• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm burda yumurta donasyonu olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum benim amh 0.040 bu gün gittiğim doktor çok olumsuz konuştu o yüzden yumurta nakli düşünüyorum bi kaç yerde okumuştu yumurta nakli olanlar sonradan pişman oluyor bebeğe ısınmıyor falan öyle bişey olabilir mi sonuçta sen doğurup büyütüçeksin ben öyle olacağımı sanmıyorum ama yenede size sormak istedim bu arda 1 kızım 1 oğlum var çok kardeş istiyorlar kocam da istiyor piskolojik olarak çok yıprandım 😔
Ne desinler bekliyorsunuz şimdi size? Isınırsın mı yoksa yok biz hiç ısınamadık çocuklarımıza mı?Burada on yıllar boyunca bir tek yavrunun yüzü suyu hürmetine sağlığını, evliliğini, maddi manevi her şeyini feda etmiş kadınlar var.Ne kadar saçma sapan bir yaklaşımdır bu bir yerlerde okumuş da bık bık..Zaten şu sorularla gelen insan donasyon falan yaptırmasın bence.Ayrıca ‘yenede’ değil ‘gene de’. Bu kadar cahillik bende çarpıntı yapıyor.

Ne desinler bekliyorsunuz şimdi size? Isınırsın mı yoksa yok biz hiç ısınamadık çocuklarımıza mı?Burada on yıllar boyunca bir tek yavrunun yüzü suyu hürmetine sağlığını, evliliğini, maddi manevi her şeyini feda etmiş kadınlar var.Ne kadar saçma sapan bir yaklaşımdır bu bir yerlerde okumuş da bık bık..Zaten şu sorularla gelen insan donasyon falan yaptırmasın bence.Ayrıca ‘yenede’ değil ‘gene de’. Bu kadar cahillik bende çarpıntı yapıyor.
[/QUOTEşuan öyle bi psikoloji içindeyim ki anca benim durumum gelmiş biri beni anlar ne demek istediğimi anlar sizin gibi rahat kafayla konuşan insana diyicek bişim yok ben şimdi her şeyi düşünecek kafaya takıcak durumdayım ama siz anlamazsınız

Siz benim şuan içinde olduğum piskolojiye hiç girmemişsiniz beli inşallah böyle bi durum yaşamazsınız

Kızlarrrr bu gün itibariyle donosyon için ilaç kullanmaya başlıyorum ne olur dua edin güzel sonuçlar alalım 😊😊 geçen ay estrodial değerim yüksek çıktığı için iptal edilmişti bu ay değerin güzel başlayalım dediler 😊😊bu arada halil ibrahim tekin e gidiyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım tedavin. Tüm dualarım seninle. Geçen ayki e2 değerin kaçtı? Bu ay kaç çıktı? Ben de 1 haftadır ilaç kullanıyorum pzt endometrium ölçtüreceğim.

Siz benim şuan içinde olduğum piskolojiye hiç girmemişsiniz beli inşallah böyle bi durum yaşamazsınız
Sizin yaptığınız şımarıklık. Tek bir bebek için yıllardır neler neler çekmiş kadınlar var burda. Siz zaten 2 çocuğunuz varken buraya gelip bu anlamsız mesajı yazarak insanların canını yaktığınızı anlamadığınız gibi , bir de en mağduru oynuyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına. Kendinizi biraz olsun bizim yerimize koyun.

Hepinize tek tek teşekkür edemedim acımı paylaştığınız için Allah razı olsun. Umarım hepiniz en güzel sonuçları alırsınız. Kendimi toparlama sürecindeyim çok zor oluyor ama zaman herşeyin ilacıymış benim de sanırım zamana ihtiyacım var. Bu gece dualarım sizinle hayırlı kandiller. Allahım bebeklerinizi size bağışlasın acılarını yaşatmasın
Canim benim sana tekrar tekrar bol sabırlar diliyorum. Yaşadığın için soylenevilecek çok söz yok. Umarım en kisa sürede bebis veya bebislerine kavusursun

