• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Her ikisiyle de görüşüp bilgi almakta fayda var. Hangisi içine sinerse o olsun. Çizik atılalı bugün bir hafta oluyor. Çok hafif kanamam devam ediyor. Dün kontrolüm vardı doktorum herşey yolunda dedi. Cdyi aldım kıbrısa götürücem giderken. Zor bir işlem değil. Anesteziyle olduğum için hiçbirşey hissetmedim zaten. Çizik atmanın sonra bir zararı olur mu bilemiyorum hiç de aklıma gelmemişti ☺ Şimdi regl olmayı bekliyorum. 2. Gün estrofeme başlayacakmışım. 14-16 arası da gideceğiz inş 🙏 sabırsızlanıyorum artık bir an önce kavuşmak istiyorum bebişime
İnşallah bir zararı olmaz canim ve hayırlı haberlerini alırız inşallah

Hayır canım biz kendimiz ayarladık oteli.benim geçmiş mesajlara bak canım çok ayrıntılı herşey var orda..özel mesajı da gördüm ama sana özelden cevap yazamadım kapalı sanırım senin yarın dönerim telefonuna...amq lütfen önce hepsini oku:) allah rast getirsin..umarım ilkinde olur:)
Ablacım nerede kaldınız ayni mesajı banada yollayabilir misin

Kızlar ne güzel yaaa üç aylardayız bol bol tedavi süreci yada başlangıcı olanımız var. transfer hazırlığı var .sonuç bekleyen var .hamiş olup bebişlerini taşıyanımız var. doğum yapıp bebişlerini görenlerimiz var. ne mutlu yaa çok seviniyorum rabbim hepimizin birbirine olan duasını kabul etsin inşallah birlikten kuvvet doğar bizimde birlikte ettiğimiz dualarımız var rabbim kabul etsin sesimizi duysun açılan ellerimizi görsün kucaklarımızı bebeklerle doldursun burada olan tüm canlarım hepimizin yolu aydınlık olsun tez zamanda anneliği rabbim hepimize nasip etsin mübarek üç aylarda da dualarımız kabul olsun inşallah bizlerden başka nerede evlat hasreti olan varsa onlar içinde kabul olsun amin amin
Ne güzel dua etmişsin canim benim. Aminn aminnn 🙏🏻

Kızlar selam ,
Bugün ben de başladım tedaviye.
Climara patch den 3 er adet yapistirttilar. 3 günde bir degistiricem. 10. gün rahim kalınlığı ölçülecek. Nar suyuna bir kac gün önce başladım. Yolculuga kadar içmeyi planlıyorum. Hersey yolunda gider kalinlasma yeterli olursa 15 inde sperm vermek için bekliyirlar.20 sinde de transfer inşallah.
Aynı dönemlerde 4-5 kisi olduk galiba. Hepimize en kısa sürede bebisli günler diliyorum. Tedavilerimiz,transferlerimiz cok iyi geçsin inşallah. Merkezle en son konusurken beslenme işini sordum. Alkol,kahve dikkat edin,fastfood yemeyin gerisi o kadar mühim değil asıl önemli olan stres dedi. 10 dakika stres nutugu attılar. Bol bol gevseyin, stres yapmayın, hazırlık dönemi ve sonrasinda sizi rahatlatan?stresinizi azaltan seyler yapın dediler. Herkesin aklında olsun. Stres en büyük düşmanımız. Hepinize sevgilerimi yolluyorum :))
Çok güzel söylemlerde bulunmuşlar canim. İnşallah olumlu sonuçlar ile dön. Nerede başladın.

Herkese bol şans diliyorum, Allah hepimizin yüzüne baksın 🙏🏼 İnanın tedavilere başlayanlara dua ediyorum 🙏🏼🙏🏼
Sizlere bir şey sormak istiyorum, benim TSH'ım 4 çıktı, çok mu yüksek? Bu değerle hamile kalmak zor mu oluyor? Daha yüksek TSH değeriyle karşılaşan, başarı elde eden var mı?

Ablacım nerede kaldınız ayni mesajı banada yollayabilir misin
Canım başka bişey sormuştu o Arkadaş otelle ilgili ortaya yazdı sordu..biz cratosta kaldık her üç transferde de..çok da memnunduk..geçmiş mesajlarıma bak çok ayrıntılı her anı yazdım

Kızlar bende bir gariplik var 2 gündür ayaklarım buz gibi ısınmıyor. Gece uyurken ısınıyorlar.ev gayet sıcak vücut ısım iyi birde regl ağrısı gibi bişey oluyor akıntı su gibi oluyor lavobodan sonra birde jel ara sıra topak çıkıyor açık fondöten renginde trans.sonrası bugün 9. Gün.... adet günümünse 29. Günü. Uzandım hareketi kıstım korkmuyor değilim
Canım benim de ayaklarım buz gibi olurdu..kasık ağrısı da güzel bunlar belirti..yarın çok net çıkar artık baktırsan mı ki :)

