Sagolun Kizlar, Serumu sormamin sebebi aslinda bende son transferimde 2 serum kullandim, neden 2 cünkü ikincisinden sonra fenalastim ve Doktorum devam kullandirtmadi, 2 hafta sonrada Transferim oldu tuttu ama Kimyasal oldu malesef. Peki CD56 testini yaptiran arkadasim, Kan da mi baktiedin ? Ve Adetiyin kacinci günü Kan verdin? belirli birgün mü olmasi gerekiyor ? Insan internetde okuyunca, kac düsük sonrasi Serum ile evladima kavustum diyenleri ozaman elinden geleni yapmak istiyor, beni anlarsiniz. Ama icimden diyorum, Rabbim nezaman yiyecek icicecek suyu varsa ozaman gönderecek yavrumu diye. Benim Doktorumda demisti Serumun kanitlanmis biseyi yok sadece deneyebiliriz demisti, ve ben 10lu paket serum aldim 8i duruyo öyle evde.
Ve benim ilk Ttansferim 1 Blasto olduydu ve serum felan kullanmadan 8ci haftaya kadar gelmistik, malesef kalbi durdu. Bu yüzden 2ci Transfer öncesi Serum deneyebiliriz demisti. Simdi beni bekleyen son Donmuslarim var, orta kalite denildi ve elimdem geleni yapmak istiyorum. Ama Kalbim diyorki, Nasibinde varsa hixbir extra ilac kullanmana gerek yok diyor. Galiba Kalbimi dinleyip en az ilacla Transferi yaptiracagim. Ama Eylül gibi olacak, Burda eger Tedavisinde Serum kullanacak arkadasim olursa lütfen sürecini ve fikrini paylassin. Cok uzun yazdim kizlar kusura bakmayin. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.