hareket mi yaptım anlamadım. Şuan hiç bir sıkıntı yok ama yine de korkuyorum ne olmuş olabilir :KK43: ay inşallah bebek iyidir :KK43:
Inşallah iyidir canm birşey olmamıştır sen hiç korkma kontrole git istersen aklın rahat olur

Ukraynada fakir ülke
Cihazları eski
Onlarada bu aşıdan güvenmem
Ben britishi sevdimya
Murat beye ne zaman yazıyorum adam açık uzun cevap yazıyor
Ben böyle disiplinli doktor görmedim
Doktora bir dastan mesaj yazardım bir kelime cevap yazardı ve düşün ne anlarsın
Murat bey nütün sorularıma cevap veriyor biraz geçte olsa
Vallah olumlu olsada olumsuz olsada iyi bir davranış bence
Suan Ukrayna yi arastiriyorum ama daha olumsuz birseyle karsilasmadim,siz daha once arastirdiniz mi

Artemissi gecmis olsun simdi nasilsin? Ben de bebisin büyüdüğünü dusunuyorum. Saglikli bir tosuncuk olsun onsinşal. Yarin yine de doktora gorunmekte fayda var

Arkadaşlar istersiniz ukraynayı araştırım iyi bir merkez toplanalım gidelim-))
Ben rus diliyim haberiniz olsun
Hepinize tercumanlık yaparım
Ukraynanın bir kaç büyük şehirleri var
Baş kent kiyev ama ora oahalı bildiyim kadarıyla
Kharkov şehri var
Benim ukraynalı arkadaşlarımda çok
Durun bir araştırım

Back
X