Arkadaşlar biraz önce dr a gittim dün 4.5 tu ya
Tüp bebek dr u değil rahim i ölçtü 5.5 dedi en kalın yer 6.6
Sizce de tedavi yi iptal etmelimiyim
Transfer zamaninizs
Amin Allah razı olsun Lefkoşa Tupbebek Vedat Uğurel hocada tedavideyim 45 yaşındayım adetlerim düzenli taze transfer olacak nasipse.

Hayırlı yolculuklar guzel kardesim. İnşl. Gönlündekini alıp gelirsın. Herkes bu yolda çok uğrastı Allah kımsenın emeklerini boşa çıkarmasın.allah isteyen herkese saglıklı hayırlı evlat versin İnşl. İyi haberlerini bekliyoruz. Bol bol dua et canım. İnşl. Allah bi yola koymuştur. Bu yolu açtıki bi sebebi vardır İnşl. Duam senınle. 💞💕💕💗💗💗
Teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı kendimi kendim anlatayım istedim o yuzden actim hesabi artık deneyimlerimi paylaşacağım naspse

kızlar son durum bu yarın yola çıkıylorum aksilik olmaz umarım

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-10-23 at 14.19.47.webp
    WhatsApp Image 2020-10-23 at 14.19.47.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 84
32 yaşındayım. 3 ünü de aynı yerde yaptırdım. Doğuş tüp bebekte. Ben kliniği değiştirmedim. Çünkü diğer 2 denemem kimyasal gebelik oldu. Kimyasal gebeliklerde genetik bir sorun var mı diye araştırılıyor. Nitekim öylede çıktı sorun benden kaynaklı bu yaşıma kadar ben bir çölyak hastasıymışım fakat bilmiyordum. Testlerde çıktı. 6 ay glütensiz beslenme diyeti uyguladım.3 cü tedaviye öyle başladım. O yüzden diğer 2 kimyasal gebelikle sonuçlanan tedavilerde merkezi suçlayamıyorum. Artık bu tedaviden sonra karar veririm heralde ☺️
Merhaba benim bir olumsuz tüp bebek deneyimim var. Şimdi ikinci tüp bebek tedavisine hazırlanıyorum. Tüplerimin ikisi de tıkalı başka bir problemim yok ama ilki olumsuz olunca doktorum genetik testler istedi. Bugün çölyak hastası olduğumu öğrendim test sonuçlarına göre😔 ilk tüp bebek bu hastalık yüzünden mi tutmadı acaba tamamen glutensiz beslendikten ne kadar süre sonra gebe kalınıyor. Tecrübeleriniz neler? Ben hiç bilmeden yaşamışım şimdiye kadar glutenli beslenerek. Iyiki araştırılmış kanda pozitif cıktı. Otoimnun hepatit ve fibromiyalji hastalıklarım da var. Sizin tedaviniz ne durumda insallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz 🙏

Lefkoşe Tüpbebek Vedat Uğurel hoca doktrum bana lucrinle baskılama yapıldı sonrasında çizelgemiz hazırlandı kontrol günleri ilac dozları banada taze transfer olacak e2 progtsn seviyeleri bakıldı kanda şükür herşey yolunda doktorla sürekli iletişim halindeyim şimdilik herşey yolunda sizin merkez neresi
merhaba, bende 11 ekımde lucrın vuruldum. bugün adet oldum yarın e 2 tahlılı verıcem. progestan tahlılı daha ıstemedı benden. bende de tsh sorunu vardı hallettık çok şükür. benim doktorum hit.

merhaba, bende 11 ekımde lucrın vuruldum. bugün adet oldum yarın e 2 tahlılı verıcem. progestan tahlılı daha ıstemedı benden. bende de tsh sorunu vardı hallettık çok şükür. benim doktorum

merhaba, bende 11 ekımde lucrın vuruldum. bugün adet oldum yarın e 2 tahlılı verıcem. progestan tahlılı daha ıstemedı benden. bende de tsh sorunu vardı hallettık çok şükür. benim doktorum hit.
Hakkımızda hayırlısı olsun benim 10 du şükür 2 ye düştü usg de nodüller görüldü hasimoto baslangiciymis ilacla kontrol altında. Benden 2 testi istedi kontrollerde ama öncesinde tüm kanlara bakıldı 45 olduğum için kardiolojoden onay raporuda aldım artık hazırlıklar bitti nasipse sabah gidiyorum

