• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet canım çok şükür gördük 🙏 bir kese net göründü ama bitane de tam görülemeyen ama kese olduğunu düşündüğü bişey vardı. 15 gün sonra tekrar gel dedi. Seninle peşpeşe gidiyoruz yaa 😄 darısı başına kuzum 🙏
Çok şükür canım ya aynen öyle senin yaşadın her şeyi bi hafta sonra ben yasiyrum😍😍😍😍 çok şükür inşallah hep böyle pes peşe güzel bi şekilde devam eder 😍😍😍🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Evet canim şuan iğne verdiler sabah akşam. Kötü mü sonucum anlayamadım 😔
Bence kötü değil canım o zaman içini ferah tut 6 ile ikizleri olan arkadaşlar varmış burda bende mesala fitilleri 4 e çıkarmışlardı sende direk igneye gecmisler onlemi aliyorlar sen gonlunu ferah tut.

Bence kötü değil canım o zaman içini ferah tut 6 ile ikizleri olan arkadaşlar varmış burda bende mesala fitilleri 4 e çıkarmışlardı sende direk igneye gecmisler onlemi aliyorlar sen gonlunu ferah tut.
İnşallah canim skntı yoktur ya. Aynen direk iğne dedi bana. Umarım herşey güzel olur 🙏🏻

Bir de okuyup yazmayanlar var. Aslında ne çok kalabalığız
Güzel sonuç al inşALLah bende artık bu prednolada güvenmiyorum
ALLAH RAZI olsun cnm doktorum diğerlerinde kullanıldı hiç bir işe yaramıyor dedi bu sefer kullanmıcaz dedi inşallah yakında senınde güzel haberlerinle seviniriz sevgili zaza

Evet canim şuan iğne verdiler sabah akşam. Kötü mü sonucum anlayamadım 😔
O sonuca göre net birşey söylemek mümkün olmuyor cnm. 11 ken hamileydim devam etmedi. 15 ken hiç tutunma olmadi. Arkadaşımın 5ti hamileliği devam ediyor.Belli olmuyor anlayacağın

O sonuca göre net birşey söylemek mümkün olmuyor cnm. 11 ken hamileydim devam etmedi. 15 ken hiç tutunma olmadi. Arkadaşımın 5ti hamileliği devam ediyor.Belli olmuyor anlayacağın
İlk başta çook canim skldı keyfim kaçmıştı. Sonra her türlü değerden olumlu olumsuz sonuç olduğu görünce yüreğim rahatladı. nasibimiz de varsa düşük değerle de olur . İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alıp evlatlarımız olur canim 🙏🏻

Son düzenleme:
Gecmis olsun anladigim kadariyla Serum a ragmen Düsükmü oldu ? Yoksa evladiniza kavustunuzmu saglicakla, insallah öyledir
Mrb bilmediğim için soruyorum bı serumdan bahsetmissijiz ne serumu neden kullanılır acaba ? CD 56 ne demek ? Şimdiden teşekkürler 🤗

İlk başta çook canim skldı keyfim kaçmıştı. Sonra her türlü değerden olumlu olumsuz sonuç olduğu görünce yüreğim rahatladı. nasibimiz de varsa düşük değerle de olur . İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alıp evlatlarımız olur canim 🙏🏻
Hayall takılma bu değerlere kalbini güzel tut çok okuma kafanı rahatlar sonuçta nasibimizde ne varsa onu yasiyacagiz moralini yüksek tut karnındaki bebekleride üzme sev onları sımsıkı tutunsunlar annelerine her şey güzel olsun diyorum

Arkadaşlar acil yardım biliyorsunuz tedaviye girdim fakat bademciklerin şişti grip gibi bir hale girdim antibiyotik alsam bir zararı olurmu yada ne yapmalıyım çok kötü halsizlik var lütfen yardim

Arkadaşlar acil yardım biliyorsunuz tedaviye girdim fakat bademciklerin şişti grip gibi bir hale girdim antibiyotik alsam bir zararı olurmu yada ne yapmalıyım çok kötü halsizlik var lütfen yardim
Bende grip olmuştum geçen yılki tedavide çok stres oldum antibiyotik kullanmadım ciddi anlamda boğaz ağrım yoktu benim öksürük vardı bunda da vardır bir hayır bazı antibiyotikler var hamileyken bile kullanılıyor augmentin di galiba yanlış hatırlamıyorsam daha ilerlemeden dr a gidin tedavide olduğunuzu belirtin çok geçmiş olsun ben zencefil bal karışımı yemiştim zencefil de boğaza iyi geliyor Allah şifa versin güzel pozitif sonuclarinizi bekliyoruz bizlere de umut olun ışık olun😊

Bende grip olmuştum geçen yılki tedavide çok stres oldum antibiyotik kullanmadım ciddi anlamda boğaz ağrım yoktu benim öksürük vardı bunda da vardır bir hayır bazı antibiyotikler var hamileyken bile kullanılıyor augmentin di galiba yanlış hatırlamıyorsam daha ilerlemeden dr a gidin tedavide olduğunuzu belirtin çok geçmiş olsun ben zencefil bal karışımı yemiştim zencefil de boğaza iyi geliyor Allah şifa versin güzel pozitif sonuclarinizi bekliyoruz bizlere de umut olun ışık olun😊
sagol cnm ALLAH razı olsun evde vardı şimdi agumentin aldım bir tane ateşimde çıktı biraz moralim resmen çöktü tam tedaviye başla böyle olsun bu günde pazar acile gitsem şimdi durumuda oradakilere anlatamam offff nasipte ne varsa o ama işte genede çok üzülüyorum

Back
X