Merhaba Mavi'cim 28 günde ikisinide eve çıkarabildik.çok zor ve stresli günlerdi.O günlerde çekilen resimlerde gözaltlarım mor.
şuan ikiz bakmanın ne demek olduğuna alışmaya çalışıyoruz zira evde zombi gibi dolanıyoruz : )
uykusuz, yorgun ve azıcıkda çıldırık şekilde.
Sen nasılsın.seninkiler büyüdü bayağ.
6 aylîk olunca kolaylaştığı söyleniyor.
Canım morcum inan arayım diyorum ama iki bebekle morcumun zamanı bile yok telefona baksın.sizi çook öpüyorum

Kızlar bende bir gariplik var 2 gündür ayaklarım buz gibi ısınmıyor. Gece uyurken ısınıyorlar.ev gayet sıcak vücut ısım iyi birde regl ağrısı gibi bişey oluyor akıntı su gibi oluyor lavobodan sonra birde jel ara sıra topak çıkıyor açık fondöten renginde trans.sonrası bugün 9. Gün.... adet günümünse 29. Günü. Uzandım hareketi kıstım korkmuyor değilim
Tam gebelik belirtileri
İnşallah bebekler tutunmuşlar

Nisan da transfer olacak 5 kisiyiz sanırım.
Ravenloft, Pablo40,bebek63 ,zizu00 ve ben.

Lady cim senin sürecini takip etmis hamile kalmana çok sevinmistim. Insallah bunu da atlatacaksin. Bence de senin ve bebeklerinin sağlığı için redaksiyon daha mantıklı. Tabi sen ne hissediyorsun düşünüyorsun bu daha önemli. Lutfen stres olma. Doktorların halledecekler. Bebislerini saglikla kucagina alacaksin 😘
Bende bu ayin sonunda hit ile görüşeceğim. Sizler kimlerle başladınız acaba

Herkese bol şans diliyorum, Allah hepimizin yüzüne baksın 🙏🏼 İnanın tedavilere başlayanlara dua ediyorum 🙏🏼🙏🏼
Sizlere bir şey sormak istiyorum, benim TSH'ım 4 çıktı, çok mu yüksek? Bu değerle hamile kalmak zor mu oluyor? Daha yüksek TSH değeriyle karşılaşan, başarı elde eden var mı?
En yüksek değer 4.2 diyor değer aralığında.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum çünkü yavrularım 20 aralık da erken dünyaya geldi. Bende hipertansiyon vardı gebelik öncesinde. Bebekler bğyüdükçe benim tansiyonum da yükselme başladı ve sonrasında preeklampsi yani genelik zehirlenmesi yaşadım. Daha 26. Haftada idim. 38 gün hastanede yattım ve bebeklerin bir kiloyu geçmesi beklendi. Ama tabii bu bekleme sürecinde tansiyon yerinde durmadı ciddi artışlar yaşadı bu durumda mağnezyum serumlar verildi . Anlayacağınız çok sıkıntılı günler geçirdik. Çok şükür sonunda kızım 1,275 gr oğlum da 1,180 gr olarak dünyaya geldiler. Tabii her ikisi de küvezde kaldılar. Kızım 1,5 ay oğlum 2 ay kaldı. Ama şimdi ikisi de Allahıma şükürler olsun ki evlerindeler. Ben donasyonu Murat ÖNal da yaptırdım ve çok da memnun kaldım. Yeni düşünenler arayış içinde olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada elimde clexane iğne ve crinone jel mevcut. İsteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Son kullanma tarihleri 10/2020 . Herkese sevgiler...

Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum çünkü yavrularım 20 aralık da erken dünyaya geldi. Bende hipertansiyon vardı gebelik öncesinde. Bebekler bğyüdükçe benim tansiyonum da yükselme başladı ve sonrasında preeklampsi yani genelik zehirlenmesi yaşadım. Daha 26. Haftada idim. 38 gün hastanede yattım ve bebeklerin bir kiloyu geçmesi beklendi. Ama tabii bu bekleme sürecinde tansiyon yerinde durmadı ciddi artışlar yaşadı bu durumda mağnezyum serumlar verildi . Anlayacağınız çok sıkıntılı günler geçirdik. Çok şükür sonunda kızım 1,275 gr oğlum da 1,180 gr olarak dünyaya geldiler. Tabii her ikisi de küvezde kaldılar. Kızım 1,5 ay oğlum 2 ay kaldı. Ama şimdi ikisi de Allahıma şükürler olsun ki evlerindeler. Ben donasyonu Murat ÖNal da yaptırdım ve çok da memnun kaldım. Yeni düşünenler arayış içinde olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada elimde clexane iğne ve crinone jel mevcut. İsteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Son kullanma tarihleri 10/2020 . Herkese sevgiler...
Canim zor günler geçirmişsin ancak çok şükür ki o günleri atlatıp bebeklerine kavuşmuşsun. Rabbim bir daha böyle skntılar yaşatmasın inşallah. Murat Önal bahçeci mi canim

Back
X