• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben o cd 56 testine inanmıyorum
Dünyada bu tür testlerde çok ispatlanmamış bir tsstler onunçin kafanı bu tür şeylerle yorma
Merak etiyin soruyu anlamadım
Sen donasyona başlarken ilaçlarımı soruyorsun
sevgili zaza yok ben dananasyona başlarken degil öncesınde ön hazırlık olarak yapılan bu cd 56 testini sormustum.dün benimde doktorumda aynısını söyledi yani beni burada hazırlıcak olan doktorum.Ben inanmıyorum ama çok istiyorsan yaptıralım demişti.benımde kafama takıldı bu test farzedelimki kötü çıktı o zaman ne ilaç kullanılıyor diye. bunlar yeni çıkan şeyler ve gercekten kanıtlanmış bir test degil dedi doktorum sevgili zaza en iyisi sizin bileceginizi düşünerek yazdım çünkü bu konuda benden daha cok bilgilere sahipsiniz cvp için tesekkür ederim

sevgili zaza yok ben dananasyona başlarken degil öncesınde ön hazırlık olarak yapılan bu cd 56 testini sormustum.dün benimde doktorumda aynısını söyledi yani beni burada hazırlıcak olan doktorum.Ben inanmıyorum ama çok istiyorsan yaptıralım demişti.benımde kafama takıldı bu test farzedelimki kötü çıktı o zaman ne ilaç kullanılıyor diye. bunlar yeni çıkan şeyler ve gercekten kanıtlanmış bir test degil dedi doktorum sevgili zaza en iyisi sizin bileceginizi düşünerek yazdım çünkü bu konuda benden daha cok bilgilere sahipsiniz cvp için tesekkür ederim
eger bana kızmasanız bir soru daha sorayım size birde sperm fis testi cünkü bu haftada tüm tahlilerim bitiyor bu ay adetımle bende ilaçlara başlıcam rabbim kısmet ederse önümüzdeki ay baküye gidicez bende dananasyon ilaclarına başlamadan ne gerekiyorsa yapalım dedım . çünkü burada okuduklarımı hep not aldım bende artık elim boş dönmek istemiyorum bu sperm fis testını yaptıralımmı. normal sperm testınde bişi yoktu yani iyi cıktı ondan sordum kusura bakma ne olur sevgiler

Bu forumda tanıdığım üç arkadaşımız donasyon sonrası kendilijinden hamile kaldı
Nik isimlerini tam net hatırlamıyorum ama tahminim biri umutluyum halil beyde denedi oğluna kavuştu ve akabinde kendiliğinden hamile kaldı ve şuan ikinci oğluna kavuşmaya hazırlanıyor
Sevgili neo arkadaşımız gynolifeda denemesinde ikiz gebelik yakaladı ve malesef kayb etti sonrasında kendi yumurtasıyla gebe kaldı ama malesef onuda kayb etti
Rabbim tez bir zaman onuda sevindirsin
Üçüncü arkadaşımızında nik ismini unutum ama olayını hatırlatıyım firdevs hanımda denemişti ve negativ sırasında doktoru kalbini çok kırmıştı
Bu yakınlarda öğrendik kendi yumurtasıyla anne olmaya hazırlanıyor vede 42 yaşında
İnşallah onunda her şey yolunda ve bebeğini kucağına alır
Sen cansın Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Genelde intalipit serum takıyorlar transfer sonrası

eger bana kızmasanız bir soru daha sorayım size birde sperm fis testi cünkü bu haftada tüm tahlilerim bitiyor bu ay adetımle bende ilaçlara başlıcam rabbim kısmet ederse önümüzdeki ay baküye gidicez bende dananasyon ilaclarına başlamadan ne gerekiyorsa yapalım dedım . çünkü burada okuduklarımı hep not aldım bende artık elim boş dönmek istemiyorum bu sperm fis testını yaptıralımmı. normal sperm testınde bişi yoktu yani iyi cıktı ondan sordum kusura bakma ne olur sevgiler
Eğer spermogram iyi çıktıysa fişe gerek yok

Bizimde sperm testi normaldi ama kendi yumurtamla son denememde spermlerin başlarında problem olduğu ortaya çıktı. O yüzden doktorum donasyondan önce emin olmak için sperm hasar paneli testi istedi. Bizde yarın vereceğiz 750 tl lik bi test

Eğer spermogram iyi çıktıysa fişe gerek yok

Bizde spermogram Ekteki gibi çıktı ama yinede hasar paneli istediler. Morfoloji dediğiniz şey bu testte yok sanırım

Eklentiler

• 21DDE9B6-AA62-4CB6-8C10-1A9E6614E1E8.webp
    21DDE9B6-AA62-4CB6-8C10-1A9E6614E1E8.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 106
Slm tup bebek tedavisi baslangicinda verilen biosteron tablet elimde kalmistir icinden 10 tane kullandim kullanmadim. Icinde 50 adet daha vardir . Ihtiyaci olan varsa ucretsiz vermek istiyorum 200 tl kusurluk bir ilac sgk karsilamiyor 08.2019 son kullanma tarihi
merhabalar ilaç halen eliniz de mi başka kimseye göndermediyseniz ve bana gönderirseniz çok memnun olurum ilaçlara para yetiştiremiyorum artık :( çok yoruldum

Bizde spermogram Ekteki gibi çıktı ama yinede hasar paneli istediler. Morfoloji dediğiniz şey bu testte yok sanırım
KUZUM SPERMİYOGRAM ŞAHANE
zaten donasyonda imci yapılıyor ve o ileri hareketli spermotozoidlerden en iyilerini seçerler

Kızlar çok şükür bugün kesemizi gördük, doktor tek kese go
tabii doğru diyorsun
ama inan en en en önemli yumurta
Vallahi buna artık çok çok çok inandım kendi yasadıklarımdan sonra. Her ne kadar sağlıklı donörlör olsada her ay süper yumurta verecekleri anlamına gelmiyor, aynısı sperm içinde geçerli ama bencede en belirleyici yumurta. Herşeyin dört dörtlük olsada altın yumurtlayan donöre denk gelmemişsen işin zor.Allahım bu yolda emek eziyet verenlerin yardımcısı olsun.

Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz gözünüz aydın. Bu kaçıncı gün idrar testinizdi ?

Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz gözünüz aydın. Bu kaçıncı gün idrar testinizdi ?

KUZUM SPERMİYOGRAM ŞAHANE
zaten donasyonda imci yapılıyor ve o ileri hareketli spermotozoidlerden en iyilerini seçerler

İnşallah öyle olur. Bugün her duruma karşı sperm hasar paneli verdik. İnşallah o da sorunsuz çıkar

hayırlı olsun arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini, tüp bebek sonucumu hamile kaldın? Eğer öyleyse nerede tedavi gördün? Ben 1 yıldır uğraşıyorum 1 gram yol kat edemedim iğne- ilaç- hayal kırıklığı üçgenindeyim :KK43:
evet cnm tup bebek izmirde dr israil aruh a gittim. Rabbimm insallah en kisa zamanda sanada nasip.etsin.

Back
X