Yüzlerini görmediğim kalbinde benimle aynı sevdalar olan guzel yürekli kardeşlerim, bebis haberlerini ,bebislerin buyumelerini okudukca yüzüm güldü:) yeni yaptırmış ve yaptiracak arkadaşlarıma da en kısa sürede bebisli günler diliyorum. Bu aralar benim de biraz yoğundu,malesef hayatimizda biraz stres de var. Hatırlarsanız en son tiroid biyopsisi sonucu bekliyorduk. Patoloji yetersiz çıkmış. Bu hafta yeniden vericem

Bu arada annem kalca protezi ameliyatı oldu. Ona bakıyorum. Bir yandan islerim de en yoğun döneminde ama 7/24 hasta baktığım icin evden idare etmeye çalışıyorum. Görümcem de ani büyük bir ameliyat oldu. Stresimiz had safhada yani

Hazırlık dönemimi hiç böyle hayal etmemiştim. Kısmet işte. Fakat öyle ya da böyle bir terslik çıkmazsa biz de 10-13 nisan gibi sperm vermeye gideceğiz inşallah. Ben hali hazirda regli olmuyorum. Merkez ekstra regli yapmak için ilac vermeyecek. Direkt climera patch ve progeston ile başlıyorlar. Bu arada Climera patch kullanan var mi? Merkez özellikle Climera kullanmami istiyor. Yoksa estrofem dedi. Kızlar benim özel bir sağlık durumum yüzünden sadece 2 defa denememe izin verdiler. Hatta ikiye bile biraz burun kiviriyorlar. O yüzden dualariniza çok ama cooook ihtiyacim var. Nolur bana da iyi dileklerinizi yollayın.