Ay Elif ben de öyleyim. Sürekli eşim aman çok yürüme sen abartirsin aman dikkat et seklinde. 😂 Ben de normalde duramiyorum hiç. Ama mecbur kisitladim hareketleri. :KK43:
Murakami napayım bağlasalar duramıyorum. Ama yinede sizden fikir almak istedim yatmam gerekiyorsa kendimi yatağa bağlarım 🤩

Arkadaşlar benim sonucum çıktı. Bugün öğlen aldım haberi. Fakat saat 2 den beri çok arayan oldu ancak girebildim buraya. Sanırım hamileyim 9. Gün kan sonucum hcg 156 🧚‍♂️🤗
Ayyy çok güzel bi haber ,hadi bakalım haftaya gideceğim tedavi için bana da umut oldun 😍😊🙏 çok çok sevindim senin adına 😊

Neyi ben mi istedim? Makedon olmasını mi? Size sormadan donor secmiyorkar ki 🙂 Donor kriterleri isteniyor sizden. İrklar da yazıyor. Biz bir cok ırk secmistik. Bizim kriterlerimize uygun 4 aday yolladilar. Biz en cok Makedon adayi begendik. Yani ırkı en son baktigim seydi aslında. Bazi kriterlerle o aday bizim için öne çıktı diyeyim.
Neyi ben mi istedim? Makedon olmasını mi? Size sormadan donor secmiyorkar ki 🙂 Donor kriterleri isteniyor sizden. İrklar da yazıyor. Biz bir cok ırk secmistik. Bizim kriterlerimize uygun 4 aday yolladilar. Biz en cok Makedon adayi begendik. Yani ırkı en son baktigim seydi aslında. Bazi kriterlerle o aday bizim için öne çıktı diyeyim.

Merhaba, evet siz mi istediniz diye sordum.
Uyruk Makedonmusunuz diye.
Bir çok ırk seçip, size 4 ırk adayı sunup, özelliklerini neye göre seçtiniz.
Çünkü, ben listede yüz, göz, surat biçimi saç vs gibi şeylerden sonra en son tek Bi ırktan seçenek işaretlemek istemiştim.
Bilmek istediğim ırk seçeneklerinde Bi kaç tane sectigimde adayları fazla mı sunup, bunları da görün mu diyorlar?

Arkadaşlar benim sonucum çıktı. Bugün öğlen aldım haberi. Fakat saat 2 den beri çok arayan oldu ancak girebildim buraya. Sanırım hamileyim 9. Gün kan sonucum hcg 156 🧚‍♂️🤗

Çok sevindim canım 🤩🤩 maşallahhhh 41 kere 🥰🙏 darısı başına inşallah 🙏

İyi akşamlar arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.
tedaviye gidildiğinde diyelim transfer gittikten iki gün sonra karantinadan izinle transfere gidip karantina oteline döndüğümüzde işimiz bityiği için ülkemize dönemiyormuyuz her halikarda 7 gün karantina gerekiyormu işimiz bitince karantina dolmadan dönebiliyormuyuz.
Teşekkür ederim şimdiden

Bu ücretler toplam 3 transfer icin mi
3 kere transfer yapıldı. İlk donörden Hiç dondurulmuş embriyo kalmadı. 2. Donörden 4 kaliteli embriyo kaldı 2 sini transfer ettiler. 2 si dondurulmuştu. 2. Tedavimde kimyasalla sonuçlanınca aynı donörden kalan dondurulmuşlarla son tesnsferim gerçekleşti. Bu tedaviler sürecinde hastaneye ödenen paralar bu kadar.

3 kere transfer yapıldı. İlk donörden Hiç dondurulmuş embriyo kalmadı. 2. Donörden 4 kaliteli embriyo kaldı 2 sini transfer ettiler. 2 si dondurulmuştu. 2. Tedavimde kimyasalla sonuçlanınca aynı donörden kalan dondurulmuşlarla son tesnsferim gerçekleşti. Bu tedaviler sürecinde hastaneye ödenen paralar bu kadar.
Allah tamamina erdirsin maşallah

Back
X