Aynı dert bendede var kolonya ile ov dediler yaptim dediklerini ama geçmedi bende bezeler oluştu hemşirenin tek söylediği şey geçer geçer 😁
Cnm benim ben sürekli göbeğime ve kalcama alkollü pamuk koydum hiç beze olmadi çok morardı ama tavsiye ediyorum ise yarıyor otururken uzanırken falan alkollü pamuğu kurudukça tekrar yenisini yaptık iyi geldi bu sefer o kadar acı çekmedim deneyin iyi geliyor

Canim nasilsin ne yapiyorsun ben dun transfer oldum suan dinleniyorum
Sagol canim iyiyim umarim hayirlisi olur bu kez bende aralik basi tedaviye burda baslayip transfer icin 3 gunlugune bakuye gidiyorum. Senin 5. Gun embrio su mu kondu

Canım zazam içine mi doğdu gündüz test aldım ama yapmaya cesaret edemedim eşimi bekledim iyi veya kötü ne olacaksa sonucu beraber görelim istedim. 15-20 dk önce yaptım testi Allah’ıma şükürler olsun ki çift çizgi 🥰
Bu arada bugün 10. Günü
Hayirli olsunnn darisi bize insallah

Malesef idrar testi negatif 8.gün baktım tek çizgi bidahada bakmam zaten boşuna hayalkırıklığı yaşadım dün demistim ya hiç belirti yok diye bugün kasik ağrılarım oldu sabah ara ara geçti iştahım kapandı sabah zorla biseyler yemek zorundaydım hiç canim yemek bile istemiyo hep ilaçların etkisi bu

Canım ya böyle de çok stres oluyorsun 10. Gün keşke verseydin kan testini, hem idrarla yapılan testler her ztn doğru çıkmıyoki bir de ben kendi değerime bakıyorum 9. Gün başkalarının 300 400 yani herkesin okdr farklı ki hamileysen bebiş de stres olur senin yerinde olsam hmn kan veririm. İnan bende bugün yine yaptıracaktım hemşir 24 saatin bi anlamı yok yarını bekle dedi gerilmekden patlıycam 😩😩

Canım ya böyle de çok stres oluyorsun 10. Gün keşke verseydin kan testini, hem idrarla yapılan testler her ztn doğru çıkmıyoki bir de ben kendi değerime bakıyorum 9. Gün başkalarının 300 400 yani herkesin okdr farklı ki hamileysen bebiş de stres olur senin yerinde olsam hmn kan veririm. İnan bende bugün yine yaptıracaktım hemşir 24 saatin bi anlamı yok yarını bekle dedi gerilmekden patlıycam 😩😩
Bin pişman oldum canim bende idrar testinde baktigima merak ettim içimi merak kemirince cevabını da aldim😁 az kaldı zaten dedim kendi kendime salı günü nasılsa kan vericem aslında yarın eczaneye gideyim diyorum yine negatifi gorucem o yüzden vazgeçtim hemşire bana sabret dedi idrarda çıkmaz dedi

Bin pişman oldum canim bende idrar testinde baktigima merak ettim içimi merak kemirince cevabını da aldim😁 az kaldı zaten dedim kendi kendime salı günü nasılsa kan vericem aslında yarın eczaneye gideyim diyorum yine negatifi gorucem o yüzden vazgeçtim hemşire bana sabret dedi idrarda çıkmaz dedi
[/QUOTE haklisin bebişim varsa karnimda biraz üzüldü ama sonra geçti

Sabır taşı olduk 😂

Canım zazam içine mi doğdu gündüz test aldım ama yapmaya cesaret edemedim eşimi bekledim iyi veya kötü ne olacaksa sonucu beraber görelim istedim. 15-20 dk önce yaptım testi Allah’ıma şükürler olsun ki çift çizgi 🥰
Bu arada bugün 10. Günü
Hayırlı olsun kolayca kucağına da alırsın inşallah
Darısı başımıza inşallah gelsin canım

Sonuç almadan birşey yazmak istemedim. Ben belirtileri yoğun olarak yaşayanlardanım ikinci günden itibaren korkunç bel ağrısı , baş ağrısı , 5-6. günü kasıklarıma iğne batar gibi ağrılar girdi. Hala da ara ara iğne batması gibi oluyor. 2 gündür de göğüslerimde şişkinlik ve ağrı başladı
Canımmm hadi inşallah..tüm kalbimle diliyorum sağ Salim kucağına al..Kızım emiyor şu an beni allah sana da benim kızım gibi bi prenses versin:)

Tesekurler canim mide. Nasil? Bu arada her hangi kasik agrisi falan oldumu? Bende ilk transferde ucuncu gun emb surekli biseyler hiss ediuordum fakat bu ilaclardan dolayida ola bilr transfer once de meme agrisi kasik agrisi oluyordu bu transferde ilaclar hicbisekilde hicbi agri falan vermedi transferden sonrada bi bosluk gobi hicbi agri sizi yok qarip
Hadi bu defa güzel haberler ver bana canım inşallah

Negatif arkadslar üzüntünüzü paylaşıyorum maalesef😣ınsallah tez zamanda mucizeler bulur sızı
Hayal hayırlı olsun sagsaglım kucagına al ınslalah sen nerede yaptırmıstın?
Yeşilada ara ara yaz ikizlerinden bahset lütfen bize motivasyon mu dersin ne dersen artık iyi gelıyor bebişleri olanlardan duyumlar

Negatif arkadslar üzüntünüzü paylaşıyorum maalesef😣ınsallah tez zamanda mucizeler bulur sızı
Hayal hayırlı olsun sagsaglım kucagına al ınslalah sen nerede yaptırmıstın?
Yeşilada ara ara yaz ikizlerinden bahset lütfen bize motivasyon mu dersin ne dersen artık iyi gelıyor bebişleri olanlardan duyumlar
Çok sağol arkadaşım, Allahım bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🙏 Kyrna (Girne) tüp bebek merkezinde yaptırdım

Back
X