Hakkımızda hayırlısı olsun benim 10 du şükür 2 ye düştü usg de nodüller görüldü hasimoto baslangiciymis ilacla kontrol altında. Benden 2 testi istedi kontrollerde ama öncesinde tüm kanlara bakıldı 45 olduğum için kardiolojoden onay raporuda aldım artık hazırlıklar bitti nasipse sabah gidiyorum
hasimato tiroinde nodüller görülür hasimato hastalarında çok görülür bu ilk senelerinde sonra ilaçlarını kullanmaya başladıktan sonra 1 yıl icinde ilaçlar nodüllerin parçalanmasına sebeb oluyor ve kaybolur ben bunu yaşadım hasimato hastasiyim ben 11 yıldır. Rabbim kolaylıklar versin yar ve yardımcınız olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

hasimato tiroinde nodüller görülür hasimato hastalarında çok görülür bu ilk senelerinde sonra ilaçlarını kullanmaya başladıktan sonra 1 yıl icinde ilaçlar nodüllerin parçalanmasına sebeb oluyor ve kaybolur ben bunu yaşadım hasimato hastasiyim ben 11 yıldır. Rabbim kolaylıklar versin yar ve yardımcınız olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin Çok geçmiş olsun sizede saatini kaçırmıyorum ilacimin birde baska ilaçlar almak gerekiyorsa 4 saat aralık olmalıymış 50mg 'la başladım inşallah ilerlemez zaten tek korkum tedavide bu troidler

Kiz hakki

kız bende lefkoşa tupbbebek merkezindyim ama doktorum mehmet emin kaplan bizimki sprem çünkü hadi kız hkimzda hayırlısı askerler büyük ihtimal aynı otele koyarlar bizi sevindim
Ayy çok sevindim inşallah yaparlar sanada bol sans diliyorum bebislerimizle dönmek nasip olsun inşallah

Amin Çok geçmiş olsun sizede saatini kaçırmıyorum ilacimin birde baska ilaçlar almak gerekiyorsa 4 saat aralık olmalıymış 50mg 'la başladım inşallah ilerlemez zaten tek korkum tedavide bu troidler
Çok saolun bende aynı sabah kalkar kalkmaz içiyorum bende 40 dakka sonra yapıyorum kahvaltımı 50 mg lik başlangıçta bende oyle basladim hic merak etme yin dengeleniyor benim son 2 yıldır dengesiz bir iniyor bir çıkıyor sebebide bulunamadı şimdilik durdu dengesizliği 50 ile başlattı benim doktorumda sonra dozunu yavaş yavaş artırıyor zaten 150 lik kullanıyorum bende.benimde tek korkum hasimatoydu ilk donasyonumda ilaçlarını kullandığın sürece hiç sorun olmaz demişti. Sadece Hamile kalırsan surekli kontrol altında olmalısın demişti gynolife doktorum.merak etme sen kafanı rahat tut yeter.sadece uzak durulması gereken yiyecekler var dikkat etmen yetrli oluyor.benim beslenme listemi diyetisyenim ve tiroit doktorum birlikte hazirladilar. O listeye uymaya çalışıyorum.

Transfer hazırlıgında kımı drtor rahım kalınlıgı için yuksek doz estrofem ve bant veriyormuş. Kimiside dusuk doz estrofem ve bant veriyormuş. Mesela 6estrofem dıyelım 3bany.yada 1estrofem 1bant.hangısı daga dogru tedavı. Düşük dozdan yavas yavas yukseltmekmi yoksa yuksekten yavas yavas azaltmak mı. Mesela tüp bebek denerken yumurta buyulturken dusuk dozdan yuksek doza igne oluyoruz. Bu transfer içinde dusuk dozdan yuksek doza olması gerekmiyormu

