Çok geçmiş olsun canım Allah dualarımızı kabul etsin, Allah evlatlarımızı bize bağışlasın evet zor bi durum Rabbim kimseye bu korkuyu bu acıyı yaşatmasın, benim durumumda senden farklı değil. Dün akşama doğru adet sancısı gibi bel kasık ağrısı vardı, akabinde saat 6 da kanamam başladı. Buradaki kendi doktorumu aradım bana hemen 2 progesteron vaginal tablet almamı magnezyum tablet almamı ve 4 saat sonra tekrar 2 tablet progesteron vaginal almamı söyledi, bana endişelenme sakin ol kötü bir durum yok dedi ama aynı adet kanaması gibi berrak kırmızı kan geliyor. Hemen acile gittik oradaki doktor vaginal ultrasonla baktı, kese yerinde henüz ama kalp atışı olmadığı için sağlıklı gebeliğin devam edip etmiyecegi belli değil, düşük tehlikesi altındasın dedi. Biz hiçbir iğne ilaç veremeyiz sadece durumun dahada kötülesirse almak için müdahele ederiz dediler adiler. Merkezime yazdım ,bana kendi doktorumun müdahalesinin doğru yerinde olduğunu buna ek olarak coraspirini ara verip kesmemi söylediler. Çok şükür 4 saattir kanamam yok kesildi gibi, kendi doktorum da zaten her 4 saatte bir kanama pedimin resmini wahsaptan kendisine yollamamı söylemişti ,son duruma gayet iyi dedi ya inşallah. Dünden beri ağlıyorum, eşim tir tir titriyor, tutundugum tek umudum tek dalım onuda kaybetmekten çok korkuyoruz ,Rabbim yavrularımızı şu mübarek günlerde bizlere bağışlasın hala nasıl bir son bulacağım belli değil.