Zazacim güzel kardeşim hayran olduğum güzel insan hepimize umut oldun can oldun o kadar hakettiğini haberini duyduğumdan beri yerimde duramıyorum vallahi billahi karin ağrısı cekiyorum onu bile unuttum senin uğuruna çok inanıyorum ben ve rabbimin bize umut olması için gönderdiği bir melek olarak görüyorum seni ınsallah kucağına aldığın günleri göreceğiz daha senden sonra rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah sen bizim uğurumuzsun rabbim kalbinin temizliğini görüyor pes etmeyeceğiz hiçbirimiz senin gibi durmak yok yola devam bize sen öğrettin
Canım arkadaşım inan bizi takip eden okadar arkadaşımız varki susarak ve hala uğraşıyorlar
İnşallah onlarada umut olurum
Ama şütfen deneyen ve olumsuz yaşayan arkadaşlar korkmayın,yazın bura,bir birimize destek olalım
Tradiaos inşallah ilk önce rahminin iyi olmasından emin ol ve tedaviye devam
Dondurulmuş embriyolardan inşallah sonuç alırsın
İnşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ama almasan lütfen yılma ve yeni donerle yola devam

Canım arkadaşım inan bizi takip eden okadar arkadaşımız varki susarak ve hala uğraşıyorlar
İnşallah onlarada umut olurum
Ama şütfen deneyen ve olumsuz yaşayan arkadaşlar korkmayın,yazın bura,bir birimize destek olalım
Tradiaos inşallah ilk önce rahminin iyi olmasından emin ol ve tedaviye devam
Dondurulmuş embriyolardan inşallah sonuç alırsın
İnşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ama almasan lütfen yılma ve yeni donerle yola devam
Canim yilmiycam rahmime batırmakla başlıycam canim donmus larla denicem olmazsa da yola devam edicem yılmak yok canim insallah canim benim insallah🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏

Kizlar lutfen umudunuzu kaybetmeyin bide bakuyu dusunun kendi doktorum haric orada bicok kisi yapiyor yasal olarak izin var diye cok rahatlar ve maddi anlamda olayi pazara cevirmemisler bunu bi dusunun fiyat olarakda cok makul ben sevindim herkez sevinsin istiyorum 🤲
21
Bugün halil inrahim tekinin muayenehanesine gittim. Gitmek isteyenlere fikir olması için detaylarıyla anlatayım. İlgili güven veren biri ilk olarak onu söyleyebilirim. Ben embriyo donasyonu istediğimizi söyledim o durumda değilsiniz öncelikle yumurtaya başka yumurtadan parça alacağız dedi. Yumurta donasyonu 5000 euro sperm donasyonu 1000 euro bizimki gibi stoplazma işlemi 3500 euroymuş
Kuzum anlamadım ben. Senin neden herkes gibi donor yumurtası ve eşinin spermi değil. Eşini başkasının yumurtası, senin Yumurtayı başkasının spermiyle döllenmesi ne demek

21

Kuzum anlamadım ben. Senin neden herkes gibi donor yumurtası ve eşinin spermi değil. Eşini başkasının yumurtası, senin Yumurtayı başkasının spermiyle döllenmesi ne demek
Bizde tam olarak problemşn kaynağı nerde bilinemiyor. Halil hoca da senin yumurtana stoplazma eklenecek donörden, spnra da eşinin spermiyle döllenecek dedi. Eğer onda başarısız olunursa donör yumurtası kullanılacak ama yine eşimin spermi alınacak. Bir diğer tarafta da benim kendi yumurtama sperm donasyonu yapılacak hangisi blastokist olacak ona bakılacak

Bizde tam olarak problemşn kaynağı nerde bilinemiyor. Halil hoca da senin yumurtana stoplazma eklenecek donörden, spnra da eşinin spermiyle döllenecek dedi. Eğer onda başarısız olunursa donör yumurtası kullanılacak ama yine eşimin spermi alınacak. Bir diğer tarafta da benim kendi yumurtama sperm donasyonu yapılacak hangisi blastokist olacak ona bakılacak
Sana özelden işte bunu yazmıştım
Tanden tedavi
Çok mantıklı bu tedavi
Blast oluşucak ben eminim

