Banada dondurulmuş varsa ikinci yapılacak işlem için ücret alınmıyor,sadece dondurma parası alınıyor dendiBenden 1000 euro artı 500 dondurulann embriyo için iştendi toplam 1500 euro istendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada dondurulmuş varsa ikinci yapılacak işlem için ücret alınmıyor,sadece dondurma parası alınıyor dendiBenden 1000 euro artı 500 dondurulann embriyo için iştendi toplam 1500 euro istendi
Bende ilk kez yaptıracagım gynolife ve British kıbrıs arasında kararsız kaldım siz British kıbrıs hakkında ne düşünüyorsunuzEvet canim gynolife benim merkez dr murat bey
Canım vallahi kalbin hangisine ısındıysa ona gore karar ver british hakkında olumsuz bisey duymadım ama Tek bildiğim oda lefkoşada.Bende ilk kez yaptıracagım gynolife ve British kıbrıs arasında kararsız kaldım siz British kıbrıs hakkında ne düşünüyorsunuz
Hakkinda hayırlısı olsun canım benim.Canım vallahi kalbin hangisine ısındıysa ona gore karar ver british hakkında olumsuz bisey duymadım ama Tek bildiğim oda lefkoşada.
teşekkür ederim hepimizn hakkında hayırlısı canımHakkinda hayırlısı olsun canım benim.
Gynolife değilmi Zaza bunu yapan.her seferinde dikkatimi çekiyor insanlar genelde bu merkezden ilkinde hep başarısız oluyor. Birşey soracağım sana British her zaman 5. Gün mü koyuyor
[/
Kuralları oymuş blast olmadan transfer yapmamak
Teşekkür ederim. Bide bi merkez 5. Gün yumurtası koyduk diye hile yapabilir mi yada yalan konuşabilir mi? Olur mu böyle durumlar? Hiç denk gelip duydun muPardon yazamadım galiba
British kuralı buymuş blast olmadan transfer yapmıyorlarmış
Hata bir tedavimde iptal oldu bundan dolayı
5 güne embriyo kalmadı,ama ozaman eşimin spermi feci düşüşteydi
Hiç duymadım canim ben transfer olduğum gün bana sadece toplam 1500 euro ödenecek dendi.Banada dondurulmuş varsa ikinci yapılacak işlem için ücret alınmıyor,sadece dondurma parası alınıyor dendi
Her şey güvene dayalı aslında her şey mümkün olabilir. Ama mantıken yumurtayı topladı o gün eşin gitti sperm verdi 3.gün baktıki kalite uygun değil transfer yapması lazım 5.güne nasıl bekletecek 2 günlüğüne dondurulur mu sanmam. Hee gelişimi duranları 5.gün oldu bu deyip boş gönderir mi bilmem o ayrı konuTeşekkür ederim. Bide bi merkez 5. Gün yumurtası koyduk diye hile yapabilir mi yada yalan konuşabilir mi? Olur mu böyle durumlar? Hiç denk gelip duydun mu
Hayırlı olsun ne güzelKızlar ikinci test sonucum çıktı şoktayım 2370 çok yüksek değil mi ilk tahlil 628. İki embriyo transfer edildi
Hadi inşallah seninde güzel çıkacak ınsallah haberini bekliyorum.Hayırlı olsun ne güzeldarısı başıma ben de hastaneye doğru gidiyorum bakalım benim ki ne çıkacak
Maşşallah allah nazarlardan saklasin ikiz bunlar o yüzden kan değerin katlanıyordur.insallah sağlıklı olunda sen ve bebislerin allah korusun sizi.Kızlar ikinci test sonucum çıktı şoktayım 2370 çok yüksek değil mi ilk tahlil 628. İki embriyo transfer edildi
Bizler bilmiyoruzki canim neler olduğunu çünkü çaresiz ve bebek için yanıp tutuşan bizleriz nedeseler o durumda bilmeden kabul ediyoruz.cunku güvenmek zorundayız onlarda bunu biliyorlar.Her şey güvene dayalı aslında her şey mümkün olabilir. Ama mantıken yumurtayı topladı o gün eşin gitti sperm verdi 3.gün baktıki kalite uygun değil transfer yapması lazım 5.güne nasıl bekletecek 2 günlüğüne dondurulur mu sanmam. Hee gelişimi duranları 5.gün oldu bu deyip boş gönderir mi bilmem o ayrı konu
Evet elimizde belge ve kanıta dayalı ne var hangi merkez bu işi belge ve kanıtla yapıyo ben merak ediyorum Z Zaza74 sen ne dersin?Her şey güvene dayalı aslında her şey mümkün olabilir. Ama mantıken yumurtayı topladı o gün eşin gitti sperm verdi 3.gün baktıki kalite uygun değil transfer yapması lazım 5.güne nasıl bekletecek 2 günlüğüne dondurulur mu sanmam. Hee gelişimi duranları 5.gün oldu bu deyip boş gönderir mi bilmem o ayrı konu
Amin canım inşallah, Allahım en kısa zamanda sizlere nasip etsin sırayla güzel haberlerinizi alalımMaşşallah allah nazarlardan saklasin ikiz bunlar o yüzden kan değerin katlanıyordur.insallah sağlıklı olunda sen ve bebislerin allah korusun sizi.