Çok saolun bende aynı sabah kalkar kalkmaz içiyorum bende 40 dakka sonra yapıyorum kahvaltımı 50 mg lik başlangıçta bende oyle basladim hic merak etme yin dengeleniyor benim son 2 yıldır dengesiz bir iniyor bir çıkıyor sebebide bulunamadı şimdilik durdu dengesizliği 50 ile başlattı benim doktorumda sonra dozunu yavaş yavaş artırıyor zaten 150 lik kullanıyorum bende.benimde tek korkum hasimatoydu ilk donasyonumda ilaçlarını kullandığın sürece hiç sorun olmaz demişti. Sadece Hamile kalırsan surekli kontrol altında olmalısın demişti gynolife doktorum.merak etme sen kafanı rahat tut yeter.sadece uzak durulması gereken yiyecekler var dikkat etmen yetrli oluyor.benim beslenme listemi diyetisyenim ve tiroit doktorum birlikte hazirladilar. O listeye uymaya çalışıyorum.
Inşallah sorunsuz atlatırız bu süreci hayırlısı ile

Kizlar, her gece oglumu uyuttuktan snr sizleri okuyorum, cogunuz hazirlik da ve yollara dusmussunuz bile, gecen sene 26 esim 31ekim de transfer icin de ben gitmistim, ne dualar heyecanlar korkular ama hep pozitif düşündüm rabbime sığındım çok şükür oglum 4 aylik olmak üzere, sünnet bile oldu küçük sipam, okdr yurekten dua ediyorum ki size anneniz kardesiniz gibi rabbim yardimciniz olsun o güzel meleginizi kucaginiza almayi hepinize nasip etsin, brn hâlâ o ugrastigim gunlerin etkisindeyim o yuzden buradan kopamiyorum sanirim, hepinizin o evlat sevgisiyle carpan yüreğinden öpüyorum ❤

Bu durum kibristaki tum merkezlerde ayni midir?
Dondurma ucretini odedikten sonra aslinda neden boyle bir uygulama yapiliyor ..
British e guveniyorsun aslinda, hasan bey icin de hep iyi seyler soyleniyor.
Belki su kalan son 2 denenip son duruma gore bakilacak.
Aslinda bu donor sana toplam 6 tane 5.gun embriyosu verdi.ilk ikisi gebelik, ikinci ikili kimyasal verdi. Allahin hakki uctur diyelim:)) bu sefer hedefi vuracaksin🙏
Ayy inşAllah dediğin olur🤲❤️

Aynen 6 tane 5.gun embriyosu gayet iyi . Ama iste devam etmemeleri tam
Bir muamma.. kimse bulamiyor sebebini
Genetige baktirin derken, embriyo icin mi soyledi?
Evet embriyo için
Genetik ngs 400 euro embriyo başıa

Zaza benim ikinci donörden transfer edilen ilk 2 embriyom hiç tutmadı fakat aynı donörden transfer edilen diğer 2 embriyom tutmuştu hatta 9. Gün değerlerim çok güzel de çıkmıştı Hasan bey haklı olabilir
Ayy ağzından bal damlıyor
İnşallah genetiği en iyi olanlar olsun o dondurulmuşla🤲❤️

prp yi bana da bir doktor önerdi bende yaptırmadım yumurtalıklara yapılacaktı yine kesin birşey değil diye okudum zaza hakikaten öyle kopamıyorsun canım Allahım cumanın yüzü suyu hürmetine isteyen herkese versin içinde bizlere de
Amiin canım kardeşim

Evet canim ben yeni donoru yalvar yakar aldım gynoliften önce donmuslarin kullan yazık çöp olacak parana yazık dediler ik mık ettiler çok masrafın olacak dediler gözümü kararttim bu sefer kabul etmek zorunda kaldılar 2 katı veririm dedim vereceğinden deyil tabi😁sırf kabul etsinler diye etmeselerdi verecektim .canim benim ben senin bu sefer anne olacaksın ınsallah bu cektigin acılar son bulur dualarım seninle herzaman❤❤❤❤❤❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnşallah canım
Bu defa senin tedavinde güzel sonuçlu olsun🤲❤️

Back
X