Arkadaşlar istersiniz ukraynayı araştırım iyi bir merkez toplanalım gidelim-))
Ben rus diliyim haberiniz olsun
Hepinize tercumanlık yaparım
Ukraynanın bir kaç büyük şehirleri var
Baş kent kiyev ama ora oahalı bildiyim kadarıyla
Kharkov şehri var
Benim ukraynalı arkadaşlarımda çok
Durun bir araştırım
Evet araştırmaktan zarar gelmez en azından fikrimiz olur. İnternet sitelerinde %100başarı garanti yazıyor. Sınırsız deneme yazıyor

Bak şimdi içime kurt düştü başka yere mi gidim bende yurt dışına gidelim zaza nn dediği toplanalm

Merak ettiğim en kalitelisi neresi bilgnz var mı? Lab iyi merkez titiz ?

Arkadaşlar istersiniz ukraynayı araştırım iyi bir merkez toplanalım gidelim-))
Ben rus diliyim haberiniz olsun
Hepinize tercumanlık yaparım
Ukraynanın bir kaç büyük şehirleri var
Baş kent kiyev ama ora oahalı bildiyim kadarıyla
Kharkov şehri var
Benim ukraynalı arkadaşlarımda çok
Durun bir araştırım
Zaza araştırınca bize de bilgi ver iyiyse neden olmasın toplanır gideriz

zazanın görüşleri benim için değerli inşallah araştırma sonucu olumlu sonuçlar çikar. Çünki hem fiyat olarak daha iyi ve asıl benim için önemli olan donörleri görerek seçiyosun.Ben 500den fazla donörün profil fotosuna baktım.bide boydan video koymuşlar proporsiyonuna bakabiliyosun.içime sinen 4 kişide oldu. ama takibi teknolojileri nasıldır bunu bilmiyorum.

zazanın görüşleri benim için değerli inşallah araştıurma sonucu olumlu sonuçlar çikar. Çünki hem fiyat olarak daha iyi ve asıl benim için önemli olan donörleri görerek seçiyosun.Ben 500den fazla donörün profil fotosuna baktım.bide boydan video koymuşlar proporsiyonuna bakabiliyosun.içime sinen 4 kişide oldu. ama takibi teknolojileri nasıldır bunu bilmiyorum.
ukraynada mı canim

zazanın görüşleri benim için değerli inşallah araştırma sonucu olumlu sonuçlar çikar. Çünki hem fiyat olarak daha iyi ve asıl benim için önemli olan donörleri görerek seçiyosun.Ben 500den fazla donörün profil fotosuna baktım.bide boydan video koymuşlar proporsiyonuna bakabiliyosun.içime sinen 4 kişide oldu. ama takibi teknolojileri nasıldır bunu bilmiyorum.
Bahsettiğiniz merkezin adı ne ?

Artemissi gecmis olsun simdi nasilsin? Ben de bebisin büyüdüğünü dusunuyorum. Saglikli bir tosuncuk olsun onsinşal. Yarin yine de doktora gorunmekte fayda var
o ağrıdan sonra herşey normal gidiyor. Tekrar olmadı, kanama yok garip bir durum yok. Normal hamileler Ayda bir doktora giderken ben ilaçta yazdırmak adına birde böyle donasyon olunca 15 de bir çağırıyor beni. Sürekli sürekli bebeğe ultrasonla bakmakta iyi değil. 2 sinde muayene günüm sanırım beklicem.

KIZOŞLAR sabah 10 da aradım konuştum biotexcomla
3 paketleri var
1 paket 1 deneme 4900 eu
2 paket 2 deneme 6900 eu
3 paket garanti paketi 5 deneme 9900 eu olumsuz olsa para iade
hangi paketi seçseniz hepsi yasal olarak kontrakla imzayla
son garanti paketi gebe kalsanız ve 13 haftaya kadar gebelik devam ederse kontrak artık geçersiz
eğerki 13 haftaya varmadan gebelik ilerlemese kontrak geçerli
freş yumurta kulanılıyor
freş embriyo kulanılıyor
400 fazla donörler var saytlarında seçe bilirsiniz
2 defa kiyeva gitmeniz gerek
ilkinde sizi muayine ediyorlar eşinizle ve istediyiniz paketi seçiyorsunuz
indirim yok çünkü artık kontraktlar hazır ve deyişemezler
+38 0930015005 emil ismi türkceside var
watsaptan ekleyin ve istediyiniz soruları sorun
kızlar bu paketlerin içine otel yeme içme ve hava limanına transfer dahil
bir tek bilet kendi cebinizden
kliniklerinde embriyologlar valensiya ivi merkezden staj geçmişler
özel bir merkez ve her şey yeni teknolojıyle dediklerine göre -))
yardım etiysem ne mutlu bana

ama onuda söyleyim ukrayna saytında fiyatlar daha uygun yabancı olduğumuza bizden okadar alıyorlar-(
bunuda söyledim ama bu fiyatlar yabancı uyruklara ukrayna vatandaşı olsaydınız farklı olurdu

KIZOŞLAR sabah 10 da aradım konuştum biotexcomla
3 paketleri var
1 paket 1 deneme 4900 eu
2 paket 2 deneme 6900 eu
3 paket garanti paketi 5 deneme 9900 eu olumsuz olsa para iade
hangi paketi seçseniz hepsi yasal olarak kontrakla imzayla
son garanti paketi gebe kalsanız ve 13 haftaya kadar gebelik devam ederse kontrak artık geçersiz
eğerki 13 haftaya varmadan gebelik ilerlemese kontrak geçerli
freş yumurta kulanılıyor
freş embriyo kulanılıyor
400 fazla donörler var saytlarında seçe bilirsiniz
2 defa kiyeva gitmeniz gerek
ilkinde sizi muayine ediyorlar eşinizle ve istediyiniz paketi seçiyorsunuz
indirim yok çünkü artık kontraktlar hazır ve deyişemezler
+38 0930015005 emil ismi türkceside var
watsaptan ekleyin ve istediyiniz soruları sorun
kızlar bu paketlerin içine otel yeme içme ve hava limanına transfer dahil
bir tek bilet kendi cebinizden
kliniklerinde embriyologlar valensiya ivi merkezden staj geçmişler
özel bir merkez ve her şey yeni teknolojıyle dediklerine göre -))
yardım etiysem ne mutlu bana
Zaza mesela 2 paket alındı ama 1 denemede oldu ozaman 1 deneme fiyatımı ödeniyor..Ben karar verdim ama merak ettim :)

Zaza mesela 2 paket alındı ama 1 denemede oldu ozaman 1 deneme fiyatımı ödeniyor..Ben karar verdim ama merak ettim :)
paranın yarısını ilk muayene ve tahlillere gidişde alıyo.kalan yarısınıda transfer günü alıp tüm paketin parasını almış oluyo.
Ilkinde tutdu diye paranın bir bölümünü bence iade etmezler. Emil beyle konuştum.tüm sorulara hızla dönüş yapıyo.isteğen arkadaşlar whatsapp üzerinden yazışabilir türkçe olarak.

2 PAKETİ seçerken mesela ilkinde gebe kaldın ve allah korusun 13 haftasına kadar düştü ozaman 2 deneme ücretsiz
eğer düşmediyse ve 13 haftaya kadar giti ozaman o paketi aldığın için parada iadesi yok
aslında saçma şeyde neyapalım artık ben 4 defa denedimya korkuyorum
yinede aklım murat beydem daha doğma geliyorlar

Back
X