- 4 Kasım 2015
- 352
- 846
- 103
Ayy hadi maşallah diyelim Allah sonuna kadar böyle güzel gitmesini nasip etsinİnşallah canlarım benim dualarınızla yürüsün bu gebelik
Yarın ikinci kan sonucum olucak
Bildiyiniz stres bitmiyor
Bugünkü idrar testim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi maşallah diyelim Allah sonuna kadar böyle güzel gitmesini nasip etsinİnşallah canlarım benim dualarınızla yürüsün bu gebelik
Suuperrrrrİnşallah canlarım benim dualarınızla yürüsün bu gebelik
Şükürler olsun zazacımİnşallah canlarım benim dualarınızla yürüsün bu gebelik
Çok teşekkür ederim çok sağolunmasallah ya rabbim size bağışlasın o iki güzel yavrunuzu. ayağınıza taş degdirmesin nazarlardan korusun ınsallah.![]()
çok güzel gidiyor herşey. çok şükür. yarınki sonucu da heyecanla bekliyoruzİnşallah canlarım benim dualarınızla yürüsün bu gebelik
Maşallah süper maşallah annesinin güzellerinin var oluş çizgisi kendine iyi bak zazacımİnşallah canlarım benim dualarınızla yürüsün bu gebelik
Hey maşallah :))İnşallah canlarım benim dualarınızla yürüsün bu gebelik
İnşallah canlarım benim dualarınızla yürüsün bu gebelik
Mehmet Emin kaptandami hamile kaldınız? Takibini kim yaptı Ankara ise özelden yazabilirmiisin? İlk denemedemi olduMerhaba herkese eskiler bilir beni. Bende donasyonla ikiz bebek sahibi oldum. Bu yolda emek harcayan bütün kardeşlerimi çok öpüyorum. Zor ama sonu çok güzel bir yol bu. Bunun en büyük örneği de mücadelesinden asla vazgeçmeyen Z Zaza74 arkadaşımdır. Allah herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin...
Canım arkadaşımCanım arkadaşım benim masallah allah tamamına erdirsin. Bu sefer tamam bu iş![]()
Endokrine git kuzumArkadaslar benim Tsh hep normaldi. İlk defa 0.53 çıktı. Düşük dedi. Neden böyle. Ne yapmam lazım
Çok teşekkür ederimAllah bağışlasın evlatlarınizi ne güzel moral oldunuz bize![]()
Ben de Gynolife da Murat Önal da yaptırdım ve 13 aylık ikizlerim var . Ben merkezden de doktorumdan da çok memnun kaldım sağolsunlarHayırlısıyla inşallah sende benim gibi yavrunu alıp dönersin oralardan ❤bende gynlife da yaptırdım
Bende gynolife murat beyde tedavi görüyorum benim rabbim izin verirse ınsallah ikincisine donmus larla yola devam olmazsa da yine devam oluncaya kadar aynı yerde devam edicem ne güzel ikizleriniz var rabbim o meleklerinizi korusun.darisi bizlerin başına ınsallah.Ben de Gynolife da Murat Önal da yaptırdım ve 13 aylık ikizlerim var . Ben merkezden de doktorumdan da çok memnun kaldım sağolsunlar
Insallah bende saglikla oglumu kucağıma alırımBen de Gynolife da Murat Önal da yaptırdım ve 13 aylık ikizlerim var . Ben merkezden de doktorumdan da çok memnun kaldım sağolsunlar
Amin canim amin inşallah.Insallah bende saglikla oglumu kucağıma alırımrabbim o minik kuzularınızı size bağışlasın,, burda yazdıklarımızı okuyup evlat isteyen herkese de rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
❤
Fiyatlarini biliyor musunuz?Dengede yaptırdım anestezili
Başkent hastaneside yapıyor