Ben Kıbrısla konuştuğumda uçak olmayınca gemi de olmuyor dediler. Bilginize
Ayın iki si gidiş uçak biletini iptal edip ayın birine bilet acıyorlar daha fazla paraya enteresan bu pegasus kıbrısda su an girişlerde sorun yok diyorlar klinikde sasırdı iptal uçaklara 🤷🏻‍♀️

Evet gemi ile gidiliyor ama yer yok ekim 13 üne kadar görünüyorr
Evet uçaklar kapalı olunca gemilere yığılma oluyor bilet sistem kapalı 1 ay öncesinden almışlar biletleri birtürlü gemi sistemi tutturamadilar maalesef gemi sirketleri canim

Ben Kıbrısla konuştuğumda uçak olmayınca gemi de olmuyor dediler. Bilginize
Ortak sistem çalışılıyor maalesef bazı şirketlerde bilet bulabiliyorsunuz fakat sağlam gemi şirketleri ve uçak şirketleri birbirine bağlı olarak çalışma sistemi uyguluyorlar

Bence bu ucak firmaları zarar edince 1ay.ay sonu kar gütmek için yapıyo olabilirler. Madem Kıbrısa gıt uste sorun yok. Akla o gelıyo

Pardon 29 eylül 23.05 gidiş
6 ekim 11.35 dönüş bugün tekrar görüştük hatta
Sizi arayıp iptal ettiklerini söyledilermi normalde öyle bir durumda arıyorlar çünkü aramazlarsa ve siz sorup check ettiyseniz uçuş gerçekleşecek demektir.

Sizi arayıp iptal ettiklerini söyledilermi normalde öyle bir durumda arıyorlar çünkü aramazlarsa ve siz sorup check ettiyseniz uçuş gerçekleşecek demektir.
Bizi arayıp dediler ki 6 ekim 23.05 lefkoşa izmir uçuşu iptal oldu isterseniz sabah 11.35 le değiştirebiliriz isterseniz iptal edebiliriz dediler bizde sabah 11.35 uçağıyla değiştirdik

Kızlarrrrrrrrr ucakları iptal nedenleri, butun otellerin karantina dolayısıyla dolması ve yeni gelenler için karantınada tutacak otel bulunamadıgı için alınmış kararlar bana kalırsa. bir hafta acıp bir hafta kapatacaklar gbi geliyor bana.. Bunu hesaplayıp ona gore transferleri ayarlamaya calıssanız...!!!!!!!!!!!! Biliyorum çok çok zor ama en azından bişi..

Susu baktım 4ekim uçuş var
Acaba transferini biraz önemi alasınız
Lütfen stres yapma
Ayın birine tekrar aldım canım 1600 verip 🤷🏻‍♀️ Ayın 2 ucak iptal deyip birine yer acmışlar ucak firması ile alakalı durum bencee daha pahalı bilet satmak için sanırım bu iptaller

Bizi arayıp dediler ki 6 ekim 23.05 lefkoşa izmir uçuşu iptal oldu isterseniz sabah 11.35 le değiştirebiliriz isterseniz iptal edebiliriz dediler bizde sabah 11.35 uçağıyla değiştirdik
Tamam ozaman night fligt iptal olmus change yapmışlar sabah uçağına anladim şimdi sevindim uçak bulduğuna burda vaka sayısı düştükçe kibris uçuşları açar

Evet bana da aynısını yaptılar ilk ☺️ Dönüş uçagım akşam dı öğlene cekmişler ama istanbuldan 2 ekimi iptal etmişler ayın birine ucuş açmışlar 1600 verip aldım maalesef 🤷🏻‍♀️ Umarım oda iptal olmaz

Ayın birine tekrar aldım canım 1600 verip 🤷🏻‍♀️ Ayın 2 ucak iptal deyip birine yer acmışlar ucak firması ile alakalı durum bencee daha pahalı bilet satmak için sanırım bu iptaller
ınsallah bir sorun çıkmadan gidersiniz bu pandemi döneminde çoğu kişi özel jet kiralıyor bunu ben çalıştığım acentada duydum

İnşallah 🙏 özel jetmi 🙈 😳
.Evet canim özel jet kiralama şirketleri varmis saatli gideceğin yere göre saati değişiyormuş kişi sayısını gideceğin yeri söylüyormussun şirkete onlar ayarliyomus sen semtini söylüyorsun seni gelip götürüyorlar uçağa 3 saati 1500 euro ymuş kişiye özel olduğu için kiraliyorlar sanırım çoğu insan

Back
X