- 10 Aralık 2016
- 197
- 159
- 103
İnşallahArtik kasimda gorecegiz. Yeni secim de oldu. Bakalim uygulamalar degisir mi...
Hayirlisiyla isler su gibi aksin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahArtik kasimda gorecegiz. Yeni secim de oldu. Bakalim uygulamalar degisir mi...
Hayirlisiyla isler su gibi aksin![]()
Ben internetten baktım,orada aktarmalı görünüyor.Havalimani olarakmi
Izmır adnan menderes aktarmasız izmire yakın şehirlerden ulaşım kolaylığı varmis bize öle söylediler.
Izmirden kibrisa direk uçuşlar eşim gitti gece 23.50 uçağına binmişti direk kibrisaBen internetten baktım,orada aktarmalı görünüyor.
benim kliniğede söyledim burda var burada uygularız dedi banaArkadaşlar Crinone jel artık eczanelerde yok, yıl sonuna kadar gelmeyecek dediler, sonra gelir mş onuda bilmiyor eczacılar, etrafınızda sorun, alma imkanınız varsa alın tedaviye başlamadan, jel yoksa onun yerine prolutex iğneden sabah akşam yaparsınız dedi Kıbrıs’taki hemşireler, göbekten yapılıyor, pahalı biraz ve SGK karşılamıyor![]()
canım o dediğin innenin fiyatı ne kadar kiArkadaşlar Crinone jel artık eczanelerde yok, yıl sonuna kadar gelmeyecek dediler, sonra gelir mş onuda bilmiyor eczacılar, etrafınızda sorun, alma imkanınız varsa alın tedaviye başlamadan, jel yoksa onun yerine prolutex iğneden sabah akşam yaparsınız dedi Kıbrıs’taki hemşireler, göbekten yapılıyor, pahalı biraz ve SGK karşılamıyor![]()
175₺ verdim bir kutuya, içinde 7 adet flakon var.canım o dediğin innenin fiyatı ne kadar ki
Bende merkezime sorayım, iğne yerine tablet kullanmayı tercih ederim, göbeğimde iğne yapacak yer kalmadı.Lutinus 100 mg baga bundan vermiş jel yerine
aynen bacım fitilmiş ama ha ona göreBende merkezime sorayım, iğne yerine tablet kullanmayı tercih ederim, göbeğimde iğne yapacak yer kalmadı.
Arayıp sormak lazım o zaman...internette görünmüyor çünkü...teşekkür ederimIzmirden kibrisa direk uçuşlar eşim gitti gece 23.50 uçağına binmişti direk kibrisa
Evet canim mutlaka takip et ara sor çünkü uçak sayısı düşünüldüğünden beri bazı sayfalarda uçuşlar gözükmüyor. rica edrim canim benim.Arayıp sormak lazım o zaman...internette görünmüyor çünkü...teşekkür ederim
Düzen labaratuvarı iyiMerhaba kızlar. Aranızda hidrosalpenks ameliyatı olan var mı? Olumsuz donasyon denemelerinden sonra tekrar hsg filmi istendi. Eski hsg ye göre Kıbrıs’taki doktor sağ tüpte kıvrılma var emin olmak İçin başka bir merkezde tekrar çektirmemi istedi. Hidrosalpenks çıkarsa tüplerin alınması mı gerekiyor, birde bu ameliyattan ne kadar sonra tedaviye başlayabiliyoruz?? Hidrosalpenks ameliyatını Ankara’da kime yaptırabilirim![]()
Evet olumsuz üç donasyon denemesi var bende inşallah bir faydası olurO zaman bir an önce hsg çektirip yaptırmam lazım . Seninde olumsuz donasyon denemen vardı değil mi tradios.
Evet bende aynı durumdan müzdaribim bende oturdum semtimdeki bütün eczaneleri tek tek aradım sonunda birçok yerde ellerimde olan yer buldum depolarda yok ama ellerimde kalan eczaneler oluyor aramayı dene derim 3 hatfadır o şekilde idare ediyorumArkadaşlar Crinone jel artık eczanelerde yok, yıl sonuna kadar gelmeyecek dediler, sonra gelir mş onuda bilmiyor eczacılar, etrafınızda sorun, alma imkanınız varsa alın tedaviye başlamadan, jel yoksa onun yerine prolutex iğneden sabah akşam yaparsınız dedi Kıbrıs’taki hemşireler, göbekten yapılıyor, pahalı biraz ve SGK karşılamıyor![]()
Merhaba kızlar. Aranızda hidrosalpenks ameliyatı olan var mı? Olumsuz donasyon denemelerinden sonra tekrar hsg filmi istendi. Eski hsg ye göre Kıbrıs’taki doktor sağ tüpte kıvrılma var emin olmak İçin başka bir merkezde tekrar çektirmemi istedi. Hidrosalpenks çıkarsa tüplerin alınması mı gerekiyor, birde bu ameliyattan ne kadar sonra tedaviye başlayabiliyoruz?? Hidrosalpenks ameliyatını Ankara’da kime yaptırabilirim![]()
Benimde tüplerim kapalıydı o yüzden tekrar hsg çektirdim eğer sorun çıksaydı aldıracaktım sıvı sızdırıyorsa bebeğin kayıp düşmesine neden oluyormuş çok önemli cnm ihmal etmeMerhaba kızlar. Aranızda hidrosalpenks ameliyatı olan var mı? Olumsuz donasyon denemelerinden sonra tekrar hsg filmi istendi. Eski hsg ye göre Kıbrıs’taki doktor sağ tüpte kıvrılma var emin olmak İçin başka bir merkezde tekrar çektirmemi istedi. Hidrosalpenks çıkarsa tüplerin alınması mı gerekiyor, birde bu ameliyattan ne kadar sonra tedaviye başlayabiliyoruz?? Hidrosalpenks ameliyatını Ankara’da kime yaptırabilirim![]()
herkese günaydııın, kısmetse salı günü gidiyorum çarşamba transferim var. çok heyecanlıyım![]()
Olur kuzum sen hiç kendini üzme. rabbim herdaim yar ve yardımcın olsun ınsallah herşey güzel olacak hiç canınındı sıkma sen❤❤❤❤❤Evet olumsuz üç donasyon denemesi var bende inşallah bir faydası olur
Ay hadi ınsallah tamaracim hayırlı olsun transferin insallahhh güzel sonuçların olacak buna inanıyorumherkese günaydııın, kısmetse salı günü gidiyorum çarşamba transferim var. çok heyecanlıyım![]()
Seninde hayır olsun insallahhh transferin sende hayırlı haberini alırız insallahhhhBana da 3 gün kaldı![]()