Ben dördüncü gün yapan bir çatlak olarak susma hakkımı kullanıyorum![]()
Hayirli olsun cnm. Dualarimiz seninle :)Canlarım hayırlısıyla bu ay bizde başlıyoruz inşallah dualarınıza çok ihtiyacım olacak beni unutmazsanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dördüncü gün yapan bir çatlak olarak susma hakkımı kullanıyorum![]()
Hayirli olsun cnm. Dualarimiz seninle :)Canlarım hayırlısıyla bu ay bizde başlıyoruz inşallah dualarınıza çok ihtiyacım olacak beni unutmazsanız sevinirim
Sagol Murakami, insallah :))Hayırlı olsun. Insallah oldu. :))
Arkadaşım Türkiye’deki sonuçlarda morfoloji 1 ve 0 çıktı sperm sayısı iyiydi ama ileri hareketli düşğktğ Kıbrıs’ta Murat bey sıkıntı yok 86 ml sperm dedi hatta eylem hanımla görüştüm sperm verdiğimiz gün o da morfoloji düşük olsa da sayı iyi yüzdeye vurunca sağlıklı sperm çıkar dedi sonuç bu oldu ama eşimin 86 ml sperm ilk defa çıktı o da 3 ay ilaç kullandı proxedMorfolojiniz kaç? Sperm değerleriniz için baştan yorum yapmışlar miydi?
altıncı gün pozitif çıkan ikiz gebelik hariç yok..ben bekliyorum yarın ya da öbür güm çıkacak belki de onbir on iki de çıkacak herkesin idrara karışma hızı farklı6.cı gun sabahı kaset hamılelık testı yaptım bıraz evvel. Sonuc negatıf. Sanırım posıtıf alan arkadaslarımız olmustu ve masA hamılelıklerı devam edıyor.
Canim biraz erken degil mi? Bugün 5.gun transfer günü saymazsan6.cı gun sabahı kaset hamılelık testı yaptım bıraz evvel. Sonuc negatıf. Sanırım posıtıf alan arkadaslarımız olmustu ve masA hamılelıklerı devam edıyor.
Kuzum onada ilave para istiyorlar yaaaZaza Cek Cumhuriyeti cok methetti pgt yi. Yapalım dedi ben yanaşmadım. Onlar pgtyi tercih ediyormus
evet ya ustelık acayıp bır para ve genc yumurta oldugu ıcın tavsıye etmıyorlarKuzum onada ilave para istiyorlar yaaa
canım mavisufi ikizlere gebeyken 6 gün preductor eyrly testi negativ çıktı6.cı gun sabahı kaset hamılelık testı yaptım bıraz evvel. Sonuc negatıf. Sanırım posıtıf alan arkadaslarımız olmustu ve masA hamılelıklerı devam edıyor.
Transfer günü sayma6.cı gun cıkmıs yesılada da resmını yolladı.. Ben de tamamen bos... O da yap cıkar belkı gec bak dedı dıye motıve baktım.. ama yok ıste .. evet transfer gununu saymazsak 5.ci gun ama sayılıyor mu bılmıyorum...
Eveeet nasıl ağlamıştım.. Zazacim teselli etmişti.. Sonra sonucu aldım dahaçok ağladım.:) Darısı başına ladyecez..canım mavisufi ikizlere gebeyken 6 gün preductor eyrly testi negativ çıktı
o günü göz yaşlarıyla kan verdi ve 21 çıktı
istersin kan ver
Bak Zazam da ayni seyi soyluyor, 5.gun bugün allah Dan ümidini kesme ne olur ladymTransfer günü sayma
bugün 5 gün ve test için çok erken
Sagol kuzum Amin insallahKızlar Sebida ve laydceZ biri beşinci biri altıncı gün..en yakın sonuç almaya yakın iki
Dostumuz..ben çok dua ediyorum hepimiz dua etsek yoğunlaşıp..ben çok inanıyorum pozitif enerjiye duaya..iki güzel Arkadşımız için de tim kalbimle dua ediyorum..
Dün gibiydi yaaaEveeet nasıl ağlamıştım.. Zazacim teselli etmişti.. Sonra sonucu aldım dahaçok ağladım.:) Darısı başına ladyecez..
Kızlar çok iyi teyzesi kıpır kipirlar büyüyorlar.. Sadece birinde anne karnındaki duruş şeklinden dolayı tek taraflı boynunda kas spazmı var onu açmaya ugrasiyoruz..ama korkulacak bişi değil yüzde 90 düzeliyor dedi doktorumuz..Onun dışında her şey çok keyifli ve bir okadarda yorucu tabi..Darisi teyzelerimize ınşaallah..Şimdi uyuyorlar uyansınlar sıka sıka öperim:)Dün gibiydi yaaa
kızlar nasıl kuzum
öp onları bizimçin
Ayy ne kadar güzel ya:)Herkes ikizden korkuyor ama ben delirircesine ikiz bebek istiyorum.İsterken delirip huni takacam diye çok korkuyorum:)Allah size bağışlasın.Minicik bir nazar olmuş yavrunuza o da düzelecek bir şeymiş şükür ki.Kızlar çok iyi teyzesi kıpır kipirlar büyüyorlar.. Sadece birinde anne karnındaki duruş şeklinden dolayı tek taraflı boynunda kas spazmı var onu açmaya ugrasiyoruz..ama korkulacak bişi değil yüzde 90 düzeliyor dedi doktorumuz..Onun dışında her şey çok keyifli ve bir okadarda yorucu tabi..Darisi teyzelerimize ınşaallah..Şimdi uyuyorlar uyansınlar sıka sıka öperim:)