Kızlar hepinize birer birer teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun
Çok zor günlerden geçtim
Çok alçaltıcı laflar duydum
7 denemem halil ibrahim tekinde
5 denemem britishte oldu
Toplam 12 donasyon,çok zor günler ve acı verici sonuçlar yaşadım
İlk önce bunu belirtim bu sizin bana etiğiniz dua sayesinde oldu
Allah ellerimizi boş burakmadı
İnşallah devamıda güzel gider
İkincisi:başta doktor Hasan Banköroğlu ve tüm British ekibine:
Embriyolog Önder bey
Baş hemşire Eylem hanım(en son donör ayarladı bana ve şuan evlenip ayrıldı.Allah onu mutlu mesut etsin)
Güler yüzlüm Damlama
Allahım hepsinden razı olsun
Hasan bey ilk defa eline aldı tedavimi ve inanın ilk günden hep umut verdi bana
Okadar mutluyum inanamazsınız
İnşallah güzel devam eder
İnşallah artık bunu kucağıma alırım
Kızlar rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün
İnşallah moral olur benim bu meşakkatli yolum sizlere
Lütfen pes etmeyin
Bana bakın
12 kendi yumurtamla
12 donasyon
Toplam 23-24 denemelerim
Amelyatlar
Sayı bitmeyen histeroskopiler
İnşallah sonuç güzel olur🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dua edin kızlar
Sevgili zaza yaşadıklarının yanın da ben ne yaşamışım ki , küsüp, ağlıyorum.Senin sayende güçlü olmanın ne demek olduğunu daha iyi anladım.Lütfen çok hareket etmemeye çalış.Sakın sinirlenme,üzülme.İstersen biraz uzaklaş sosyal medyadan, sen iyi ol yeter ki😊🙏🏻🙏🏻🙏🏻

canımmm 🥰🥰🥰🥰rabbim tamamını erdirsinn inşallah şükürler olsun
Sevgi seni nakadar sevdiyimi biliyorsun
Çok acı yollardan geçtin
Nolursun pes etme
Gücün varsa arkadaşım yola devam
Bu yolun sonu inşallah dünyanın en güzel ve tatlı niğmeti evlada kavuşmaktır

Sevgili zaza yaşadıklarının yanın da ben ne yaşamışım ki , küsüp, ağlıyorum.Senin sayende güçlü olmanın ne demek olduğunu daha iyi anladım.Lütfen çok hareket etmemeye çalış.Sakın sinirlenme,üzülme.İstersen biraz uzaklaş sosyal medyadan, sen iyi ol yeter ki😊🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Allahın karşısında yeminim var anne oluncaya kadar bu yolda savaşcı annelere yardım etmek
Onunçin burdan uzaklaşamam😔

Allahın karşısında yeminim var anne oluncaya kadar bu yolda savaşcı annelere yardım etmek
Kuzum anne olduktan sonra da uzaklaşma biz umut oluyoruz yeni başlayanlara ❤️❤️❤️Senin misyonun bu belki..bu konuda senden daha bilgili profesör filan olmalı..herkesin sana ihtiyacı var..:) sonra bi de donasyonla anneler topiği açalım:)

SEN nasıl güzel kalpli bir kadınsın.Rabbim gönlüne göre versin her şeyiii.Bizimle oll.Sen olmazsan yarım kalırız.Gücümüz ol.Beraber yaşayalım şu hamileliğini her anını paylaş bizimle.Bize güç ol moral ol dualarımız seninle güzel kardeşim.

Kuzum anne olduktan sonra da uzaklaşma biz umut oluyoruz yeni başlayanlara ❤️❤️❤️Senin misyonun bu belki..bu konuda senden daha bilgili profesör filan olmalı..herkesin sana ihtiyacı var..:) sonra bi de donasyonla anneler topiği açalım:)
Onuda yaparım,ama korkuyorum sonra bizi toplayıp hepimizi içeri atarlar😂😂😂😂

SEN nasıl güzel kalpli bir kadınsın.Rabbim gönlüne göre versin her şeyiii.Bizimle oll.Sen olmazsan yarım kalırız.Gücümüz ol.Beraber yaşayalım şu hamileliğini her anını paylaş bizimle.Bize güç ol moral ol dualarımız seninle güzel kardeşim.
İnşallah canlarım benim dualarınızla yürüsün bu gebelik
Yarın ikinci kan sonucum olucak
Bildiyiniz stres bitmiyor
Bugünkü idrar testim😊

Eklentiler

• E3AC334C-C6EE-45FF-AAF7-0EA9A98DBD67.webp
    E3AC334C-C6EE-45FF-AAF7-0EA9A98DBD67.webp
    92,4 KB · Görüntüleme: 80
Back
X