Üst üste iki soru geldiği için sayfanın eskilerinden biri olarak yazma ihtiyacı hissettim...Sayfaya okuyucu olarak sessiz katılan sevgili arkadaşlarım..bir çoğunuz bizim gibi karar aşamasındasınız ve meler yaşadığımızı anlamaya ve kendinize yol çizmeye durumu anlamaya çalışıyorsunuz...bunun için en ideal topik bu..çok bilgili,eğitimli,başından acı tecrübeler geçen kadınlar var çoğunlukla burda..canımızı dişimize takıp akılla,bilimle ama dilimizde duayla anne olmaya çabalıyoruz..ama kimse sizleri bu yola girmeye ikna etmeye çalışmaz,kimse biz yaptık siz de yapım ya da yapmayın demez..herkes kendi sıkıntısında maddi manevi zor süreçler yaşıyorken kimse Burda şımarıkça sorulara cevap beklemesin..okuyun düşünün karar verin...biraz hassasiyet rica ediyorum..iki çocuğu olup kardeş istekleri için ay napsam ya modunda soru sormayın bir de çaresizim yazmışsınız...15 tüp bebek üstüne 8 donasyonla hala kucağı boş kadınlar var bu sayfada..benim de oğlum var ikinci evliliğim eşimin çocuğu yok ve deli gibi hasret içindeydik ikimiz de bebek için..ama sizinki farklı çok..hele ki ifade tarzı...tüm okuyan sessiz takipçileri sevgiyle kucaklıyorum ama densiz olanlara da iki kelime her daim yazarım..

Üst üste iki soru geldiği için sayfanın eskilerinden biri olarak yazma ihtiyacı hissettim...Sayfaya okuyucu olarak sessiz katılan sevgili arkadaşlarım..bir çoğunuz bizim gibi karar aşamasındasınız ve meler yaşadığımızı anlamaya ve kendinize yol çizmeye durumu anlamaya çalışıyorsunuz...bunun için en ideal topik bu..çok bilgili,eğitimli,başından acı tecrübeler geçen kadınlar var çoğunlukla burda..canımızı dişimize takıp akılla,bilimle ama dilimizde duayla anne olmaya çabalıyoruz..ama kimse sizleri bu yola girmeye ikna etmeye çalışmaz,kimse biz yaptık siz de yapım ya da yapmayın demez..herkes kendi sıkıntısında maddi manevi zor süreçler yaşıyorken kimse Burda şımarıkça sorulara cevap beklemesin..okuyun düşünün karar verin...biraz hassasiyet rica ediyorum..iki çocuğu olup kardeş istekleri için ay napsam ya modunda soru sormayın bir de çaresizim yazmışsınız...15 tüp bebek üstüne 8 donasyonla hala kucağı boş kadınlar var bu sayfada..benim de oğlum var ikinci evliliğim eşimin çocuğu yok ve deli gibi hasret içindeydik ikimiz de bebek için..ama sizinki farklı çok..hele ki ifade tarzı...tüm okuyan sessiz takipçileri sevgiyle kucaklıyorum ama densiz olanlara da iki kelime her daim yazarım..
Ayyy kuzular 15 haftalık olmuşlar bile❤️Maşallah🙏🙏🙏

Mesajımı yazarken seni incitir miyim diye düşündüm önce. Sonra dedim ki onun durumu çok başka ve akıllı kadın , zaten ne demek istediğimi anlar o. Ağzına sağlık canım.

Mesajımı yazarken seni incitir miyim diye düşündüm önce. Sonra dedim ki onun durumu çok başka ve akıllı kadın , zaten ne demek istediğimi anlar o. Ağzına sağlık canım.
Olur mu hiç canım benim tabiki başka :) kıyaslamam bile..yine de ne kadar incesin bi de düşünmüşsün...biz burda bütün açık kalpliliğimzle yazıyoruz herkesin harcı değil..çok çok öpüyorum canım benim :)

Belki çok mu çok erken ama bir umuda bağlanmak hayata bağlanmak adına size bir konuda danışmak istiyorum. Kendimi toparlayıp iyileştikten sonra bir kez daha denesem mi diyorum? Yoksa bunu düşünmek için çok mu erken ? Uzun bir süreç olacak yine farkındayım. Bir yandan da yaşadığım olaylar beni o kadar korkutuyor ki bir daha olumsuz sonuç olursa dayanabilir katlanabilir miyim bilmiyorum. Hastane de olduğum sürece çok acı çektim hele ki Doğum o kadar zor oldu ki aynı şeyleri yaşama düşüncesi beni güçsüz bırakıyor :( acaba benim için hayırlı değil, bu kadar yaklaşmışken bile kucağıma almak nasip olmadıysa zorlamanın anlamı yok mu diye düşünüyorum :( kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim

Back
X