Acaba aynı klinikte 3. Denemem olduğu İçin mi farklı söylediler. İki farklı donör ve bir de dondurulmuşlar ile tedavi.
Olabılır cnm ben zaten gitmeden tekrar konuşmam ücretleri.
bana tedavi 4bin Euro \ dondurma 500€ / tese ameşıyatı içinde 1000€ dedıler. Artı bide ilaclar gelcek

Olabılır cnm ben zaten gitmeden tekrar konuşmam ücretleri.
bana tedavi 4bin Euro \ dondurma 500€ / tese ameşıyatı içinde 1000€ dedıler. Artı bide ilaclar gelcek
bacı eniştede sprem oluştuğu kanıdamısın peki hem yumruta hemde spremde mi sprun bacım allah umudumuzu kaybettirmesin

:) Kıbrıs'ı övüp, diğer ülke kliniklerini ve insanlarını, hoş olmayan bir şekilde, özellikle Ukrayna'yı kötüleyerek, sahte profille, kimin çıkarı olduğu belli oldu... M Melis0716 cim, gereksiz yere senin üzerine geldi ne yazık ki :(

Son düzenleme:
:) Kıbrıs'ı övüp, diğer ülke kliniklerini ve insanlarını, hoş olmayan bir şekilde, özellikle Ukrayna'yı kötüleyerek, sahte profille, kimin çıkarı olduğu belli oldu...@melis0716
sahte profil hangişsiymiş kız anlamadımbişi ortam alevliydi baya girmedim araya

1050 € ise 1 aylık otel dediler he
bacı eniştede sprem oluştuğu kanıdamısın peki hem yumruta hemde spremde mi sprun bacım allah umudumuzu kaybettirmesin
Yani bu zamana kadar bulundu gayet iyi demişlerdi . Gerçi uzun zamandır denemıyoz artık şansımıza ne çıkar bilmem. Amin cnmm 😊

Bu başlıkta bana çok güvenen biri bana telefon edebilir mi ?

545 365 75 52 biri ile konuşmam lazım yoksa kafayı yiyeceğim ....

Tatlım ben de yarın doktora gidip muayene olacağım ve öncesinde histereskopi yapıp yapmadığını sordum yapıyorum dedi. Ben hamile kalmadan önce histereskopi yaptırmıştım yine yaptırmak istiyorum murat hoca gerek yok demesine rağmen. Zaten ameliyattan sonra da beklemen gerekecek bence donmuşlarını heba etme eğeer kalitesi iyiyse ben donmuşlarla hamile kaldım üstelik bir tanesi iyi kalite bir tanesi normaldi. Fakat ikisi de tuttu üstelik kendi yumurtamdı.yaş itibariyle çok kaliteli bir yumurtam olduğunu düşünmüyorum hatta. Bence başka doktora git ve yaptırmaya çalış ameliyatını.
Noname seninkiler blastokis
Tradiarosun 3 günlük

Back
X